Jump to content
Sign in to follow this  
rainisk

Suusad ?

Recommended Posts

Täna on juba 24. november, talv peaks hakkama tulema juba. Algab suusahooaeg. Sellega seoses tekkis mul küsimus, et kust ma võiks leida portaali, kus oleks kuulutustenurk või foorum, kust osta kasutatud korralikke suuski ?

Varem oli www.esport.ee aga kuna portaal lõpetas tegevuse, ei ole ka foorum kõige aktiivsem, mantlipärija on www.spordiinfo.ee aga seal on ainult mingi võistluste kommenteerimise nurk ja korralikku foorumit ega kuulutstenurka ma sealt ei leidnud. Kas keegi oskab aidata mõne lingiga vms ?

Täna on juba 24. november, talv peaks hakkama tulema juba. Algab suusahooaeg. Sellega seoses tekkis mul küsimus, et kust ma võiks leida portaali, kus oleks kuulutustenurk või foorum, kust osta kasutatud korralikke suuski ?

Varem oli www.esport.ee aga kuna portaal lõpetas tegevuse, ei ole ka foorum kõige aktiivsem, mantlipärija on www.spordiinfo.ee aga seal on ainult mingi võistluste kommenteerimise nurk ja korralikku foorumit ega kuulutstenurka ma sealt ei leidnud. Kas keegi oskab aidata mõne lingiga vms ?

osta.ee ja kuldne börs või soov

Kui sa mõtled murdmaa suuski, siis nad ei maksa ju uuest peast nii palju, et oleks tark tegu kasutatuid osta. Tark oleks osta uued ja siis ise kunagi kasutatuna maha müüa. Ära harjuta ennast sellega, et ostad kasutatuid asju, muidu sa hakkadki kogu elu ainult kasutatuid asju ostma

Kui sa mõtled murdmaa suuski, siis nad ei maksa ju uuest peast nii palju, et oleks tark tegu kasutatuid osta. Tark oleks osta uued ja siis ise kunagi kasutatuna maha müüa. Ära harjuta ennast sellega, et ostad kasutatuid asju, muidu sa hakkadki kogu elu ainult kasutatuid asju ostma

Ja samuti võtab ta siis ka kasutatud naese :D

Noh jah, minu kui õpilase jaoks on ikka vägagi märgatav vahe, kas osta Fischer RCS suusad poest 4500 eek eest, või kasutatud ja kaks aastat vanad mudelid ~ 2500 eek eest. Oleks mul see raha kuskilt võtta, ostaksin kohe Fischer RCS suusad, Salomon Carbon saapad ja täis süsinikust suusakepid, aga need läheks kokku maksma ~ 10 000 eek :D .

osta.ee ja kuldne börs või soov

Vaatasin juba sellistes kohtadest, selliseid suuski nagu mina tahaks on maksimum paar pakkumist sellistes kohtades. Mainiks siis ära, et otsin murdmaa võistlussuuski, vabastiili jaoks.

Noh jah, minu kui õpilase jaoks on ikka vägagi märgatav vahe, kas osta Fischer RCS suusad poest 4500 eek eest, või kasutatud ja kaks aastat vanad mudelid ~ 2500 eek eest. Oleks mul see raha kuskilt võtta, ostaksin kohe Fischer RCS suusad, Salomon Carbon saapad ja täis süsinikust suusakepid, aga need läheks kokku maksma ~ 10 000 eek :lol: .

Milleks siis sulle sellist kallist varustust vaja. Mingi proff oled siis we :D

Milleks siis sulle sellist kallist varustust vaja. Mingi proff oled siis we :D

Päris proff ei ole, aga touring suuskadega ka ei viitsi enam võistlusi sõita. Ja mingeid odavaid suuski ei taha, millega ühe talve sõita saab ainult. Kui ikka korralikumalt ja regulaarsemalt trenni teha, siis annab tavaliste Rossingol NNN suusasaabaste "mugavus" väga kõvasti tunda.

ma olen suusatanud oma 4 aastat rossignoli mingi 2400 krooni maksvate suuskadega ja pole küll mitte midagi öelda.kui täis pro ei ole ja rahakott ei võimalda siis pole mõtet osta profi varustust.

ma olen suusatanud oma 4 aastat rossignoli mingi 2400 krooni maksvate suuskadega ja pole küll mitte midagi öelda.kui täis pro ei ole ja rahakott ei võimalda siis pole mõtet osta profi varustust.

Noh 2400 oli 4 aastat tagasi natuke suurema väärtusega kah. Hinna/aja/firma järgi võib juba oletada, et sinu suusad ongi toodetud kallima tehnoloogia järgi. Ma olen praeguste touring suuskadega 3 talve sõitnud ja kilomeetreid kah ikka natuke kogunenud, põhjad on nii läbi, et peale kahte talve pidid hooldusemehed ära minestama kui põhjade hooldust tahtsin. Pealegi, olen mõelnud nüüd, et selleks talveks ostaks treeningsuusad, plaanis nagunii ainult 3 võistlust. Ja ülejäänud raha eest ostaks BD suusakombe (koondise oma). Eks vast järgmisel aastal võtaks kavva siis pikemaajalise investeeringu.

Mis pikkus oled?

Pole veel mõelnud sellele, aga võibolla tahan oma Rossignol Carbon X suusad tänavu välja vahetada.

Võibolla polnud see nimi päris nii. Ei viitsi pööningul järgi vaadata.

Aga noh... Nagu sinust aru sain, siis Ross niikuinii ei kõlba.

Mis pikkus oled?

Pole veel mõelnud sellele, aga võibolla tahan oma Rossignol Carbon X suusad tänavu välja vahetada.

Võibolla polnud see nimi päris nii. Ei viitsi pööningul järgi vaadata.

Aga noh... Nagu sinust aru sain, siis Ross niikuinii ei kõlba.

Ei, ega Rossingol nii kehv ka ei ole, Fischeriga lihtsalt pole päris sama hea. Kvaliteedi vahe ei tohiks ikka nii suur olla kui hinna vahe. Ma ostsin X Venture Touring suusad Rossilt ja need lagunesid küll kiiresti ära, aga need olid odavad ka.

sõidad klassikat või vaba? üldiselt soovitaksin ka 2005, 2006 aasta kasut. suusa osta kui rahakott ei võimalda. PS! sõber sõidab siiani 2000 aasta klassika suusaga ja oli tartu maratonil 200 hulgas. Kui korralikult hooldatud, siis pole nõks vanemal suusal häda midagi. ise vaatan hetkel samuti selleks hooajaks varustust kuna 4 aastat vanad SCS-id kõlbavad tõesti vaid trennitegemiseks. ei tea kui kasulik klassikal uus NNN süsteem on, või kõlbab vana ühe klambriga kinnitus ka väga hästi.

nagu väga kasutatud suuski ei soovita osta, kuna nendel juba kriimud peal, ja hästi keegi head suuska müüa ka ei tahaks!

samahästi peaks otse suusapoodidest küsima kas neil mõnda kasutatud suuska müüa pole... ise olen saand peaaegu tutikaid, mõne korra sõidetud fisherid pool hinnaga. Neil on old peaaegu alati midagi pakkuda, soovitan vaadata Hawaii Ekspressi ;)