trigger 0 Report post Posted September 22, 2003 Tere jõudu kõigile! Oskab keegi soovitada, kust saaks korralikke kangiga kükkimisel põlve toetavaid sidemeid? Tänud ette. Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted September 22, 2003 Vaata meie veebi poest, või tule läbi Telliskivi 51.Meil on põlve sidemed täitsa olemas! Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted September 22, 2003 no ma ei te kas korralikud,aga apteegist ostetud sidemed mind kohe väga rahuldavad !! hinnavahe on igatahes mega suur ! Share this post Link to post Share on other sites
hatebreed 0 Report post Posted September 22, 2003 Ostsin ka amazonist sidemed. Täitsa normid ainult ma ei saa aru mis jama on:kükki tehes tulevad need kogu aeg ära ja kukuvad põrandale kuigi ma teen hullu sõlme ümber jala. Pakun , et võistlustel on nendega hea 1 kordus ära teha. Ei tea kas asi on minus või sidemetes aga nüüd pean sõbra näkaste marlidega kükki tegema. Lebo verk. Share this post Link to post Share on other sites
T 0 Report post Posted September 23, 2003 sa vist ei oska korralikult põlvi siduda. proovi kahekordse umbsõlmega Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted September 24, 2003 Minu teada ei sõlmita neid sindemeid ülse , ots kiilutakse lihtsalt pinges oleva sideme vahele.Mingit sõlmimist kohe kindlasti ei toimu. Share this post Link to post Share on other sites
T 0 Report post Posted September 24, 2003 täpselt. põlvesidemeid ei sõlmita. ma lihtsalt tegin hatebreede kulul veits nalja. Share this post Link to post Share on other sites
hatebreed 0 Report post Posted September 24, 2003 Ma kiilun ka ühe otsa teise vahele kuid see ei toimi. Share this post Link to post Share on other sites
tripl eks 0 Report post Posted September 24, 2003 mis sadomaso -loom kasutab marlisid kükitrenni ajal ,osta lähimast apteegist üle kogu Eesti endale elastiksidemed Share this post Link to post Share on other sites
tripl eks 0 Report post Posted September 24, 2003 põlvesidemeid ei seota vaid ots topitakse lihtsalt sidemete vahele...maamees linnas Share this post Link to post Share on other sites
hatebreed 0 Report post Posted September 24, 2003 kle tripl eks, miks sa oma õige pildi maha võtsid ja mingi suure triitsaga mehe oma asemele panid???Ja need on sinu rotikad marlisidemed mida ma sult laenama pean. Mul on sulle ka üks soovitus:OSTA ENDALE KORRALIKUD PÕLVESIDEMED MITTE MARLID MILLEGA HAAVU KINNI SEOTAKS Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted September 27, 2003 ostsin apteegist, pakis oli 2m,ilusti jätkub kahele põlvele,tegin pooleks ,ligi 40 krooksu maksis Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted September 27, 2003 .....lätis tehtud Share this post Link to post Share on other sites
coleman2 0 Report post Posted April 21, 2004 milliseid põlvesidemeid osta Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted April 22, 2004 Esmalt soovitan osta nn. soojendussokid müügil Amazoni veebipoes (firmalt Nike). Ise olen kasutanud suuremate raskuste puhul elastiksidet müügil apteegis, selle seon soojendussoki alla. Share this post Link to post Share on other sites
DarremCharles 0 Report post Posted January 2, 2008 Tere! Hiljuti müüdi siin Fasti põlvesidemeid,enam neid pole kas on uusi tulemas?Ja mis hinnaga?Kui siia enam ei tule kas keegi teab kus saada normaalseid põlvesidemeid? Ette tänades! Share this post Link to post Share on other sites
big poppa pump 0 Report post Posted January 2, 2008 Ega Saaremaalt pole? Kuressaares on Rae Kaubamaja parkla kõrval spordipood, mis on FAST toodete edasimüüja. Share this post Link to post Share on other sites
DarremCharles 0 Report post Posted January 2, 2008 Ega Saaremaalt pole? Kuressaares on Rae Kaubamaja parkla kõrval spordipood, mis on FAST toodete edasimüüja.kahjuks tallinn Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted January 2, 2008 Tere! Hiljuti müüdi siin Fasti põlvesidemeid,enam neid pole kas on uusi tulemas?Ja mis hinnaga?Kui siia enam ei tule kas keegi teab kus saada normaalseid põlvesidemeid? Ette tänades! miks muidu sidemeid kasutad? raskused suured? ise pooldan sidemeid ainult siis kui raskused suured või kui ihtsalt põlved tuksis ise ei hakka enne kasutama kui vähemalt 180 kangi peal on, sest igasugune liigne abivahendite hulk ei ole "tervislik" pikemas perspektiivis.... vähemalt selline arusaam on minul kujunend.... Share this post Link to post Share on other sites
Andree 0 Report post Posted January 2, 2008 miks muidu sidemeid kasutad? raskused suured? ise pooldan sidemeid ainult siis kui raskused suured või kui ihtsalt põlved tuksis ise ei hakka enne kasutama kui vähemalt 180 kangi peal on, sest igasugune liigne abivahendite hulk ei ole "tervislik" pikemas perspektiivis.... vähemalt selline arusaam on minul kujunend....Kohe kuidagi ei ole nõus!!! Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted January 2, 2008 (edited) Kohe kuidagi ei ole nõus!!!jaga siis enda põhimõtet ja kogemusi selline post, et ei ole nõus ei ütle ju mitte midagi! Edited January 2, 2008 by tonn999 Share this post Link to post Share on other sites
kraaner 0 Report post Posted January 2, 2008 Minu arust ka.. kindad ja sidemed ainult suurtel raskustel´, kui ikka värised raskusekäes..Muidu on käte hellitamine. Share this post Link to post Share on other sites
DarremCharles 0 Report post Posted January 2, 2008 Minu arust ka.. kindad ja sidemed ainult suurtel raskustel´, kui ikka värised raskusekäes..Muidu on käte hellitamine.minu arust väikse raskusega ja suurte kordustega trenn raskem...hellitmaisest ei tea ma veel midagi Share this post Link to post Share on other sites
DarremCharles 0 Report post Posted January 2, 2008 miks muidu sidemeid kasutad? raskused suured? ise pooldan sidemeid ainult siis kui raskused suured või kui ihtsalt põlved tuksis ise ei hakka enne kasutama kui vähemalt 180 kangi peal on, sest igasugune liigne abivahendite hulk ei ole "tervislik" pikemas perspektiivis.... vähemalt selline arusaam on minul kujunend....ma ei kasuta suuri raskusi...mul on jalg selline lihas mis kasvab kõigist teistest lihastest kõige paremini kuid põlved enam ei pea vastu(põlev suht väike kah)...olen aastaga suutnud kasvatada üle 10 cm jalga ja seda just kergema raskusega(mul sellin stiiln nagu tom plazil ) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Külaline_Valdur_* Report post Posted March 25, 2008 Et põlvi hoida tuleks sidemetega põlved kinni siduda. Suuremad mehed seovad aga jalapäeval väga pikalt - ca pool jalga nende sidemetega, põlve kohalt 1 korra ainult . Kuidas siis õige, et põlvi hoida? Ise olen ainult põlved ja ümbert kinni sidunud. Või "suured" kardavad lihast rebestada? Share this post Link to post Share on other sites