Jump to content
Bonsuna

Klassika MM...........

Recommended Posts

..............................."

Eeloleval nädalavahetusel, 17.-18. novembrini, toimuvad Platja d` Aros, Hispaanias maailmameistrivõistlused klassikalises kulturismis. Eestist sõidab võistlustele delegatsioon, kuhu kuulub 4 sportlast.

Nädalavahetusel lõppenud Eesti meistrivõistlused oli soojendusvooruks neljale klassikalise kulturismi MM-ile sõitvale sportlasele. Maailma parimate selgitamisele on registreeritud Imre Vähi (-175 cm), Argo Vaible (-180 cm), Marek Kalmus (üle 180 cm), Argo Ader (üle 180 cm).

Klassikaline kulturism on sisuliselt lihasmassipiiranguga kulturism. Sportlasele on lähtuvalt pikkusest määratud suurim lubatud kehakaal (võistluskaal). Võistlusklassid jagunevadki pikkuse järgi (-170cm,-175cm,-180cm, 180+cm).

Klassikaline kulturism (varem tuntud ka nimega „meeste bodyfitness“) tekkis vastukaaluks äärmusesse kaldunud professionaalsele kulturismile. Klassikaline kulturism annab võimaluse võistelda ka nö. normaalse kehaehitusega ja lihaskonnaga sportlastele. Nii saavad uuesti au sisse tõstetud kulturismi algsed väärtused — lihaskonna proportsionaalsus ja ilu.

Klassikalise kulturismi võistluste protseduur - esitatavad poosid ning kohtunike tegevus on samad, mis kulturismi võistlustel. Klassikalise kulturismi kõige tugevam kants on hetkel Euroopa: Venemaa, Poola, TØehhi, Slovaki ja Itaalia on need riigid, kust on oodata enim medaliste ja võitjaid.

Eesti sportlastest on sellel alal ette näidata medal Imre Vähil - 2005 aastal naases Vähi Euroopa meistrivõistlustelt pronksiga.

Arvestades ala populaarsuse ja osalejate arvu plahvatusliku kasvu, meie sportlased eeloleva võistluse osas väga suuri plaane ei sea. Heaks tulemuseks hindavad kõik tulemist 15. parema hulka, ehk pääsu poolfinaali. Eesti delegatsioon lahkub Hispaaniasse 16. ning naaseb 19. novembril."..........................................

UMBES SELLINE JUTT VÕIKS KA JU AJAKIRJANDUSES ILMUDA. SAAKS LIHTINIMENE KA AIMU MILLEGA TEGU ON. ;)

Venemaa paneb välja:

Владимир Камбаров (Калининград) - "классика" 175см,

Александр Денисенко (Новосибирск) - 180см,

Роман Плачинта (Калининград) и Михаил Погодаев (Приморский край) - св.180см.

Бодифитнес

158см будет представлять Анна Распутняк (Новосибирск)

168см - Алена Садикова (СПб) и Ольга Степанюк (Астрахань)

Юлия Забелина и Надежда Лобозина (Новосибирск) - св.168см

В фитнесе

двое наших участницы будут выступать в одной категории св.163см - Евгения Филянина (Пермь) и Татьяна Тищенко (Омск),

Михаил Иванов из СПб будет выступать в мужском фитнесе.

Nagu ma Mareki jutust aaru sain,siis klassikalises ei ole keemiast suurt abi_

Keemiast on abi alati. Lihtsalt kuna soovitakse teistsugust resultaati siis kasutamine peab olema teistsugune.

Puhas sport on südametunnistuse ja raha omavahelise suhte küsimus.

Keemiast on abi alati. Lihtsalt kuna soovitakse teistsugust resultaati siis kasutamine peab olema teistsugune.

Puhas sport on südametunnistuse ja raha omavahelise suhte küsimus.

Ma sügavalt kahtlen,et asi on südametunnistuses,pigem on asi tervises.

See tsehhi klassik paistab päris korraliku vormiga olevat... Aga edu meie klassika stiili viljelejatele võistlusel!

Tõmbame siis ennustusvõistluse ka käima, et asja huvitamaks teha. Paku millistele kohtadele platseeruvad Eesti sportlased.

Meeldetuletuseks, et sportlased peaksid võistlema järgmistes kategooriates: 1)Imre Vähi - 175cm 2)Argo Vaible - 180cm 3)Marek Kalmus +180cm 4) Argo Ader +180 cm.

Head ennustusvõistlust>:

Ma pakun:

Vähi - 9.koht

Vaible - 11. koht

Kalmus - 10. koht

Ader - 13. koht

mehed lõpetaksid sellisel juhul kõik kõrgematel kohtadel kui mina kulturismi MM-l.

Edu igal juhul - loodan ,et saate kõrgemad kohad, lihtsalt oma MM ja seal nähtu on liiga värskelt mälus, see mis kodus vägev tundub sulab külapeal nagu kevadine lumi.

Kurat küll

Vähi - 3. koht ( 1 venelane ja üks hispaanlane siis esimestel kohtadel )

Ader - 15 sisse ei mahu

Kalmus - 8. koht

Vaible - 10. koht ( eeldusel, et suudab silma jääda )

Kurat küll

Vähi - 3. koht ( 1 venelane ja üks hispaanlane siis esimestel kohtadel )

Ader - 15 sisse ei mahu

Kalmus - 8. koht

Vaible - 10. koht ( eeldusel, et suudab silma jääda )

Ulme. Blogides ma mainisin ainult mõnda koondist, aga arvatavasti tuleb võistlejaid kokku vähemalt 40-50-st riigist. Hullult tore oleks, kui ma üldse 15 parema hulka pääseksin. Sama teema käib terve koondise kohta. :)

Vähi- 13

Ader- 15 hulka ei mahu

Kalmus- 15 hulka ei mahu

Vaible 15 hulka ei mahu

Selline must tsenaarium minu poolt, kuid sügavalt loodan, et läheb paremini:) Kuid jah, Otiga juhtunu pani mõtlema :)