vaher 0 Report post Posted June 12, 2008 mis juhtub kui neelad nätsu alla, jääb ussiripikusse kinni ja edasi??? ise ära söönud umbes 10 nätsu elujooksulÜhel päeval on seda "rämpsu" sul ussripikus liiga palju, hakkad oksendama päevad läbi, kutsud kiirabi ja arstid viivad su haiglasse, et see välja lõigata. Juhtus niimoodi sugulasel, ise olin kõrval kogu aja. Muidugi lisaks nätsude alla neelamisele sõi ta lisaks veel paberit ja muud rämpsu. Nooruse lollus. Share this post Link to post Share on other sites
alr89 0 Report post Posted June 12, 2008 mm ei tea mina olen terve elu kõik nätsud alla neelanud Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 12, 2008 Bioloogias rääkis õpetaja mulle, et näts sisaldab kusiaineid vms selle peale läks kohe nätsuisu ära.Aga eks näts sisaldab ise ka mingeid kaloreid ning ei usu et kiiremini kõht tühjaks läheb(100g sisaldab 620Kj/149kcal süsivesikuid 62 g, valgud 0g jms)See kalorite kogus on ülimalt väike.Kujutage ette,treeniva inimese kalorikulu on kuskil 3000-6000 kcal päevas. 100 grammi nätsu sisaldab ca. 150 kcal,üks padjake kaalub 2-3 grammi ehk. Seega üks pastill sisaldab 3-4,5 kcal energiat.Seega siis üks padjake moodustab siis 0,075-0,15% päevasest energiavajadusest inimesel. Ma usun,et nätsu närimine võtab iga juhul rohkem energiat,kui näts annab Share this post Link to post Share on other sites
Karu 0 Report post Posted June 12, 2008 (edited) Siin m6ned hakkasid hirmuga/l66pides r22kima, kuidas n2ts sisaldab kusiaineid. Nimelt siis karbamiid ongi see kurikuulus kusiaine seal n2tsus, mis tegelikult ei ole yldse nyyd nii eriline, vaid teda leidub laialt ka toiduv2rvides. Edited June 12, 2008 by Karu Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted September 4, 2008 (edited) vist isegi on, mul küll vähemalt läheb kõht kiiremini tühjaks, kui ma nätsu närin Edited September 4, 2008 by timo116 Share this post Link to post Share on other sites
vman 0 Report post Posted January 28, 2010 kus sellist nätsu saada? keegi teab kus müüakse?enne trenni on hakanud maitsema. ise sain spartast kunagi seda.nätsu närimine aitas suitsust loobuda mul.aga naispool mul sööb nätsu kohutavalt palju, valge orbit on koguaeg põses õhtuti.igakord kui poes käia siis 4-5 pakki leian kassas korvist:Püks päev ta magu või midagi muud selle tõttu üles ütleb ! Share this post Link to post Share on other sites
JanK 0 Report post Posted January 28, 2010 Apteekidesse oled vaadanud? Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted January 28, 2010 http://www.farma24.ee/?cid=2716〈=e...75fc3e3c6d554f5 Share this post Link to post Share on other sites
Fitnesspurk 0 Report post Posted February 7, 2010 Näts on üldse mingi kahtlane asi, põhjustab kõhulahtisust ning pole ka üllatav kui ta kuhugi kinni jääb. Alla neelamisel tuleb hea õnnega tagant välja, aga kui suures koguses alla neelata, siis ma selles nii kindel pole. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted February 7, 2010 Näts on üldse mingi kahtlane asi, põhjustab kõhulahtisust ning pole ka üllatav kui ta kuhugi kinni jääb. Alla neelamisel tuleb hea õnnega tagant välja, aga kui suures koguses alla neelata, siis ma selles nii kindel pole.Miks sa peaksid nätsu alla neelama ? Ja veel suurtes kogustes ? Share this post Link to post Share on other sites
seedorf90 0 Report post Posted February 7, 2010 mul sõber neelas ka nätsu alla pidevalt ja siis tuli minna pimesoole opile Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted February 7, 2010 mul sõber neelas ka nätsu alla pidevalt ja siis tuli minna pimesoole opile Ma arvan lisaks pimesoolele oleks ka ülakorruse operatsioon kasuks tulnud Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted February 7, 2010 kus sellist nätsu saada? keegi teab kus müüakse?enne trenni on hakanud maitsema. ise sain spartast kunagi seda.nätsu närimine aitas suitsust loobuda mul.aga naispool mul sööb nätsu kohutavalt palju, valge orbit on koguaeg põses õhtuti.igakord kui poes käia siis 4-5 pakki leian kassas korvist:Püks päev ta magu või midagi muud selle tõttu üles ütleb !Ma olen saanud seda Fitshop robocopist,vastiku maitsega näts on . Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted February 7, 2010 Väga hea näts on see, kahju et enam Fitshopis pole seda, vähemasti eedeni omas mitte.. Share this post Link to post Share on other sites
veikot 0 Report post Posted February 7, 2010 Pole selle nätsu närimise peale kunagi mõelnud, mis ta head või halba teha võiks! Inimesed tehke trenni, pole mõtet selliste tähtsusetute asjadega pead vaevata, mõtetu energiakulu!!! Share this post Link to post Share on other sites
Fitnesspurk 0 Report post Posted February 7, 2010 kus sellist nätsu saada? keegi teab kus müüakse?enne trenni on hakanud maitsema. ise sain spartast kunagi seda.nätsu närimine aitas suitsust loobuda mul.aga naispool mul sööb nätsu kohutavalt palju, valge orbit on koguaeg põses õhtuti.igakord kui poes käia siis 4-5 pakki leian kassas korvist:Püks päev ta magu või midagi muud selle tõttu üles ütleb !mis selles nätsus erilist on, annab energiat juurde või mida ? Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted February 7, 2010 mis selles nätsus erilist on, annab energiat juurde või mida ?Kirjeldus:Gerimax Kiire energia närimiskummi tabletid, 10tk.Toimeained: zen-zen, guaraana Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted February 7, 2010 Pole selle nätsu närimise peale kunagi mõelnud, mis ta head või halba teha võiks! Inimesed tehke trenni, pole mõtet selliste tähtsusetute asjadega pead vaevata, mõtetu energiakulu!!!Igasugused teadmised on ju teretulnud. Share this post Link to post Share on other sites
TerrenCe 1 Report post Posted February 7, 2010 Enam ei viitsi närida, dropsid mugavamad ja "viisakamad". Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted February 7, 2010 Pole selle nätsu närimise peale kunagi mõelnud, mis ta head või halba teha võiks! Inimesed tehke trenni, pole mõtet selliste tähtsusetute asjadega pead vaevata, mõtetu energiakulu!!!Eem,senäts on Gerimax oma ja see annab hea laxu enne trenni lihtsalt sisse. Share this post Link to post Share on other sites
Janno R. 4 Report post Posted February 7, 2010 Eem,senäts on Gerimax oma ja see annab hea laxu enne trenni lihtsalt sisse.päris hea laksu annab sisse, raskel trennipäeval olen võtnud ning päris hea on Share this post Link to post Share on other sites
kike89 0 Report post Posted February 7, 2010 Täitsa priimad asjad jah olen isegi proovinud.. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted February 7, 2010 päris hea laksu annab sisse, raskel trennipäeval olen võtnud ning päris hea on Njah, mina ei tundnud üldse mingit efekti. Oleks pidanud võib-olla mitu tk korraga võtma.. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted February 7, 2010 Njah, mina ei tundnud üldse mingit efekti. Oleks pidanud võib-olla mitu tk korraga võtma..Panin 4 tükki suhu, ei mingit effekti Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted February 7, 2010 Mul vähemasti platseebo efekt oli täitsa olemas, tahaks veel neid Share this post Link to post Share on other sites