tipstik 0 Report post Posted November 7, 2007 1.Ott Kiivikas2.Imre Vähi3.Marek Kalmus4.Indrek Viska5.Valju Jagomäe Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted November 7, 2007 Särgist veel niipalju, et näha saab seda hetkel ka meie poes Telliskivi 51, Tallinn!Väga kivt ja stiilne särk, materjal korralik, lai numbrivalik, nii et pingutage-pingutage- on mille nimel vaeva näha! Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted November 7, 2007 Särgist veel niipalju, et näha saab seda hetkel ka meie poes Telliskivi 51, Tallinn!Väga kivt ja stiilne särk, materjal korralik, lai numbrivalik, nii et pingutage-pingutage- on mille nimel vaeva näha!Suured mehed!!!!!! Pole mõtet ennustada, XXL särke ei ole, rääkimata XXXL-idest. Väiksed mehed aga andke tuld! Mõni võiks mulle ka esimest kohta pakkuda, kasvõi naljapärastki. Ma nii lootusetu kah ei ole, või olen? Share this post Link to post Share on other sites
WinchesterMan 0 Report post Posted November 7, 2007 1. Ott Kiivikas2. Imre Vähi3. Marek Kalmus4. Marek Marozov5. Valju Jagomäe Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted November 7, 2007 Raske ennustada kui paljud tegijad on ühes kategoorias aga ise siis panustaks hoopis midagi sellist! 1.Ott Kiivikas2.Imre Vähi3.Marek Marozov4.Argo Ader5.Valju Jagomäe Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted November 7, 2007 1. Ott2. Marek M.3. Marek K.4. Argo Ader5. ImreMa pole kedagi oma silmaga näinud, niiet pakun suhteliselt umbes. Kõige raskem on minu meelest ka 2. kohta arvata. Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted November 7, 2007 Vastan ainult meeste absoluudi. Noortest ja juunioridest ei tea suurt midagi ja seega ei hakka pakkuma 1. Ott Kiivikas (no doubt about that)2. Imre Vähi (no doubt about that either)3. Marek Morozov4. Marek Kalmus5. Valju Jagomäe Share this post Link to post Share on other sites
Kaspar90 0 Report post Posted November 7, 2007 1. Ott Kiivikas2. Imre Vähi3. Marek Morozov4. Marek Kalmus5. Valju Jagomäe Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted November 7, 2007 Vastan ainult meeste absoluudi. Noortest ja juunioridest ei tea suurt midagi ja seega ei hakka pakkuma Rohkem polnud küsitudki kui absoluut! Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted November 7, 2007 Rohkem polnud küsitudki kui absoluut! Loodetavasti selgitatakse ka noorte ja juunioride absoluut. See on samasugune absoluut kui täiskasvanutel.Ülesande püstituses mu arust küll polnud kirjas, et ainult meeste absoluut.Kui keegi peaks suutma noorte ja juunioride arvestuse absoluudi õigesti ennustada, siis ma olen kindel, et ka tema vääriks auhinda. Share this post Link to post Share on other sites
atleet007 0 Report post Posted November 7, 2007 1.Marek Kalmus2.Ott Kiivikas3.Morozov4.Vähi5.Ader Share this post Link to post Share on other sites
Freshmeat 0 Report post Posted November 7, 2007 1.Ott Kiivikas2.Imre Vähi3.Marek Kalmus4.Indrek Viska5.Valju JagomäeSärki oleks vaja Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted November 7, 2007 1.Marek Kalmus2.Ott Kiivikas3.Morozov4.Vähi5.AderMa tänan, ometi keegi usub ka minusse veel. Share this post Link to post Share on other sites
Siim Kelner 91 Report post Posted November 7, 2007 Kas neid särke saab ainult ennustamismänuga? Ehk on võimalik neid ka kunagi hiljem tellida või võita näiteks pildi või ratemänguga? Share this post Link to post Share on other sites
p6pa 0 Report post Posted November 7, 2007 1.Ott Kiivikas2.Imre Vähi3.Kaido Voogla4.Argo Ader5.Marek Morozov Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Mesi 0 Report post Posted November 7, 2007 1. Marek Liiva2. Valju Jagomäe3. Marek Morozov4. Argo Vaible5. Marek KalmusSee juba ammu paika pandud ja diplomidki valmis kirjutatud, nii et poisid ... Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted November 7, 2007 Kas neid särke saab ainult ennustamismänuga? Ehk on võimalik neid ka kunagi hiljem tellida või võita näiteks pildi või ratemänguga?Kui on huvi, siis võib ju mitmesuguseid särke lausa müüki panna.. andke aga teada, mis soovid on. Kui on soovi ja ostjaid, tuleb ideid ja tuleb ka kaupa teha Share this post Link to post Share on other sites
woman 0 Report post Posted November 7, 2007 1.Ott Kiivikas2.Imre Vähi3.Marek Kalmus4.Indrek Viska5.Valju Jagomäe Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted November 7, 2007 Kui on huvi, siis võib ju mitmesuguseid särke lausa müüki panna.. andke aga teada, mis soovid on. Kui on soovi ja ostjaid, tuleb ideid ja tuleb ka kaupa teha Väga mega. Igatahes, kui ei õnnestu seda särki saada ennustamismänguga, siis olen selle eest normaalse särgi hinna maksma.Teine särk, mida tahaks, oleks I Otsuse tsitaadiga: "Kui mind ei ole trennis, siis olen surnud" vms. Päris täpselt ei mäletagi. Mingi väike partii selliseid särke peaks küll kaubaks minema, või mis, poisid? Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted November 7, 2007 Väga mega. Igatahes, kui ei õnnestu seda särki saada ennustamismänguga, siis olen selle eest normaalse särgi hinna maksma.Teine särk, mida tahaks, oleks I Otsuse tsitaadiga: "Kui mind ei ole trennis, siis olen surnud" vms. Päris täpselt ei mäletagi. Mingi väike partii selliseid särke peaks küll kaubaks minema, või mis, poisid? Väga hea, laske aga ideedel tulla! Panen kõrva taha... Share this post Link to post Share on other sites
sportvitamin 0 Report post Posted November 7, 2007 Õî÷ó êóïèòü ôóòáîëêó?Kui palju maksab? Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted November 7, 2007 1. Ott Kiivikas2. Marek Kalmus3. Imre Vähi4. Valju Jagomäe5. Indrek Viska Share this post Link to post Share on other sites
siimi1 0 Report post Posted November 7, 2007 Vaatasin sarnast ennustust täpselt aasta tagasi siis pakuti enamuses et Kalmus on Kiivikast parem...seekord enam ei kahtlegi keegi Oti võidus:)...isegi arvatakse et Kalmus ei pääse esi viisikusse. Kui vaadata seda Saue videot ja ka eelnevaid pilte siis Kalmuse võistluskaal ei tohiks olla 100 kilo sellise pikkuse kohta. Tema kõrval seistes võivad küll enamus ennast poisikestena tunda kuid kaugemalt vaadates on ta kõigest sale poiss kuid mitte kulturist.Aga see on kõigest minu arvamus. Edu kõigile võistlustel! Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted November 7, 2007 (edited) Vaatasin sarnast ennustust täpselt aasta tagasi siis pakuti enamuses et Kalmus on Kiivikast parem...seekord enam ei kahtlegi keegi Oti võidus:)...isegi arvatakse et Kalmus ei pääse esi viisikusse. Kui vaadata seda Saue videot ja ka eelnevaid pilte siis Kalmuse võistluskaal ei tohiks olla 100 kilo sellise pikkuse kohta. Tema kõrval seistes võivad küll enamus ennast poisikestena tunda kuid kaugemalt vaadates on ta kõigest sale poiss kuid mitte kulturist.Aga see on kõigest minu arvamus. Edu kõigile võistlustel!Ma tänan, kuues koht sobib mulle igati. Püüan reedel kõikide meie kappide hulgas võtta selle koha mis kuulub mulle.Samas tekib küsimus miks sina mulle kolmandat kohta pakud kui ma nii sale olen, jätaksin ju sel juhul üsna mitmed eesti kulturistid seljataha? Teravaid elamusi soovides: Salepoiss Marek Kalmus. Edited November 7, 2007 by Bonsuna Share this post Link to post Share on other sites
P-A-U-L 6 Report post Posted November 7, 2007 Vaadates Saue pilte, julgen küll pakkuda Kiivikat võitjaks, jalgade-käte suhe tundub parim ning ta on ka massiivseim. Teisi on küll raske pakkuda, aga proovin:1.Kiivikas2.Vaible3.Morozov4.Vähi5.Kalmus Share this post Link to post Share on other sites