Jump to content
Sign in to follow this  
tulevik

haigus

Recommended Posts

Kas on kellegil veel nii olnud,et kui on paar kolm kuud trenni tehtud siis tuleb haigus peale.Kas see pole minu arust mitte sellest ,et organism annab ületreeningust märku ,et oleks nyyd vaja vähe puhata.

Kas on kellegil veel nii olnud,et kui on paar kolm kuud trenni tehtud siis tuleb haigus peale.Kas see pole minu arust mitte sellest ,et organism annab ületreeningust märku ,et oleks nyyd vaja vähe puhata.

Mis haigus sul on siis :D

no see on suht loogiline jah, kui sa oma kehale vahepeal puhkust ei anna

korrigeeri oma treeninguid ja puhkusi

alusta näiteks oma nädala kava üles panemisest?

Kas selline loogika võib tõele vastata, et sa oled peale kolme kuud treeningut väga väsinud ja organism on samuti väsinud. See tähendab, et organism ei jõua end viirustekitajate vastu nii tugevalt võidelda ja jäädakse haigeks. Ületreening vaevalt, ma arvan.

Kas selline loogika võib tõele vastata, et sa oled peale kolme kuud treeningut väga väsinud ja organism on samuti väsinud. See tähendab, et organism ei jõua end viirustekitajate vastu nii tugevalt võidelda ja jäädakse haigeks. Ületreening vaevalt, ma arvan.

ise kyll nii ei tunne ,et oleks väsinud .Trennis käin 5x nädalas ja kava on jaotatud kolmeks 1p, rind ,õlg, triitseps .2 p,selg biitseps 3p.jalg

katsu kindlasti täiesti terveks ravida, pooltõbisena trennidega alustades riskid sellega et südamelihaste põletik ja muud hädad võivad külge hakata.

Raskel treeningperioodil kipubki immuunsüsteem nõrgenema.

Punase päevakübara tinktuur, citrosept ja apilak toetavad päris hästi raskel perioodil immuunsüsteemi.