Landser 0 Report post Posted October 22, 2007 Et siis Whey100% hakkab otsa saama ja oleks vaja uus osta. Milline? Eesmärk on eelkõige massi kogumine. Olemas on kreatiin ja süsivesikud. Eelmine kord aitas kreatiini valida sõber aga tema on nüüd sõjaväes. Share this post Link to post Share on other sites
0ttt 12 Report post Posted October 22, 2007 Soovitan Fasti tooteid. Hera80 proteiin+ süsikad on hea valik! Share this post Link to post Share on other sites
Karu 0 Report post Posted October 22, 2007 Kui finants ei piira, siis parim oleks Whey+. Selle koostis on ikka märksa parem kui Heral.Kreatiin on ka Fastil väga kvaliteetne.Kahju aga sellest, et nendest teistest valkudest siin palju ei räägita. Kas keegi ei kasuta midagi peale Fasti, ON või Tai Kane? Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted October 22, 2007 Ma olen kasutanud Natures Best valku, natuke kallivõitu oli, aga ainult peale trenni võtan (2-3 korda nädalas), seega pankrotti pole läinud. Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted October 22, 2007 Ei ole erilist vahet millise firma toidulisandit kasutad, vahe on koostises ehk mida see sisaldab, on see vadak või kaseiin, on see isolaat, on see hüdrolüüsitud jne. Tuleb endale selgeks teha mille jaoks täpselt vaja on. Toorainetootjaid on maailmas käputäis, ülejäänud tuhanded toidulisandi firmad on kõik pakendajad. Seega sisu on kõigil pea sama. Share this post Link to post Share on other sites
expertkenny 0 Report post Posted October 22, 2007 (edited) Olen jäänud ühe teise tootja juurde ning sobib isegi ainult veega lahjendatultEnergy1587 J/ 377 kcalProtein53gCarbohydrates32gFat4gSodium0.3gPotassium600mgVitamin A (Retinol)243mcgVitamin B1 (Thiamin)0.41mgVitamin B2 (Riboflavin)0.51mgVitamin B6 (Pyridoxine)0.60mgVitamin B12 (Cyanocobalamin)2.41mcgVitamin D (Calciferol)3mcgVitamin C (Ascorbic Acid)18mgVitamin E (d-alpha-Topopheryl)8mcgNiacin5.43mgPantothenic Acid3mgFolic Acid61mcgBiotin0.9mg Calcium300mgMagnesium35mgPhosphorous418mgPotassium680mgOotaks siis ka tegijate arvamust sellest, et lihase kasvatamiseks võix midagi veel juurde võtta peale süsikate? Edited October 22, 2007 by expertkenny Share this post Link to post Share on other sites
Landser 0 Report post Posted October 22, 2007 Ei ole erilist vahet millise firma toidulisandit kasutad, vahe on koostises ehk mida see sisaldab, on see vadak või kaseiin, on see isolaat, on see hüdrolüüsitud jne. Tuleb endale selgeks teha mille jaoks täpselt vaja on. Toorainetootjaid on maailmas käputäis, ülejäänud tuhanded toidulisandi firmad on kõik pakendajad. Seega sisu on kõigil pea sama.Ei ma seda mõtlengi. Firma firmaks, huvitabki see, koostis ikka. Mõtlesingi, et keegi soovitaks õige koostisega protekat lihaste suuremaks ehitamiseks. Share this post Link to post Share on other sites
lutsukomm 0 Report post Posted October 22, 2007 EsaPro siit samast fitness.ee-st. Share this post Link to post Share on other sites