lutsukomm 0 Report post Posted November 29, 2007 Üks tuttav sööb alati nii, et kõigepealt kogu salat, siis riis/kartul... ja lõpuks liha. Pidavat kasulik olema nii toituda? Kas on õige ja miks? Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted November 29, 2007 Ma olen jälle lugenud, et ei tohiks alustada süsivesikurikkast toidust ja tuleks just valgust alustada, kuidas siis tegelikkus on!? Share this post Link to post Share on other sites
Ren 0 Report post Posted November 30, 2007 Kartulit küll enam ei söö, kuid enne sõin nii - liha, siis kartul, siis salat. Miks ma nii sõin, seda ma seletada ei oska, mingi komme lihtsalt.Kuid olen ise ka kuulnud, et tuleks süüa eraldi toidugrupid. Kas sellel mingi tõestatav efekt ka on, on ise küsimus. Share this post Link to post Share on other sites
nope 0 Report post Posted November 30, 2007 tahaksin küsida veel ,et kas iga kolme tunni tagant peab sööma kõhu täis või ainult ühe leiva jne ?. Share this post Link to post Share on other sites
kentaur 0 Report post Posted November 30, 2007 Arvan et iga paari tunni tagant üks leivaviil jääb väheks ning usun et ka tervet leiba pole mõtet süüa! Vaata foorumi ajaloost, siin selliseid teemasid tuhandeid juba! Share this post Link to post Share on other sites
vaher 0 Report post Posted November 30, 2007 Mulle on ka soovitatud kõige enne salat ära süüa, siis kartul/riis ja lõpuks liha. Pidavat vist seedimisele nii parim olema. Share this post Link to post Share on other sites
lutsukomm 0 Report post Posted November 30, 2007 mis Oldman asjast arvab kah? Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted November 30, 2007 Mina viskan kõik ühte kaussi ja söön , mis lusikale satub. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted November 30, 2007 mis Oldman asjast arvab kah?Oldman sööb kõigepealt liha, siis riisi ja lõpuks salati. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 30, 2007 (edited) S88n k6igepealt salati, siis liha...v6i siis liha koos salatiga... ja riisi ei s88. Edited November 30, 2007 by AileKuuda Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted November 30, 2007 S88n k6igepealt salati, siis liha...v6i siis liha koos salatiga... ja riisi ei s88.Miks nii? Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 30, 2007 Miks nii?Tunne on tunduvalt kergem. Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted November 30, 2007 S88n k6igepealt salati, siis liha...v6i siis liha koos salatiga... ja riisi ei s88.Sest Aile sööb pizzat .. ja häääästi palju Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted December 1, 2007 Söön samuti salati viimasena...liha ei tarbi. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted December 1, 2007 Sest Aile sööb pizzat .. ja häääästi palju Isu on mul alati hea olnud... Kas selle p2rast ei olegi enam yhtegi pizzas88mingut korraldatud...st tahtsin 8elda, et mind ei ole enam kutsutud? See viimane pizza on t6esti juba unustusteh6lma vajunud... Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted December 1, 2007 Kõigepealt tuleks süüa ikka valgu ja rasvarikkad söögid, siis süsivesikud. Märksõnadeks ajubiokeemia, aluselised-happelised toidud. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted December 1, 2007 (edited) Kõigepealt tuleks süüa ikka valgu ja rasvarikkad söögid, siis süsivesikud. Märksõnadeks ajubiokeemia, aluselised-happelised toidud.Vastupidi...olen mina 6ppinud. Kergemini seeditav enne...mingi vahe...ja siis valk. P6him6te on sama, happeline-aluseline. Edited December 1, 2007 by AileKuuda Share this post Link to post Share on other sites
anelka 0 Report post Posted December 1, 2007 Vastupidi...olen mina 6ppinud. Kergemini seeditav enne...mingi vahe...ja siis valk.Kui ma kergemini seeditavaga alustan, siis ei saagi enam köögist välja. Mao peab kõigepealt rasvaseks tegema. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted December 1, 2007 Kui ma kergemini seeditavaga alustan, siis ei saagi enam köögist välja. Mao peab kõigepealt rasvaseks tegema.Jutt oli sysivesikutest ja valkudest... Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted December 1, 2007 See oleneb inimesest. Kellel on aeglasem ainevahetus, see sööb enne süsivesikud. Kellel (liiga) kiire seedimine see sööb enne valgud-rasvad. Share this post Link to post Share on other sites
Arcane 0 Report post Posted December 1, 2007 Ma näiteks hommikul söön kaerahelbeid munavalgetega,siis puuvilju natuke.Hiljem kanarind ja röstsai,siis pannkook,siis pasta köögiviljadega,siis mereande,kala ja kana ka.Ma ise üritan süüa vähemalt ühte proteiinirikast toiduainet iga toidukorra juures,kuna proteiin kiireneb ainevahetus 30% samas rasva või süsivesikuid kiirendavad umbes 10%.Süsikate osakaal on rohkem enne trenni ja peale trenni rohkem valke,aga jah.. toidukord kindlasti koos proteiini ja süsivesikutega..ühesõnaga olen rahul. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted December 10, 2007 Vastupidi...olen mina 6ppinud. Kergemini seeditav enne...mingi vahe...ja siis valk. P6him6te on sama, happeline-aluseline.Ära usu kõike mida õpid."Eat protein first and then eat shit!"http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=2973 Share this post Link to post Share on other sites