Jump to content
Allar

Poksimine

Recommended Posts

Nimelt tahks teada, et mul on poksikott(mingi 40 kg) ja mis lihaseid see nagu treenib kõige paremini ja kuidas poksimisega teha, väsib ka suht ruttu ära, kas ka seerjatega ja kuidas ja kas saab ka erinevaid lihaseid sellega treenida, et erinevad löögid jne... rääkige poksimisest ja tulemustest!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei usu küll et see mingeid lihaseid treenib,võibolla vastupidavust ja kunagi lööd kellelgi baaris nina puruks.mis seeriaid küll teha annab poksikotiga?müü kott maha osta kang +80kg raskuseid ja pane uus teema

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no aga rääkige, mida see treenib, kas ainult vastupidavaust, no mix ma pean poksikoti maha müüma ja kangi ostma ja sisi uue teema postitama... minu teema on just tselline ja ma tahaks igasugust infi selle kohta!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Poks on tõesti väga vahva spordiala. Esiteks kurnab see hästi läbi, teiseks tõstab see enese kindlust jne. küll aga poks lihaseid ei treeni (kui silmas pidada massi treeningut). Lihaste reljeefsust on võimalik sellega tõsta küll. Eriti mõjutab poks just rinna- delta eesmisi-, trapetsi- ja muid rindkere lihaseid. Poksijatele soovitatakse ka jõutreeningut, mis parandaks üldist lihaste treenitust ning annaks ka poksimisel paremaid tulemusi.

Et vältida siin foorumis mõtetut loba ja tühikargamist, võid oma küsimused saata minu sõbrale, kes on poksiga piisavalt sinapeal ning lisaks sellele on ka kogenud jõusaali külastaja:

t6mmutango@hot.ee

Tervitades ja jõudu soovides!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×