Steth 1 Report post Posted August 19, 2003 Olen juba paar korda hoogu võtnud, et juhtida amazon.ee tiimi tähelepanu dr. Joker'i pseudonüümi all esineva persooni patoloogilisetele puudujääkidele hea maitse ja huumori vallas. Ilmselt on kõnealuse isiku näol tegemist mõne alghariduspõldu künda nügiva tatikaga, kes omale sel teel kommi- ja krõpsuraha teenib, kuid palun hoolitsege selle eest, et taolised shedöövrid nagu tänane "Mida tegelikult sisaldavad ...? " enne teie portaali esilehele jõudmist mingilgi tasemel tsensuuri läbiksid. Seda enam, et üheks tänase julganalja adressaadiks teie oma toode on. Share this post Link to post Share on other sites
hatebreed 0 Report post Posted August 19, 2003 Kle mees, vali sõnu. Kui sa seda sama juttu Jokkerile otse ütleks siis ma ei tea mis ta sinuga teeks. Peksaks pilbasteks ma loodan. Ja kui sulle naljad ei meeldi siis ära loe neid. Share this post Link to post Share on other sites
Seven 0 Report post Posted August 19, 2003 Viimane nali on kergelt öeldes julge. Aga õiglane. Hea maitse jms. piiridest kinni pidades oleks huumor päris vaene. Parim nali on ikka otse näkku nali. Peace. Share this post Link to post Share on other sites