jõuents 1 Report post Posted March 18, 2009 Mul ei ole küll proteiin gaase teinud, aga jah, loeb inimesest. Share this post Link to post Share on other sites
Fitnesspurk 0 Report post Posted February 10, 2010 Kui hommikul muna sisse ajada, siis ajab küll gaasid sisse. Eks ikka ajavad valgud peeretama. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted February 10, 2010 Kui hommikul muna sisse ajada, siis ajab küll gaasid sisse. Eks ikka ajavad valgud peeretama.Huvitav, mul ei teki küll valgust gaase. Hoopis kartulist tekivad millegi pärast.. Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted February 10, 2010 Kui hommikul muna sisse ajada, siis ajab küll gaasid sisse. Eks ikka ajavad valgud peeretama.Võibolla sõid millegagi mis ajas kõhus käärima. Share this post Link to post Share on other sites
raino6 0 Report post Posted February 10, 2010 Parem hais õhus kui valu kõhus Minul ka mingi vahe tekkisid gaasid, kui proteiinijooki tarbisin. Nüüd on nagu jälle ära kadunud... Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted February 10, 2010 Mul kipuvad gaase tekitama seguvalgupulbrid, st kus on näiteks vadak, kaseiin ja muna valk... Share this post Link to post Share on other sites
Arnie 0 Report post Posted February 10, 2010 Mul tekitab valgusheik gaase, juba paari minuti jooksul Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted February 10, 2010 ega naljapärast pole kasutusel termin "protein farts" Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted February 10, 2010 (edited) läbinärimatta toit tekitab kõhugaase Edited February 10, 2010 by re1nart Share this post Link to post Share on other sites
Belfort 0 Report post Posted February 10, 2010 muna ja piim tekitavad vahepeal Share this post Link to post Share on other sites
Fitnesspurk 0 Report post Posted February 10, 2010 täna oli kõht tühi, lasin proteiini joogi enne trenni tühja kõhu peale, siis sõin ning seejärel trenni. Gaasid olid garanteeritud. Sai palju peeretatud ja palju naerdud. Share this post Link to post Share on other sites
kike89 0 Report post Posted February 10, 2010 Heh mul on täitsa vahelduva eduga kõhukaasid Kuigi kasutan ühte ja samat toodet päris kaua juba... Aga jah organismid on erinevad Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted February 10, 2010 Huvitav, mis küll vadakuvalgus võiks gaase tekitada. Idee järgi see ju imendub ülikiiresti peensooles vms? Parandage kui eksin.Endal nt trennijärgsest sheigist üliharva gaasid. Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted February 10, 2010 Sõber rääkis, et tal lööb peale trenni vadak põhja alt, ta väga kiire ainevahetusega, mul seda probleemi õnneks ei ole Share this post Link to post Share on other sites
runts 0 Report post Posted February 10, 2010 Mul võttis iga kord PROMIX kõhu laulma Share this post Link to post Share on other sites
Lightheaded 0 Report post Posted February 18, 2010 Tudengina toitun õpingute ajal rohkem kodujuustudest, piimast jms. laktoosirikastest ainetest ja puhkeperioodil rohkem kodustest toiduainetest ning tõesti vahet on näha.. või siis tunda Laktoosi vähem sisaldav menüü ei aja kõhtu niiväga õhku genereerima kui seda hulgi sisaldav toitumislpaan. Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted February 18, 2010 Suhkur ajab ju käärima, täna sõin hunniku jäätist ja veitsa aja pärast ###### laulis nagu traktor Share this post Link to post Share on other sites
P-A-U-L 6 Report post Posted February 19, 2010 Laktoositalumatus on ka üks põhjuseid, mis tekitab gaase ja kõhuvalu. Share this post Link to post Share on other sites
alien874 0 Report post Posted June 29, 2010 Endal ka päris raske jama sellega. Nimelt oli juba see probleem lahti, siis kui hakasin tervislikke toite sööma, mis muidugi ka ajab sest ikkagi juurviljad ja asjad. Kuid nüüd nagu tundub, et valgusheigiga asi veel hullemaks läinud. Peale sheiki kohe ei olegi hull aga siis kui jõuan söögini hakkab sees möllama :S Ka pelleris pean mitmeid kordi käima päevas. Kas kellegil sellist vetsu jama ka on? Üldse küsimus, kas valgusheik pigem aeglustab või kiirendab ainevahetust?Igatahes tellisin endale ebayst USA-st Beano ning loodan lahenduse leida eks näha. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted July 19, 2010 Arvad et toll laseb läbi ka ? Share this post Link to post Share on other sites