Jump to content
Alexander Andrusenko

Pildimängu auhinnad

Recommended Posts

Panin viimasel ajal tähele, et pildimängus on juba pikka aega samad auhinnad olnud (jõusaalikindad ja XPloder). Mulle tundub, et kõigil on juba terved varemed neid kindaid kodus ja pole uutega midagi teha. Mul juhtub küll tihti nii, et vaatan pilti ja võiks nagu vastata, aga siis mõtlen, et mida ma nende kinnastega ikka teen, ja jääbki vastamata.

Võib-olla peaks auhindu muutma aeg-ajalt, et rahval rohkem motivatsiooni oleks?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei tea, mul küll pole neid varemetes ja võitjad on siiamaani enamasti olnud erinevad(loe:uued nimed; kuigi kahtlaselt ühed nimed korduvad vahest), kuid jah auhind võiks juba muutuda(varem oli parem). Ise tahaks hirmsasti võita fitness.ee särki või Dorian Yates'i särki, aga siiani pole õnnestunud :(

Muudetud kasutaja Hellboy poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mul juhtub küll tihti nii, et vaatan pilti ja võiks nagu vastata, aga siis mõtlen, et mida ma nende kinnastega ikka teen, ja jääbki vastamata.

Ongi hea, siis on suurem võimalus ka teistel (ma näiteks pole kindaid võitnud veel) võita. :(

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma arvan siiski, et kui auhinnad vahelduksid, oleks huvitavam. Kindad ei ole see asi, mida KÕIGIL vaja on. Paljud neid ei kasuta ja paljudel on nad olemas. Samas, särgist või mõnest toidulisandist ma kunagi ära ei ütleks. Neid ikka kulub (vähemalt särke) kõigil. Või siis teha mingi väike nimekiri enam-vähem võrdväärsetest asjadest, ja võitja valiks ise, mida tal rohkem vaja on.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Peaaegu 2 aastat tagasi võitsin ka pildimängus kindad, aga järel ei käinud... asupaik tallinnast natuke kaugel ja ei olnud aega järgmi minna. hetkel pole enam mängudest osa võtnud.

aga vist juba see näitab, et auhindu võiks vahetada. fitness.ee särk oleks tõesti hea mõte (Y) siis võiks kas või isegi pildimängu mängima hakata :(

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ma arvan siiski, et kui auhinnad vahelduksid, oleks huvitavam. Kindad ei ole see asi, mida KÕIGIL vaja on. Paljud neid ei kasuta ja paljudel on nad olemas. Samas, särgist või mõnest toidulisandist ma kunagi ära ei ütleks. Neid ikka kulub (vähemalt särke) kõigil. Või siis teha mingi väike nimekiri enam-vähem võrdväärsetest asjadest, ja võitja valiks ise, mida tal rohkem vaja on.

Valiku võimalus on alati teretulnud, pooldan seda ideed! :(

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.