Jump to content
mr.muscle

JUTUKAS

Recommended Posts

Kas teate, et Amazoni jutukasse sisenemiseks pole vaja enam end eelnevalt sisse registreerida või logida.

Ole hea inimene, lihtsalt astu sisse ... ja ilma koputamata:)

Tule aja juttu ja tunne end mõnusalt!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga kas te ka teate, et see polegi üldse väärt jutukas. Sisenedes sinna hakkab kohe kodanik A ehk siis Arnold plõksima, et kes oled sina sellise nimega, mingi häkker vist...ja siis jooksevad tema sabarakud talle järgi ja kiidavad takka...Paari esitatud küsimuse peale, et mis toimub , mehed - jooksis esipugeja Sacatini ja viskas mu lihtsalt välja.

Ok, mehed. Kükitage siis seal jutukas 5-kesi edasi ja murdke pead, miks küll keegi ei külasta meie jutukat:)) Jõudu, arnold ja co!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kahjuks jättis G (alias Säga) osa juttu rääkimata miks ta kicki sai , aga eks see jäägu tema südametunnistusele.

Ja veel, jutukasse sisenete Te "kylaline" nime all.

Kui soovite nime vahetada, siis tehke nii:

/nick nimi

Nt: /nick artur Paluks mitte punkte ja täpitähti nimes kasutada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

noh, mis seal ikka siis..räägin sydametunnistuselt ära, mis juhtus.

Tahtsin nimeks valida säga, aga chat ei luba kasutada täpitähti - vastuseks saate erroneus nickname. Seega, kasutasin nimevarianti s2ga, kuna number kaks teatavasti sümboliseerib teatud olukorras tähte ä, nagu nr 6 on õ jne.

seega olin nimega s2ga vaadanud hetke ringi sõnagi lausumata, ütles kodanik A alias Arnold:

See säga on kindlasti mingi arvutihäkker, kasutab numbreid oma nimes. ( lause kõlas eriti halva tooniga - imelik, inimesed kutsuvad jutukasse, hakkavad kohe laimama. ) See jutt tundus mulle mõttetu laimuna, kuna see lause ja sõna häkker kõlas üldse väga halvustavalt.

Ütlesin seepeale kes on A, et ta selliseid kysimusi kysib...

ning sisi hakkasid tema sabarakud kohe infot andma, et see on kulturismi liidu ja igasugu tõstmisliitude president ja kes teab veel....

noh, mis seal ikka siis, robocopis kui käisin, tundus täitsa asjalik mees olema..seega ütlesin..

et seda enam, et ta on Arnold, ei tohiks ta ni rumalaid küsimusi esitada.

noh, see valas vist õli tulle, arnoldi sabas jooksjad muidugi tõlgendasid seda kui rünnakut, ning asusid ise vastu ründama, paar lausevahetust veel, ning siis sai vist tegelastel asi selgeks, et ikka sõnadega mulle vastu ei saa, tõde on valus kuulata jne...sain ma siis selle kicki ära.

Aga noh, sellest pole hullu, kuna käisin seal korra niisama vaatamas, et mida need inimesed kutsuvad sinna chatti, et mis seal siis räägitakse..Selgus, et ei räägitagi eriti, kuna kanalil on keskmiselt ööpäev läbi 3-5 külalist.

Jõudu teile ja pidage kanalil korda, muidu tuleb veel mingi säga teie rahu rikkuma sinna:))) heheee

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei oska ma midagi õelda sellepeale kui inimene ei saa aru millal tehekse nalja ja millal mitte: See oli sulle pigem tunnustus, kaugel vastupidisest. Algul tundus mulle et tulid siin riidu kiskuma ja sa said kicki mille peale olksid võinud 3 seki pärast tagasi olla ehk sul ei olnud bänni. Loodan et sa väga kurb ei ole ja oled alati oodatud :=) see igati parim kui siin foorumis säristamine- Nüüd kus suvehooaeg on taas läbi ja raffast hakkavad saalid rohkem tõmbama loodame ka seal jutukas asjahuvilisi näha. See pigem annab asjale hoogu juurde sest kõik see mis sa seal küsid/vastad see kõik on realne suhtlemine. Nii et ära siis pikka viha pea ja nu jõudu !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nüüd kus regamist enam ei ole ja aken on ka suuremaks venitaud on see koht igati hea suhtlemiseks igast jõusaaliga seonduvatel teemadel. Pole ka seda muret et raffast napib. Mida iganes on huvi pakkuvat jõusaaliga seonduvas - oled alati oodatud...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jutukas on tõesti asjalik koht. Eriti mugav on seda külastada õhtuti, kui inimesi sees palju ning toimub aktiivne jutuajamine. Kui siit foorumist ei olegi alati leinud vastust oma küsimusele, siis jutukasse minnes olen enamasti rahuldava vastuse leidnud. Aga eks see ole ka loogiline, sest sealsed tegijad vastavad sinu küsimustele kohe, mite nagu siin foorumis, kus pead vahest paar päeva ootama, enne kui mõni suvatseb su küsimusele oodata. Ühesõanaga hea koht:

http://www.amazon.ee/main.php?main=foorum/chat/popup

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×