Jump to content
trigger

biitsepsi arendamine

Recommended Posts

Tere!

Olen juba mitu kuud püüdnud biitsepsit eelisarendada. Selleks olen käte treenimiseks võtnud eraldi päeva, s.t. teen järjekorras biits, triits, kõht (trenn jagatud 4-ks 1-nädalases tsüklis). Tõele näkku vaadates ei ol saanud soovitud tulemusi ehk siis pole saanud mingeid tulemusi. Pigem on tekkinud tunne, et ei taha seda f....n biitsa treenidagi, sest niikuinii ta ei arene.

Natuke tagasi oli siin foorumis ka biitsepsi teema üleval, kus Arnold soovitas, et äkki oleks mõistlik hoopis teha vähem, sest biits saab niikuinii palju koormust. Kas kellelgi on mingeid kogemusi või mõtteid selles asjas?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest bohemianrhapsody

Kui sul julgust on erinevaid asju proovida, siis tee nii: jäta käte päev üldse vahelt ära ning pööra rohkem tähelepanu selja- ja rinna- treeeningule. Kui teed selga, siis samas ürita ka biitsepsile keskenduda. Üks paljudest võimalustest, kuidas proovida.

Minu arvamus on selline, et biitsepsit arendavad kõige paremini "suuremad" harjutused. Ma pean silmas: lõuatõmbed, ploki tõmme ülalt althaardes (kitsas haare), kangi tõmme vastu kõhtu kummargil.

Ja üldiselt rohkem treenides ei pruugi lihas areneda, nagu Arnold juba mainis.

Jõudu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

proovi nii teha et teed 35kg 10 korda järjest ja kohe peale seda kummasegi kätte kümme kilo ja nendega ka 10 korda...ja nii 3 seerjat ja näed kuidas biitsep kasvab....mul tuli ainult sellest naharebendid piitsepile aga kasv oli ka meeletu

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest bohemianrhapsody

midagi taolist olen ka proovinud.:

teed raskusega millega suudad teha max. 5-6 korda, siis võtad kangilt raskust mingi 5 kilo ära ja teed veel 4-5 korda (võis siis niipalju kui tuleb)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

olen kuulnud, et suuremaid lihaseid tuleks treenida 10-12 seeriaga ja väiksemaid lihaseid 6-8 seeriaga. See on küll individuaalne, aga ise tegutsen küll selle järgi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mina olen nii teinud et kõigepealt teen biittsepsile jõudu.st et tõstan kangiga raskusi mis lähevad üles ainult korra kuni kolm korda. Iga seeria vahel puhkus 4-5 min.Kombineerin lõuatõmmetega

Muidugi enne tuleb korralikult soojaks teha!

Kui tunnen et jõudu on juurde tulnud olen edasi läinud siis hakkan rohkem pumpama. Võtad nii raske raskuse mida jaksad üles ajada 10 max 12*. Aga tegema peab nii et raskust ületavas faasis tõstad nii kiiresti kui vähegi võimalik "plahvatad" ning tagasi lased hästi vaikselt. Ning ei maksa kangi kätte võtta kui tunned et viha ega sellist õiget särtsu pole. Puhata tuleb venitada ning tarbida õiget toitu. Kangiga pumpamist kombineerin hantlite ning lõuatõmbega. Olen tähele pannud et kui intensiivselt trennida siis lihas nagu ei kasvagi eriti palju aga kui mõnda aega puhata ning venitada end siis lihas kasvab. Pikk ja natuke segane jutt tuli

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×