Jump to content
Totenkopf

Unehalvatus

Recommended Posts

Tean,et sellest teemast on juba 3 aastat möödas,aga mul on tõsiseid probleeme magamisega. Ma ei taha psühholoogi poole pöörduda,kuigi pean seda tegema. Ma ei julge enam magama minnagi,üritan olla nii kaua üleval,kui suudan,hiljem hakkavad silmad iseenesest kinni vajuma ja südametuksed kiirenevad ja siis ma tunnen jälle et keegi hoiab mind kinni ja surub mu rinnakorvi peale. Ma olen püüdnud teha väga palju erinevaid asju,et ärgata,kuid lõpuks see siiski õnnestub. Unes ma avan silmad,see on kõige imelikum,justkui ma viibiks kuskil mujal maailmas,aga ma ei näe õieti midagi. Nii raske,ma ei tea mida teha,ka langemist olen 2 korda üle elanud,kuid kehasse tungimine on hullem. Üks öö nägin,et minu kehasse mindi sisse,alguses pooleldi ja siis täiesti. Andke nõu,palun,ma ei oska midagi teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oleks nagu midagi uneuuringutest kuulnud, pidi vist isegi mingi keskus selleks olema, telekas veidi räägitud ka sellest... uuri, aga psühhiaatrivariant ka mõeldav.. parim need mõlemad koos

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suitsetajana tuli seda ette vähemalt korra nädalas. Äärmiselt vastik kogemus, millel, muide, pole jalgade tõmbluse või kukkumise/langemisega midagi pistmist. Kui maha jätsin, läksid ka hood lõpuks üle.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×