Jump to content
tõbras

testosteroon

Recommended Posts

Olen kuulnud et kükid tugevdavad kogu keha, tundub loogiline, pinges on kogu keha.

Kuskilt (ühest teisest foorumist vist) lugesin selle kohta veel üht põhjendust, suurte lihaste treenimise tulemusena pidavat keha hakkama tootma rohkem testosterooni ja selle tulemusena tugevneb terve keha.

Kahtlen selle allika usaldusväärsuses ja küsin, kas sellel võib olla mingi tõepõhi. Ja üldse millised keskkonnategurid mõjutavad lihastreeninguks soodsate hormoonide ja muude ainete toodangut .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest bohemianrhapsody

Kükkimise tõttu tekitab keha palju kasvuhormooni. Seetõttu peetakse seda parimaks massiharjutuseks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Bohemia...... mitte kasvuhormooni vaid justnimelt testosterooni ehk meessuguhormooni. Seda hormooni tekib kehas rohkem ka kui jood õhtuti pudeli õlut. Seda küll mitte vahetult peale joomist vaid järgmisel hommikul. Põhjus selles , et peale juba väikest kogust alkoholi langeb veres testosterooni tase, nüüd organism peab ennast n.ö. mobiliseerima , et ennast mürgist puhastada, selleks on aga vaja ka justnimelt testosterooni. Uuringud selles vallas pärinevad ameerika teadlastelt , sellest kirjutati juba umb. 5 aastat tagasi ühes IRONMEN-is. Kasu sellest võid saada ainult sellisel juhul kui piirdud ühe 0,33l. lahja õllega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga kas see 0,33l on ikka selline kogus, mis ei hakka dehüdratsiooni tekitama ja lihaskasvu peatama? Ja kui palju enne magamaminekut seda juua?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×