isapoeg 0 Report post Posted March 3, 2008 (edited) Kas Eestist on Adidase tõstesaapaid võimalik kuskilt soetada? Midagi sellist Edited March 3, 2008 by isapoeg Share this post Link to post Share on other sites
Täpp 0 Report post Posted March 7, 2008 Roosasid tenniseid. (Northbridge - 65 EEK) Share this post Link to post Share on other sites
Blackdom 0 Report post Posted March 7, 2008 Mr. Mesi ja Kiivikas on trennis kandnud mingeid punaseid, madala tallaga ja veidi k6rgema 22rega ja suhteliselt 6hukesi jalatseid. Kas keegi oskab midagi l2hemalt r22kida, mis asjad need on?P.S. Jaa, jube kasulik on teada, millega keegi vabal aja k2ib, jube kasulik on kohe Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted March 7, 2008 Tosse kannan siis, kui on jalgade päev....Muidu meeldib ka kanda plätusid Share this post Link to post Share on other sites
daman 0 Report post Posted March 7, 2008 Tosse kannan siis, kui on jalgade päev....Muidu meeldib ka kanda plätusid Mina kui plätuvihkaja möönan, et selline lahendus on taunitav. Samas loen õudusega kuidas vennad kükivad ja jalapressivad kandes plätusid. Tegelikult võite vaadata mõnikord kuidas plätudega trenni tehtakse, päris lahe on, varbad on räigelt üle ääre, plätusid hoiab jala küljes kinni ainult kasutaja tahtejõud ja jumal teab mis. Samas kiidavad siin plätukandjad ise nende "spordijalatsite" mugavust ja hingavust ja pagan teab mida. Olen isegi seda näinud, kuidas enne jalapressi või kükki võetakse plätud jalast ära ja pannakse kükipuuri kõrvale ilusti seisma.No sorry, ma ei saanud ilkumata jätta. Püüan ennast parandada. Share this post Link to post Share on other sites
MuskulaarKobras 1 Report post Posted March 7, 2008 Mina kui plätuvihkaja möönan, et selline lahendus on taunitav. Samas loen õudusega kuidas vennad kükivad ja jalapressivad kandes plätusid. Tegelikult võite vaadata mõnikord kuidas plätudega trenni tehtakse, päris lahe on, varbad on räigelt üle ääre, plätusid hoiab jala küljes kinni ainult kasutaja tahtejõud ja jumal teab mis. Samas kiidavad siin plätukandjad ise nende "spordijalatsite" mugavust ja hingavust ja pagan teab mida. Olen isegi seda näinud, kuidas enne jalapressi või kükki võetakse plätud jalast ära ja pannakse kükipuuri kõrvale ilusti seisma.No sorry, ma ei saanud ilkumata jätta. Püüan ennast parandada.Olen Sinuga täitsa nõus! Need plätuvanad ajavad päris vihale ja sokimehed ka! Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted March 7, 2008 Nagu ma mainisin, siis tossud on alati jalas, kui plaanis jalgu teha. Säärte sirutusi ikka väga võimatu sooritada, kui tosse pole.Plätud, siis kui treenin ülekeha - ei meeldi oma jalgu ilma asjate seal tossudes hautada. Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted March 7, 2008 Kust neid ketse odavalt saaks?hinnapommis muud polegi maksis vist mingi 99 eeku ja olen siiamaani väga rahul Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted March 7, 2008 Olen Sinuga täitsa nõus! Need plätuvanad ajavad päris vihale ja sokimehed ka!Kui sind selline asi vihale ajab , peaksid võibolla närviarsti juurde pöörduma Mis vahet sel on , millega inimene trenni teeb ? Põhiline ongi , et trennis oleks mugav ja hea enesetunne. Samahästi võib vinguda mis särki keegi kannab. Share this post Link to post Share on other sites
UmbIsik 0 Report post Posted March 7, 2008 hinnapommis muud polegi maksis vist mingi 99 eeku ja olen siiamaani väga rahul Heh, ma loll jõudsin juba ära osta kolme sotiga Share this post Link to post Share on other sites
Blackdom 0 Report post Posted March 7, 2008 Heh, ma loll jõudsin juba ära osta kolme sotiga 2ra põe! Mul n2iteks need odavad hinnapommi omad ei kannatanud eriti jalga panna, sest neil oli jube liimihais algusest saadik ja j2rjest hullemaks l2ks. Liimisõpradele oleks need muidugi maagilised jalavarjud olnud. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted March 7, 2008 Tagant kinnise sandaaliga pole mingit probleemi, fikseerib jala korralikult ära aga hingab nagu plätu.Lahtise plätuga mõnda saali ei lastagi, tegelikult on ta ikka ohtlik.Ükskord üks tüüp kurtis treeneri juures päris pikalt et miks mind plätuga lasti aga teda ei lasta. Treener siis seletas. Share this post Link to post Share on other sites
masterofceremony 1 Report post Posted March 10, 2008 (edited) Vabal ajal Asics, Adidas vabaaja tossud. Trennis Nike Max Air vms.Pidulikumal sündmusel kauboisaapad Edit: Sokivendasid vihkan ma ka. Krt selline juustukas on üleval kui vanad rabelema hakkavad. Edited March 10, 2008 by masterofceremony Share this post Link to post Share on other sites
AnitroK 0 Report post Posted March 10, 2008 Jõusaalis, BP ja Kossus - AND ONE kossu jalatsidJooksmas - Nike Powerman seeria jalatsid Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted March 20, 2008 Pean ka ütlema, et Olen plätuvend Nike plätud trennis, kükkin siis palja jalaga. Share this post Link to post Share on other sites
oss 0 Report post Posted March 20, 2008 Mul on adidas climacool kossutossud. Igati mugavad, õhulised, head... Maksid ka kõvasti...Siis on mul veel Nike kossutossud õues käimiseks, adidas püksid, adidas särk, nike pusa, new balance pusa, puma seljakott...Varsti ostan BMW (318i)... Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted March 20, 2008 (edited) Ei ole loll!Minu (kui tenniseinimese) aastatepikkune eksperiment on näidanud, et Hinnapommi odav (paar aastat tagasi olid 50.-) kets/tennis peab tavakäimisel (paar km päevas, peamiselt asfaltil) vastu tervelt ühe nädala. Siis on tald päka alt pooleks ja laseb nii vett kui tänavatolmu läbi. Ja lollis usus, et iga järgmine paar ehk kauem vastu peab, olen päris mitu paari Hinnapommist ostnud: nii ketse kui tenniseid ja igat värvi Mujalt ostetud kallimad (nii 299+ kanti) tenniseid/ketsid on mind aga juba mitu aastat kenasti teeninud. Nii et kokkuhoid ei ole iga asja puhul õigustatud Ega need väljaskäimiseks polegi mõeldud , nüüd avastasin, et need ei ole ka kossu mängimiseks (sisetingimustes) mõeldud - tald kukkus küljest ära ja katsetan kaua sisetingimustes jõusaalitrennis vastu peavad! PS: poest õeldi, et ostutšekki alles hoidmisel on garantii pool aastat Edited March 20, 2008 by tonn999 Share this post Link to post Share on other sites
maats 0 Report post Posted March 20, 2008 Mul on adidas climacool kossutossud. Igati mugavad, õhulised, head... Maksid ka kõvasti...Siis on mul veel Nike kossutossud õues käimiseks, adidas püksid, adidas särk, nike pusa, new balance pusa, puma seljakott...Varsti ostan BMW (318i)...Väga hea Share this post Link to post Share on other sites
oss 0 Report post Posted March 20, 2008 Ahjaa... Siis on mul veel 4 paari nike sokke ja 3 paari puma sokke. Share this post Link to post Share on other sites
Tuki 0 Report post Posted March 20, 2008 Ahjaa... Siis on mul veel 4 paari nike sokke ja 3 paari puma sokke.mul on suva sokid, 2 paari. Ema tõi palgapäeval. North Bridge pusa ka, selle sain sünnipäevaks. Jõusaalis käin sandaalidega, 2 suve tagasi turult ostetud, 35 krooni. Share this post Link to post Share on other sites
PointGuard 0 Report post Posted March 20, 2008 (edited) Jõusaalis korvpalliketsid AND1, või Nike plätud(ülakeha päevadel) Edited March 21, 2008 by PointGuard Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted March 21, 2008 Nike korvpallitossud Share this post Link to post Share on other sites
Taavi701 8 Report post Posted March 21, 2008 Converse vanakooli kossutossud Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted March 21, 2008 mul on suva sokid.Wooord (Y) Endal ka sahtel täis suvasid Ma ei viitsi enam kõige seda üle lugeda , aga kellel on kogemust tennistega trenni teha? Just kükki ja jõutõmmet... Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted March 21, 2008 Mina teen sokkis trenni. Share this post Link to post Share on other sites