lutsukomm 0 Report post Posted October 12, 2007 Selline küsimus siis, et kas on vahet kui teha trenn hommikul, lõunal või õhtul? Eesmärk mass. Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted October 12, 2007 (edited) Pole ju vahet, mis eesmärgiga trennis käia, olgu see mass või mitte. Milline kellaaeg sulle sobib? Millal sul on selleks vaba aeg? Millal tunned ennast värskena nii vaimselt kui füüsiliselt, et trenni minna? Samamoodi võiks küsida, et millal mulle sobiks magada - hommikul, lõuna paiku või õhtul. Kui on uni, siis magad, onju Edited October 12, 2007 by gannibal Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted October 12, 2007 Ma olen lugenud, et hommikupoole on selg vigastustele altimaga üldiselt siiski peaks valima aja, mil sa ise kõige energilisem oled Share this post Link to post Share on other sites
lutsukomm 0 Report post Posted October 12, 2007 Pole ju vahet, mis eesmärgiga trennis käia, olgu see mass või mitte. Milline kellaaeg sulle sobib? Millal sul on selleks vaba aeg? Millal tunned ennast värskena nii vaimselt kui füüsiliselt, et trenni minna? Samamoodi võiks küsida, et millal mulle sobiks magada - hommikul, lõuna paiku või õhtul. Kui on uni, siis magad, onju ega Gannibal juhuslikult Mais ei ela??? Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted October 12, 2007 ega Gannibal juhuslikult Mais ei ela??? Mais käin ma magamas, kuid viimasel poolel aastal elan enamasti kesklinnaa, Aida 5 Share this post Link to post Share on other sites
lutsukomm 0 Report post Posted October 12, 2007 Mais käin ma magamas, kuid viimasel poolel aastal elan enamasti kesklinnaa, Aida 5 selge pilt naabrimees Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted October 12, 2007 Selline küsimus siis, et kas on vahet kui teha trenn hommikul, lõunal või õhtul? Eesmärk mass.On küll vahe sees. Esialgu võib-olla tundub, et see ei oma tähtsust aga pika aja peale annab see tunda. Kõige parem oleks võimaluse korral treenida päeval, kuna selleks ajaks oled oma keha piisavalt toitainetega varustanud(2-3 toidukorda ennem), mis tagab hea jõulise sooritusvõime, lisaks pole vaimselt veel nii väsinud. Ja pärast jällegi saad ennast taastada (2-3 toidukorda). Tundub ehk natuke jabur ajada näpuga kõigil asjadel järge. Ma mõtlen muidugi mõistlikuse piirides ja teatud enim olulistel aspektidel. Kuid kokkuvõttes tagabki maksimaalse edu just kõik pisiasjad. Kui seda ei tee sina, siis teeb seda keegi teine ning tõenäoliselt on see teine ka sinust sellevõrra ees. Share this post Link to post Share on other sites
PaKaalu 0 Report post Posted October 12, 2007 öösel on kõige parem:D:D Share this post Link to post Share on other sites