Jump to content
Sign in to follow this  
lutsukomm

kuna trenni?

Recommended Posts

Pole ju vahet, mis eesmärgiga trennis käia, olgu see mass või mitte. Milline kellaaeg sulle sobib? Millal sul on selleks vaba aeg? Millal tunned ennast värskena nii vaimselt kui füüsiliselt, et trenni minna? Samamoodi võiks küsida, et millal mulle sobiks magada - hommikul, lõuna paiku või õhtul. Kui on uni, siis magad, onju :rolleyes:

Edited by gannibal

Ma olen lugenud, et hommikupoole on selg vigastustele altim

aga üldiselt siiski peaks valima aja, mil sa ise kõige energilisem oled

Pole ju vahet, mis eesmärgiga trennis käia, olgu see mass või mitte. Milline kellaaeg sulle sobib? Millal sul on selleks vaba aeg? Millal tunned ennast värskena nii vaimselt kui füüsiliselt, et trenni minna? Samamoodi võiks küsida, et millal mulle sobiks magada - hommikul, lõuna paiku või õhtul. Kui on uni, siis magad, onju :rolleyes:

ega Gannibal juhuslikult Mais ei ela??? :ph34r:

ega Gannibal juhuslikult Mais ei ela??? :rolleyes:

Mais käin ma magamas, kuid viimasel poolel aastal elan enamasti kesklinnaa, Aida 5 :ph34r:

Selline küsimus siis, et kas on vahet kui teha trenn hommikul, lõunal või õhtul? Eesmärk mass.

On küll vahe sees. Esialgu võib-olla tundub, et see ei oma tähtsust aga pika aja peale annab see tunda. Kõige parem oleks võimaluse korral treenida päeval, kuna selleks ajaks oled oma keha piisavalt toitainetega varustanud(2-3 toidukorda ennem), mis tagab hea jõulise sooritusvõime, lisaks pole vaimselt veel nii väsinud. Ja pärast jällegi saad ennast taastada (2-3 toidukorda).

Tundub ehk natuke jabur ajada näpuga kõigil asjadel järge. Ma mõtlen muidugi mõistlikuse piirides ja teatud enim olulistel aspektidel. Kuid kokkuvõttes tagabki maksimaalse edu just kõik pisiasjad. Kui seda ei tee sina, siis teeb seda keegi teine ning tõenäoliselt on see teine ka sinust sellevõrra ees.