extacy 0 Report post Posted November 10, 2007 Tellisin kreatiini ja karbis oli kaasas mingid kahtlase eri värvi ja eri suurusega kapslid. Pisikese kilekoti sees. 11 tükki neid. Mis need on? Ei osanud teemat mujale teha... Share this post Link to post Share on other sites
V8 0 Report post Posted November 10, 2007 Lehte polnud kaasas või?http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=287 Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted November 10, 2007 http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=142223) Kõik, kes tellivad netipoest kaupa, saavad kaasa AnimalPak vitamiinide testri. Share this post Link to post Share on other sites
extacy 0 Report post Posted November 10, 2007 vitamiinid siis aitäh Share this post Link to post Share on other sites
yamikazi 0 Report post Posted November 16, 2007 Kaua see vitamiini värgi kaasa saatmine kestis või kestab ?Muidu sain üleeile paki kätte ja mul polnud kaasas ja krt tellisin 6x MASS2-te ja eile oli "ainult täna MASS2 -25%" grr grr oleks pidanud veel paar päeva ootama ja tellima Share this post Link to post Share on other sites
big poppa pump 0 Report post Posted November 16, 2007 Nüüd on sellest vast juba kuu, võibolla enamgi, kui sai jälle tellitud lisandeid juurde. Võtsime topelt, kuna tellisime kahe peale ja saime arve üle 1500.- mis tähendab juba väikest boonust sinna kaasa. Pastaka saime, täitsa kena ja korralik teine. Olen ka Fitness.ee kalendri saanud, aga see oli eelmisel aastal.Igatahes, igatahes ka meil ei olnud seal neid vitamiine, küll aga tean ühte tuttavat, kes tellis poolteist nädalat hiljem vaid kreatiini ja temal olid need korralikult kaasas. Tuli ümbrikuga kogu see kraam, selline kollane postiümbrik, mitte kirja oma. Share this post Link to post Share on other sites
yamikazi 0 Report post Posted November 16, 2007 Ise tellisin 10-ndal novembril, samal päeval kui extacy postitas. Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted November 16, 2007 Tellisin nädala tagasi, ning HT-R'i, AC-C-d ning Omega 3-e ning sain samuti selle paki kaasa. Lisaks veel Fitness särgi.Kratsisin päris pikalt pead, mõeldes mis tabletid need on. Midagi nagu kaasas jällegi ei olnud, mis infot annaks. Vähemalt ei märganud küll. Aga noh, kui Animal Pak siis Animal Pak... Share this post Link to post Share on other sites
big poppa pump 0 Report post Posted November 16, 2007 Midagi nagu kaasas jällegi ei olnud, mis infot annaks. Vähemalt ei märganud küll. Aga noh, kui Animal Pak siis Animal Pak...Kas lehte ka ei olnud? Mina mäletan nagu seda tablettide kotikest ja kasutusjuhendit A4 formaadis, kus oli ka toode ära mainitud. Share this post Link to post Share on other sites
extacy 0 Report post Posted November 18, 2007 Kas lehte ka ei olnud? Mina mäletan nagu seda tablettide kotikest ja kasutusjuhendit A4 formaadis, kus oli ka toode ära mainitud.mul küll polnud lehte. ainult kotikene nende nn. kapslitega ja kõik. Share this post Link to post Share on other sites