zon 1 Report post Posted November 6, 2007 Kumba kodujuustu on dieediaegsel perioodil kasulikum tarvitada rasvatut või umbes 2%-list. Oletades et kärbin lisakaloreid nt süsivesikutest! Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted November 6, 2007 Kumba kodujuustu on dieediaegsel perioodil kasulikum tarvitada rasvatut või umbes 2%-list. Oletades et kärbin lisakaloreid nt süsivesikutest!4% kui v6imalik siis veel rasvasemat! Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted November 6, 2007 Võid täiesti vabalt ka seda 4% - st süüa!!! Share this post Link to post Share on other sites
Fred Antson 0 Report post Posted November 6, 2007 Vähemalt 4%-lise rasvasisaldusega! Share this post Link to post Share on other sites
kalakala 0 Report post Posted November 7, 2007 Vähemalt 4%-lise rasvasisaldusega!Tohib küsida miks "vähemalt"? Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted November 8, 2007 Tohib küsida miks "vähemalt"?Siit saad teada http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=3105 Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted November 8, 2007 Miks seda kodujuustu üldse süüa,on ju palju paremaid allikaid valgu saaamikseks nagu liha,munad jne jne jne.. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted November 8, 2007 Miks seda kodujuustu üldse süüa,on ju palju paremaid allikaid valgu saaamikseks nagu liha,munad jne jne jne..Lepime nii kokku, et kui täpselt ei tea, siis lollusi ei kirjuta. Lihtne, eks! Share this post Link to post Share on other sites
Mansel 1 Report post Posted November 9, 2007 Keegi saaks nimetada suure rasvasisaldusega toiduaineid? Näiteks hapukoor, pähklid, juust... mis veel? Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted November 9, 2007 Keegi saaks nimetada suure rasvasisaldusega toiduaineid? Näiteks hapukoor, pähklid, juust... mis veel? Pekk Share this post Link to post Share on other sites
zon 1 Report post Posted November 9, 2007 Miks seda kodujuustu üldse süüa,on ju palju paremaid allikaid valgu saaamikseks nagu liha,munad jne jne jne..4% kodujuust on üks lemmikumaid toiduained koguaeg olnud. Vaidle vastu et ei ole hea valguallikas Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted November 9, 2007 6% (hapukoorega) on hea. Kui ööpäevane rasvade kogus kontrolli all on, siis võib vabalt süüa. Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted November 22, 2009 Kas keegi uut kodujuustu hapukoorega on proovinud? Kuidas maitseb?http://www.valio.ee/tooted/kodujuustud Share this post Link to post Share on other sites
martin1333 0 Report post Posted November 22, 2009 minu jaoks oli sama maitsega mis tavaline 4% Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted November 22, 2009 Valio kodujuustud ongi kõige parema maitsega .. Teisi kodujuuste ei söögi! Lemmik : Murakamoosiga kodujuust Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted November 22, 2009 Keegi saaks nimetada suure rasvasisaldusega toiduaineid? Näiteks hapukoor, pähklid, juust... mis veel? Või , searasv! Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted November 22, 2009 Valio kodujuustud ongi kõige parema maitsega .. Teisi kodujuuste ei söögi! Lemmik : Murakamoosiga kodujuustMulle jääb see murakamoosiga koguaeg silma, aga pole julgenud osta, et nagu moos ja kodujuust... ... Aga peab vist mingi aeg ikka siis ära proovima Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted November 22, 2009 Extra 6% kodujuust on hapukoorega küll hea igatahes.. Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted November 22, 2009 Kas keegi uut kodujuustu hapukoorega on proovinud? Kuidas maitseb?http://www.valio.ee/tooted/kodujuustudKavas on kindlasti proovida, seni olen ise teinud, paljas kodujuust minu jaoks natuke kuiv, hapukoort ja hakklihamaitseainet sisse- nämma Kas see hapukoorega mitte kallim pole kui tavaline? Share this post Link to post Share on other sites
Hannela 4 Report post Posted November 22, 2009 Ma kohe ostsin kui nägin, et uus ja hapukoorega kodujuust poes müügil. Ja kui aus olla, siis see läks vetsupotti ka...õudsalt soolane minujaoks. Ema mul ostis ka ning ütles, et talle ka ei maitsend, liiga soolane. (ma polnud talle siis veel rääkind, et ise olin ka proovinud ja samale järeldusele jõudnud) Mul on tavaline Alma kodujuust lenmik, ning Farmi oma samuti meeldib. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted November 22, 2009 Kõige parem kodujuust on alpenrose oma. See rohelist värvi Ei taha mina enam teisi Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted November 22, 2009 Longley farm kodujuust Mmm Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted November 22, 2009 Küsisin seepärast, et kas on sama hea kui Ekstra kodujuust hapukoorega. Tavaliselt söön ka Valio omi, kuid kuna sellel hapukoorega polnud, siis vahel tuli võtta Ekstra oma.Proovin siis ka ära, et kas on hea ja kas hapukoort ka tunda. Share this post Link to post Share on other sites
Zann0 0 Report post Posted November 22, 2009 Hapukoore ja küüslauguga mmmmm Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted November 22, 2009 Need maitsatud, tilli, shampinioni jne on head Share this post Link to post Share on other sites