Jump to content
Annika Pärtel

TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen - rind ja biitseps

Recommended Posts

Kas "inimkatseid" enam ei tehtagi, nagu tehti seda tolle modelliga? Huvitav oleks kellegi arengut siin online jälgida ju...

Ei teagi, mis sellest värgist saanud on. Aga iseenesest oleks hea idee võtta mõne tuntud treeneri "lootusetu" õpilane (näiteks üks naine ja üks mees) ja hakata iga kuu näiteks jälgima inimese arengut fotoseeriate näol. Või mis arvate ... oleks asjal jumet?

Oma arvamuse avaldamine on üks asi ja laimamine natuke teine siiski... Aga see selleks.

Tundub, et antud neiuga seotud pildid ja videod panevad hormoonid ikka väga kõvasti möllama. :)

Tundub, et antud neiuga seotud pildid ja videod panevad hormoonid ikka väga kõvasti möllama. :blink:

Kui ei ajaks,siis ma isiklikult mõtleksin hormoonasendusravi peale :)

Ei teagi, mis sellest värgist saanud on. Aga iseenesest oleks hea idee võtta mõne tuntud treeneri "lootusetu" õpilane (näiteks üks naine ja üks mees) ja hakata iga kuu näiteks jälgima inimese arengut fotoseeriate näol. Või mis arvate ... oleks asjal jumet?

Jokeril on minuarust väga huvitav idee ,see vajaks ainult teostamist.

no solvamisena ma seda küll nimetada ei saaks, mida Jaanus1 kirjutas. No minu poolest lahmigu kes tahes ja mida tahes, ega see väidet tõeks ei muuda :) Sõnavabadusest ja mõttevabadusest olen ma kuulnud ajuvabadusest ma ei tea midagi (loll siis loll, kes see ikka vaielda jõuab)

Isiklikult pole midagi võtta.

Minu poolest olgu aktivist kõige ilusam naine maailmas ja joker kõige suurem/tugevam/armsam who cares mida mina arvan?! :blink: pingutate üle noored...

Siin foorumis on mul kõike muud kui fännclub, mul on arusaam eetilisusest ja ma seda ka väljendan, seda kas see Sulle meeldib i dont give a ****, see pole ju Sinu arvamus vaid minu.

Kui keegi arvab, et inimene peaks oma suu kinni hoidma kuna see kellelegi ei meeldi siis mina arvan selle peale, et edu ning fu** you very much and have a nice day - aint gonna happen :lol:

krt sul on minu m6tted :lol:

Keegi oskab öelda, mis on laulu nimi selles videos?

Seal lõpus ju minu arust näitas, mis muusikat on kasutatud! Ei viitsi kontrollida kah, aga mu arust oli igatahes!

Hea video! Illustreerib vahet kahe naise vahel. Kuskil siin oli küsitlus ka , et milised naised jõusaalis meeldivad. Video on vastuseks. Soomlanna tüüpi meeldivad, selle teise tüüpi üldse ei meeldi.

Ma arvan, et sa teed siin liiga suuri üldistusi.

Edited by SHOXi

Seal lõpus ju minu arust näitas, mis muusikat on kasutatud! Ei viitsi kontrollida kah, aga mu arust oli igatahes!

Sorry. Ei jõudnud lõpuni vaadata.

Tublid olete, laske aga edasi. Hea idee loodan, et saab asja käima.

Kellele ei meeldi, minge P***E ja tehke ise, mölisemisega saab iga loll hakkama, aitäh.

Ilus naine, tore vaadata jne. Aga mind huvitab see, et kas keegi targemaks ka sai? Oli sellest tegijate treeningust kasu kellelegi või mitte?

(Tuletan n-ndat korda, et rahvas ikka veel ootab tegijate treeningut Saaremaa jõutõstjatega...juba, ma ei mäleta, mitmendat, aastat...)

Aga äkki teeks siis tõesti küsitluse, kui paljud meist viimastest tegijate treeningutest midagi tarka õppinud on? Oleks ju huvitav teada, kui kasulikud need trennid teiste jaoks olid. Või kuidas?

Ma ei tea, kas mina olen imelik või milles probleem, aga millegi pärast mulle tundub, et 7-minutilise video pärast oli suht mõttetu sõita üle lahe. Ja kui veel selguks, et keegi midagi tarka sealt ei õppinud, siis oleks ehk tõesti vaja prioriteedid üle vaadata ja teha treeninguid nende inimestega, kellelt on võimalik midagi õppida ka. Ja et videod oleksid sellised, et oleks midagi vaadata.

Minu meelest on see siiski väga teretulnud nähtus. Ei teagi välismaa portaalides sellist varianti, kus tegijate trennid nii hästi ära seletatud.

Viimase puhul oli tehnikat näiteks väga huvitav järgida, mitte et ma ise mingi tehnika etalon oleks.

Peamiselt järgingi tehnikat ja soorituse kiirust nende videote puhul ja vahest leian mingi pisikese nüansigi, mille oma treeningutes kasutusele võtan.

Ma ei tea, kas mina olen imelik või milles probleem, aga millegi pärast mulle tundub, et 7-minutilise video pärast oli suht mõttetu sõita üle lahe.

Vaadates kui palju prl Takkinen foorumis tolmu üles keerutanud on, oled sa üsna ilmses vähemuses :)

Tere, tere

Osad kindlasti sisemas lootsid, et ma enam ei kirjuta aga kahjuks pean ikkagi Ailel korraks juuksed püsti ajama. Palun siiralt vabandust aga see tüdruk on ju näitleja ka.

http://www.youtube.com/watch?v=XEyuuRl9JUk

:rolleyes:

Eelmises teemas oli juttu pildist...ei hakka siia linki enam kleepima...aitas kyll. Pilt oli jube. Tydruk on tydruk ja pilt on pilt.

Aga äkki teeks siis tõesti küsitluse, kui paljud meist viimastest tegijate treeningutest midagi tarka õppinud on? Oleks ju huvitav teada, kui kasulikud need trennid teiste jaoks olid. Või kuidas?

Ma ei tea, kas mina olen imelik või milles probleem, aga millegi pärast mulle tundub, et 7-minutilise video pärast oli suht mõttetu sõita üle lahe. Ja kui veel selguks, et keegi midagi tarka sealt ei õppinud, siis oleks ehk tõesti vaja prioriteedid üle vaadata ja teha treeninguid nende inimestega, kellelt on võimalik midagi õppida ka. Ja et videod oleksid sellised, et oleks midagi vaadata.

Vimased treeningud on tehtud ju naisterahvastega. Ega meestel - liiati veel jõutõstjatel polegi ehk sealt tõesti midagi erilist õppida ja vaadata. Ja miks rohkem naistega? Sellepärast, et Fitness.ee lehele on ette heidetud liigset maskuliinsust. Ei saa asju ainult enda mätta otsast vaadata.

Ja kui otseselt midagi ei õpi ja niigi tark, siis lihtsalt silmaringi laiendamiseks, kuidas keegi trenni teeb, ikka ju tore teada. Minu meelest.

Antud juhul tuletan veel meelde, et Katariina on Fitness-modell, ta on Fitness-modelli võistluse võitja ja salaplaan on ka selline võistlus Eestisse tuua. Ma arvan, et paljud potensiaalsed tulevased võistlejad said sellest videost ja treeningust aimu, et ei pea olema mingi eriline jõusaalihunt ja lihamägi, et edukalt võistelda taolistel võistlustel. Lähenegem asjale laiemalt sõbrad.

Ja prioriteedid? See on jällegi suhtumise küsimus. Joker.ee arvates on kõik sportlased tublid ja väärivad võrdselt tähelepanu ja austust.

Ja videodest - olen ikka aegajalt küsinud, milliseid ja mida näha tahetakse videodes - vastused on seinast seina - sp ongi nad sellised nagu on - nö kuldne kesktee. Enamus ei viitsi 7 minutitki vaadata, rääkimata siis tervet pikka treeningut. Praegu on nii, et igast harjutusest on üks seeria linti võetud ja all on kiri mitu seeriat kokku jne. Nagunii moodustab ühe terviku artikkel + galerii + video.

Ega üle poole video küll ei viitsinud vaadata. Eriti huvitav ju vahtida kuidas "aktivist" neid samu harjutusi samamoodi (vähemalt üritab) vehib järgi teha ja sellega video venib põhimõtteliselt 2 korda pikemaks. Aga mis teha, kui enda näitamise vajadus nii suur on. :D Ning samas ei ole mitte mingeid kommentaatre vms, miks "tegija" just täpselt neid harjutusi ja just täpselt niimoodi sooritab ja just nii palju kordusi ja seeriaid jne. Eelmise tegijate treeningu kohta kirjutasin vist umbes samad sõnad vastavas teemas. Tõesti, õppimise seisukohalt täiesti mõttetud treeningud, kes tahab lihtsalt ilusat naist treenimas vaadata (jah, ma kirjutasin ainsuses), siis nautigu. :rolleyes:

Jah Capricorn oled poolel teel juba arusaamadega asjadest :o

Selgituseks veel kõigele muule (artikli formaat on selline olnud selle loomisest saadik ja ei näe põhjust seda muuta) "enese näitamise vajaduse suhtes jne", tänu enese "promomisele" on üha uusi ja uusi artikleid palju lihtsam teha, sest artikli autorid on enam-vähem tuntud ja tihti tullakse kasvõi ise end pakkuma, et treeningut teha. Ja Capicorn - kui tubli oled, usinasti saalis käid ja võistlustele jõuad, küll saad ka sina oma tähelepanu Tegijate Treeningu artikli sarjas.

Ja loomulikult - videode vaatamine on ikka rangelt vabatahtlik.