bullz-eye 0 Report post Posted January 22, 2008 missuguseid toidulisandeid soovitate vastupidavusaladele nt suusatamine... Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted January 22, 2008 Süsivesikuid ja 1 g C-vitamiini Share this post Link to post Share on other sites
henriliiv 0 Report post Posted January 23, 2008 pakun et kreatiin annaks midagi juurde...a kas päris on mõtet seda osta mingil suusatajal ei oska öelda... Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted January 23, 2008 pakun et kreatiin annaks midagi juurde...a kas päris on mõtet seda osta mingil suusatajal ei oska öelda...Ja sinu postituse mõte?Enne võiks ikka lugeda ka: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=3518 Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted January 23, 2008 http://shop.fitness.ee/product_info.php?ma...;products_id=46olen kuulnud, et paljud suusatajad pidid seda kasutama Share this post Link to post Share on other sites
H2rr2 0 Report post Posted January 23, 2008 fast toode..RECO2 neist kõige parem suusatajale, isegi jäähokimängijad tarvitavad seda Share this post Link to post Share on other sites
1Dhit 0 Report post Posted January 23, 2008 Tekkis konflikt isaga, et ei taha mul lubada Fasti toodet Hera80 tarbida (vadakuvalk). Ise leidsin küll, et noh trenni juba pool aastat teinud ja sellest on kasu kah ikka olnud. Et kas hera80-s on üldse midagi kahjulikku? Et kui palju keemiat sees jne?-----------------------------------------------------Kasutan juba pikemat aega aga tellisin paar kilo ja see posti leheke jõudis posti, mille isa avastas. Share this post Link to post Share on other sites
Henritamm 0 Report post Posted January 23, 2008 See on tavaline valk.Keemiat ei ole minuteada üldse.Aga jah...Paljudel on see probleem, et vanemad ei lüba süüa ja arvavad, et hull keemia. Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted January 23, 2008 Mida te mõtlete kui ütlete "keemia"? Share this post Link to post Share on other sites
yamikazi 0 Report post Posted January 23, 2008 Tekkis konflikt isaga, et ei taha mul lubada Fasti toodet Hera80 tarbida (vadakuvalk). Ise leidsin küll, et noh trenni juba pool aastat teinud ja sellest on kasu kah ikka olnud. Et kas hera80-s on üldse midagi kahjulikku? Et kui palju keemiat sees jne?-----------------------------------------------------Kasutan juba pikemat aega aga tellisin paar kilo ja see posti leheke jõudis posti, mille isa avastas.Teadmatuses olevad vanemad, ehk järgmiseks keelavad ka liha söömise ära ? St. et hera80 ei ole kahjulik. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted January 23, 2008 (edited) ega sa ära sure, kui peale trenni koksi ei joolibistad liitri jogurtit näiteks Edited January 23, 2008 by gmaster Share this post Link to post Share on other sites
H2rr2 0 Report post Posted January 26, 2008 sama hästi võib su kakao ära tappa kui seda jood Share this post Link to post Share on other sites
H2rr2 0 Report post Posted February 1, 2008 keemia ta pole kuid ta ikkagi on tervisele kahjulik ise uurisin järgi tutavate käest vanaks jääd siis peab olema inimene kes sulle uue maksa ja neeru annavad Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted February 1, 2008 Tekkis konflikt isaga, et ei taha mul lubada Fasti toodet Hera80 tarbida (vadakuvalk). Ise leidsin küll, et noh trenni juba pool aastat teinud ja sellest on kasu kah ikka olnud. Et kas hera80-s on üldse midagi kahjulikku? Et kui palju keemiat sees jne?-----------------------------------------------------Kasutan juba pikemat aega aga tellisin paar kilo ja see posti leheke jõudis posti, mille isa avastas.naljakas, kujutan isa nägu, poiss tellib "steroide" kui vana oled?ei ole selles lisandis midagi ohtlikku, kuid tarbi mõõdukalt, soovitatavalt ainult peale trenni:=) Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted February 1, 2008 keemia ta pole kuid ta ikkagi on tervisele kahjulik ise uurisin järgi tutavate käest vanaks jääd siis peab olema inimene kes sulle uue maksa ja neeru annavad Misasi see sul kahjulik on ? Kakao või ? Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted February 1, 2008 Tekkis konflikt isaga, et ei taha mul lubada Fasti toodet Hera80 tarbida (vadakuvalk). Ise leidsin küll, et noh trenni juba pool aastat teinud ja sellest on kasu kah ikka olnud. Et kas hera80-s on üldse midagi kahjulikku? Et kui palju keemiat sees jne?-----------------------------------------------------Kasutan juba pikemat aega aga tellisin paar kilo ja see posti leheke jõudis posti, mille isa avastas.Ütle palun minu poolt oma isale edasi ja las jätab meelde, et - TEADMATUS POLE ÕNN Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted February 1, 2008 Üldiselt olen täheldanud, et isegi mõned alternatiiv-, rahva- ja muu meditsiini "friigid" soovitavad vadakuvalku tarvitada, ei mäleta oli see nüüd seal olevate immunoglobuliinide või mõne muu komponendi pärast. Share this post Link to post Share on other sites