Blackdom 0 Report post Posted February 16, 2008 Oojaa, eile õhtul vaatasin telekast seda matshi ja suu jäi lahti, mitte ainult mul, vaid ka kommentaatoritel. Siiani parim Cage Rage fight, kes pole näinud, soovitan lõpuni vaadata.http://www.youtube.com/watch?v=gs6bXIiXrHI Share this post Link to post Share on other sites
4Qlimax 0 Report post Posted February 16, 2008 Tüübid ikka läbi lõpuks. Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted February 16, 2008 Cyborg slugis ennast tühjaks ja kuna lõpetada ei suutnud ja paak oli tühi, siis järgnev oli loogiline. Cyborg on maas Manhoeffist ikka üle ja tegelikult oleks ta pidanud matši pigem sinna tüürima. Esimese raundi lõpus oli lukk ju praktiliselt olemas. Share this post Link to post Share on other sites
Blackdom 0 Report post Posted February 16, 2008 See esimese roundi lukk oli jah olemas, kuigi kommentaator üritas vastupidist väita... vedas Melvinil selle kellaga. Krt ma olin nii Cyborgi poolt, oleks paar põlve veel õigesse kohta saand... või siis jah, uuesti maha minna. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted February 16, 2008 Päääris läbi olid omadega ikka Share this post Link to post Share on other sites
jyrik 0 Report post Posted February 16, 2008 natuke liiga palju slugfesti, et seda väga heaks matshiks pidada. aga tänan viitamast. Share this post Link to post Share on other sites
Blackdom 0 Report post Posted February 16, 2008 (edited) natuke liiga palju slugfesti, et seda väga heaks matshiks pidada. aga tänan viitamast.Parim Cage Rage fight vähemalt minu arust ja ka Fight Professori arust või sa oled temast kogenuma silmaga mees? Pole tänu väärt! Edited February 16, 2008 by Blackdom Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted February 16, 2008 Pinget siin oli, aga MMA on siiski tohutult mitmekülgne ala ja maitsed erinevad selles osas, et mis puuris/ringis toimuma peaks...Mis kanalilt sa seda matš nägid muidu? Share this post Link to post Share on other sites
Blackdom 0 Report post Posted February 16, 2008 Pinget siin oli, aga MMA on siiski tohutult mitmekülgne ala ja maitsed erinevad selles osas, et mis puuris/ringis toimuma peaks...Mis kanalilt sa seda matš nägid muidu?Jah. Extreme-i pealt, Cage Rage E-R igal õhtul kl 23.00. Nädalavahetustel on mingi muu asi, Strike Force vist. Share this post Link to post Share on other sites
Totenkopf 0 Report post Posted February 16, 2008 Stv (teadatuntud punaste firma) kaotas näiteks Extreme kanali ära. Share this post Link to post Share on other sites
jyrik 0 Report post Posted February 17, 2008 Parim Cage Rage fight vähemalt minu arust ja ka Fight Professori arust või sa oled temast kogenuma silmaga mees? Pole tänu väärt! küsime palju sa neid faite ise näinud oled? ei ole oluline vastata, tegelikult. oluline on, et nii nagu Vägivaldur ütleski - mma on ala kus on tohutult erinevaid asju mida hinnata. selles matshis oli kahtlemata palju kirge ja hoogu, aga ma olen näinud matshe mis on märksa mitmekülgsemad, tehnilisemad ja kus seda kirge ning hoogu (ja meeste võhma) jätkub kauemaks. küsimus on maitse-eelistustes. Fight Professor? tuled autoriteediga lööma? mis talle autoriteedi annab? ei, ma ei õienda, see oli lahe ja vaatamist väärt fait, aga ma olen näinud palju tehnilisemaid, intensiivsemaid ja mitmekülgsemaid võitlusi. parimat,j Share this post Link to post Share on other sites