Jump to content
joker

Schwarzenegger tuleb Eestisse ...

Recommended Posts

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eest...php?id=17081620

Novembri alguses Tallinnas peetava Balti Arengufoorumi tippkohtumisel esineb selle esialgse programmi andmetel USA California osariigi kuberner ja filmitäht Arnold Schwarzenegger.

Üritus peetakse 4.-6. novembrini Tallinnas ning ürituse peaesinejate seas on näiteks president Toomas Hendrik Ilves ja peaminister Andrus Ansip, kirjutab Postimees.

Schwarzenegger peaks osalema energia- ja kliimadebatis, milles osalevad ka mitmed teised tipppoliitikud, sealhulgas Rootsi peaminister Fredrik Reinfeldt ja eurokomisjoni energiavolinik Andris Piebalgs.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Umbes sedasi et "Küsimusi on? Kui suur su käsi praegu on?". Ta on ikkagi paljudele jõusaalijõmmidele eeskujuks. Ma lugesin seda artiklit Postimehest, seal ütles, et tema tulek pole veel üldsegi kindel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ta võiks EKFL-i peakontorit kah külastada. Seda nii plaaniväliselt. Veel vingem oleks see kui Schwarz ühe teise kuulsa endise kulturisti asemel Eesti meistrivõistlused avaks. Ma ei teagi kas selle mehe nimi on siin kusagil juba läbi käinud. Igaks juhuks ei hakka kirjutama. Äkki on see üllatus?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seltsimehed,lugeda ei oska või :) ?TIPPkohtumisega on tegemist,pealegi veel erialasega.Arvate tõesti ,et sinna kulturiste sisse lastakse ;):(:P:):( ?Kui te just valitsuse liige e. minister pole,milles ma sügavalt kahtlen.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×