Jump to content
ants16

Tsüklite ja kõhulihaste kohta.

Recommended Posts

Kuna sõbral ei ole siin foorumis kasutajat, siis küsin tema eest ühe küsimuse.

"Nimelt olen treeninud 7 kuud, 3ks jaoatud kavaga, 3x nädalas. Kordused on olnud enamasti 3x8-10(ehk siis massi). Olen selle ajajooksul kõvasti rohkem söönud kui tavaliselt, ning alustades 57kilost on saanud 64kg, keha on palju laiemaks läind.. Väldin rasvu ning üleliikseid süsivesikuid. Tahaks minna nüüd üle reljeefi kavale, ehk siis 4x15-20. Kas peaksin ka söömist vähendama?

Peamine probleem on selle 7 kuu jooksul tekkinud kõhule polster, mis ei lase kõhulihastel välja paista.Ning kuidas peaks toimuma reljeefitsükkel kõhulihaste puhul (rohkem raskusi ja vähem seeriaid või vastupidi?) Kas 20min sörki pärast igat treeningut on sobiv, selle polstri ära saamiseks kõhul? Samuti kuulsin kuskilt, et kui reljeefitsükkel siis peaks trenni minema tühja kõhuga, sest just siis põletab trenn kõigerohkem keharasvasi. Või kas mingi meetodi läbi saab ka massitsükklit jätkates kõhulihased rohkem väljapaistvamaks.

Kuskil nägin ka su artiklit kõhulihaste kohta, aga enam ei leia, kas keegi saaks lingi anda?"

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ükski "reljeefitsükkel" ei anna mingit tulemust ilma vastava toitumiseta. Ehk siis lühidalt: jah, pead toitumist muutma küll. Tõenäoliselt pead süsivesikute hulka vähendama, võib-olla ka üldkaloraaži.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×