extacy 0 Report post Posted February 19, 2008 parem on 37, massi ei tule tee mis tahad Share this post Link to post Share on other sites
rennu21 13 Report post Posted February 20, 2008 Veel mõni ütlus , et kedagi lolliks sõimata ? oh ei.....ega ma pahapärast ega kohe südamest võtma pea Share this post Link to post Share on other sites
rennu21 13 Report post Posted February 20, 2008 opaaa, ma olen kõige väiksem oma 34-ga:Dpole lugu........ma enamvähem samas klubis söön ja treenin kuid mõõdud ei muutu Share this post Link to post Share on other sites
Vette 0 Report post Posted February 20, 2008 Pean ka tunnistama, et õlavarre ümbermõõdu kasv on raske tulema, nüüd keskendun rohkem triitsepsile. ise eelistan rohkem pikemaid seeriaid, so 12-15 kordust. Hetkel ümbermõõt 40. Share this post Link to post Share on other sites
korvpallur14 0 Report post Posted February 20, 2008 sama jama ei kasva 37 cm, aga trenni ka alles aasta tehtud ja alguses täitsa lampi nagu ikka ise 188cm/ 85 kg.loodan et hakkab ikka kasvama vaikselt Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted February 20, 2008 Pean ka tunnistama, et õlavarre ümbermõõdu kasv on raske tulema, nüüd keskendun rohkem triitsepsile. ise eelistan rohkem pikemaid seeriaid, so 12-15 kordust. Hetkel ümbermõõt 40.Triits ongi põhiline asi, mis annab mõõtu juurde. Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted February 20, 2008 Aga kuidas mõõta, kui joonlauda pole. Share this post Link to post Share on other sites
rennu21 13 Report post Posted February 20, 2008 Aga kuidas mõõta, kui joonlauda pole.lõika ruudulisest vihikust mööda ruute riba(1ruut=0.5cm.) Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted February 20, 2008 lõika ruudulisest vihikust mööda ruute riba(1ruut=0.5cm.)Vot selle peale ma ei mõelnudki (ajuga), aga mul pole ruudulisi vihikuid ka ja raamatu "Rikas isa, vaene isa" ideoloogiate järgi, mida järgin, ei hakka ma kuludesse ka rumalusi kandma, et seda osta, kui saaks selle riba ilma kuludeta poest kätte (käärid on mul olemas küll), siis oleks mõeldav jah riba kasutada.Kui määrida õlavars tavotiga vms kreemiga kokku ja siis keerutada rada kuhugile paberile ja see kellegile abilisele faksida et too mõõdaks, siis saaksin vast ka raporteerida siia oma mõõdu. Eks peab pea tööle panema, variandid läbi kaaluma. Share this post Link to post Share on other sites
SHOXi 0 Report post Posted February 20, 2008 Aga hea raamat tegelikult ju :lol: Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted February 20, 2008 Aga hea raamat tegelikult ju :lol:On tõesti,ma olen seda vaid korra lugenud,kuid sisu on mu mõtlemist muutnud igaveseks Share this post Link to post Share on other sites
pkwild618 0 Report post Posted February 25, 2008 To CharlesRoos: Osta endale rättsepa mõõdulint. Ehk siis see riidest vms tehtud. Share this post Link to post Share on other sites
rennu21 13 Report post Posted March 15, 2008 Vot selle peale ma ei mõelnudki (ajuga), aga mul pole ruudulisi vihikuid ka ja raamatu "Rikas isa, vaene isa" ideoloogiate järgi, mida järgin, ei hakka ma kuludesse ka rumalusi kandma, et seda osta, kui saaks selle riba ilma kuludeta poest kätte (käärid on mul olemas küll), siis oleks mõeldav jah riba kasutada.Kui määrida õlavars tavotiga vms kreemiga kokku ja siis keerutada rada kuhugile paberile ja see kellegile abilisele faksida et too mõõdaks, siis saaksin vast ka raporteerida siia oma mõõdu. Eks peab pea tööle panema, variandid läbi kaaluma.aga sa võta vihiku keskelt klambritest 1leht lahti, mõõda ära ja hiljem pane leht vihikusse tagasi ja klambrid uuesti kinni siis pole ju raiskamist ja vihik on ka alles ja terve Share this post Link to post Share on other sites
contra 0 Report post Posted April 5, 2008 möödulint mida saab printida - http://www.vendian.org/mncharity/dir3/paper_rulers/endal ümbermööt u 41cm, kuid kui rasvakiht maha koorida siis vist jääb ikka alla selle. Trenniga alles alustasin - pikkust 185 ja kaalu.. oeh.. 117 Share this post Link to post Share on other sites
arrow 0 Report post Posted April 5, 2008 (edited) õlavars hetkel 41cm, pikkus 182, kaal 84 kg Edited April 5, 2008 by arrow Share this post Link to post Share on other sites
peugeot 0 Report post Posted April 5, 2008 aga sa võta vihiku keskelt klambritest 1leht lahti, mõõda ära ja hiljem pane leht vihikusse tagasi ja klambrid uuesti kinni siis pole ju raiskamist ja vihik on ka alles ja terveta ütles ju et tal ei ole vihikut Share this post Link to post Share on other sites
maddenftw 0 Report post Posted April 5, 2008 (edited) vanus: 19apikkus: 203cm kaal: 102kgõlavars: ~40cm Edited April 5, 2008 by maddenftw Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted October 3, 2008 32,5 cm kaalun 62kg olen 176cm . Share this post Link to post Share on other sites
pkwild618 0 Report post Posted October 31, 2008 (edited) Ehh.. Ma tean, et see minu ümber keerlemine oli suht ammu, aga vaatasin praegu ja isegi veidi naljakas hakkas lugedes. Tegelikult tooksin asjadesse veidi selgust. Pikkust miks on mul nii vähe? Asi on nimelt selles, et mul on sünnist saati jalad haiged (sääreluid pole) ning sellepärast on mul jalas toed, mis võtavad keharaskuses säärtelt ära. Sellepärast on mul põlvest allapoole jalad nii 15-18cm lühemad. Sõrmeotsast teise käe sõrmeotsa reegli järgi peaksin ma olema nii 177-178cm pikk. Selle sama asja pärast olen ma pidanud liikuma sellest east, kui ma lasteaias käisin vähemalt pool käte peal. Toolipeale kätepeal ja igale poole. Aa ja et mul pole ka siiski päris ainult pekk. Kui lihast pingutan, siis on suht kõva. Kõhupealt 4-packi selgelt on ikka paista. 6-packi mitte. Ehk siis keha poolepealt, on mul pikkused kehal samad, nagu 178cm inimesel. Ainult jama on selles, et ma ei saa sellises konditsioonis oma jalgu välja eriti treenida. Põhiliselt just sääred, kuna ülemistele osadele on niikuinii peaaegu kogu keharaskusest suunatud. Aa ja veel tahaksin seda ka öelda, et alates viimasest postist olen tublisti alla ka võtnud. Ega ma siis polnud ka mingi päris lame kõht, aga kaal on sama, kuid vöö on vähenenud ca. 8cm, biits kasvanud 2-3cm ning rind vähenenud u. 2cm. Aa ja ühte ma tahaksin öelda veel: ma ei saa ise ka aru, miks mul on keha kuidagi suureks kasvanud. Õlgade laius on sama, mis isal, kuigi ta on ka päris suur. Kunagi käis maadluses. Ja biits ka almost same, aga veidi väiksem. Geenid on ka head kindlasti, sest suuremat kasvu mehed (maamehe mõõtu) on peale isa veel ka onu ja vanaisa. Ja seda kõike ma räägin sellepärast, et siin tundub olevat intelligentsemate inimeste õhkkond, kui päris väikeste, kes hakkaksid norima või naerma. Edited October 31, 2008 by pkwild618 Share this post Link to post Share on other sites
Kask 2 Report post Posted February 5, 2009 183cm pikk ja biits on natuke üle 30cm .. Share this post Link to post Share on other sites
zon 1 Report post Posted February 5, 2009 Ehh.. Ma tean, et see minu ümber keerlemine oli suht ammu, aga vaatasin praegu ja isegi veidi naljakas hakkas lugedes. Tegelikult tooksin asjadesse veidi selgust. Pikkust miks on mul nii vähe? Asi on nimelt selles, et mul on sünnist saati jalad haiged (sääreluid pole) ning sellepärast on mul jalas toed, mis võtavad keharaskuses säärtelt ära. Sellepärast on mul põlvest allapoole jalad nii 15-18cm lühemad. Sõrmeotsast teise käe sõrmeotsa reegli järgi peaksin ma olema nii 177-178cm pikk. Selle sama asja pärast olen ma pidanud liikuma sellest east, kui ma lasteaias käisin vähemalt pool käte peal. Toolipeale kätepeal ja igale poole. Aa ja et mul pole ka siiski päris ainult pekk. Kui lihast pingutan, siis on suht kõva. Kõhupealt 4-packi selgelt on ikka paista. 6-packi mitte. Ehk siis keha poolepealt, on mul pikkused kehal samad, nagu 178cm inimesel. Ainult jama on selles, et ma ei saa sellises konditsioonis oma jalgu välja eriti treenida. Põhiliselt just sääred, kuna ülemistele osadele on niikuinii peaaegu kogu keharaskusest suunatud. Aa ja veel tahaksin seda ka öelda, et alates viimasest postist olen tublisti alla ka võtnud. Ega ma siis polnud ka mingi päris lame kõht, aga kaal on sama, kuid vöö on vähenenud ca. 8cm, biits kasvanud 2-3cm ning rind vähenenud u. 2cm. Aa ja ühte ma tahaksin öelda veel: ma ei saa ise ka aru, miks mul on keha kuidagi suureks kasvanud. Õlgade laius on sama, mis isal, kuigi ta on ka päris suur. Kunagi käis maadluses. Ja biits ka almost same, aga veidi väiksem. Geenid on ka head kindlasti, sest suuremat kasvu mehed (maamehe mõõtu) on peale isa veel ka onu ja vanaisa. Ja seda kõike ma räägin sellepärast, et siin tundub olevat intelligentsemate inimeste õhkkond, kui päris väikeste, kes hakkaksid norima või naerma.Kas Sina oled see mees kes kätekõverdusi suudab jalad õhus teha? Share this post Link to post Share on other sites
argoll 12 Report post Posted February 5, 2009 32,5 cm kaalun 62kg olen 176cm .Sina oled küll imemees 3 kuuga pea 6cm biitsa juurde Share this post Link to post Share on other sites
Kevin de puta madre 0 Report post Posted February 8, 2009 biits 37 cm @ 88 kilo @ 193 cm @ 17 aastatvasak on umbes 35 cm :STean et päris hirmus vahe , tegelen sulgpalliga.Ühele käele kõvasti rohkem koormust Share this post Link to post Share on other sites
sigaloom 0 Report post Posted February 8, 2009 Annan ka siis omapoolse panuse teemasse.Vanus - 19 a.Pikkus - 180 cmKaal - 80 kgÕlavars - vasak 39 cm, parem 38 cmSuht harju keskmine ütleks ise selle kohta. Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted February 8, 2009 Umbes 37-38cm ja 14a...ossa raisk mul oli sama vanusena biitseps kuskil 24 cm julmad mehed siin koos Share this post Link to post Share on other sites