Guest ValgeNeeger Report post Posted September 17, 2007 Kas vastab tõele, et mesilasmürk aitab kaasa lihaskasvule? Või mõjutab ta arengut kuidagi teistmoodi? Muidugi mõõdukas koguses... Tänud! Share this post Link to post Share on other sites
sigaloom 0 Report post Posted September 17, 2007 Mesilasmürk parandab immuunsust, sel on antibakteriaalne toime, see pärsib põletikke, vaigistab närvi- ja liigesevalu, vähendab vere hüübivust, normaliseerib vererõhku ja rahustab kesknärvisüsteemi. Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted September 17, 2007 Samal ajal ei ole "mürk" selle sõna osa niisama. Share this post Link to post Share on other sites
Existence 0 Report post Posted September 17, 2007 Samal ajal ei ole "mürk" selle sõna osa niisama.jaah ,mul on naabriga selline lugu et kui ta nõelata saab ,võib asi surmaga lõppeda (mingi allergia vms) Sellepärast on tal alati varuks mingi süstlaga vasturohi.Ta on veel mesinik kaa ... Share this post Link to post Share on other sites
skllm 0 Report post Posted September 18, 2007 jaah ,mul on naabriga selline lugu et kui ta nõelata saab ,võib asi surmaga lõppeda (mingi allergia vms) Sellepärast on tal alati varuks mingi süstlaga vasturohi.Ta on veel mesinik kaa ...MIsasja, allergiline mesinik. Tavaliselt on mesinikud ikka immuunsed mesilasmürgi vastu, mul võib vanaisa kümme nõela saada ja siis hakkab käsi alles kergelt paiste minema.Kui mina aga ühe nõela näpu otsa saan on näpp 3 päeva 2 korda suurem. Share this post Link to post Share on other sites
cvtec 0 Report post Posted September 18, 2007 sain kunagi ka mingi 6-7 laksu sääremarja pihta kui kalal käisin...siis kül paiste ei läinud Share this post Link to post Share on other sites