Jump to content
renku

Tai poksi ja MMA võistlused 20 septeber Saku suurhallis.

Recommended Posts

kõige rohkem meeldis Kibuse ja Kärkineni võidud, neil meestel on tulevikku. Renno nagu tagus lihtsalt vastu teise mehe plokki, stiil ei meeldinud eriti. Miks Dane ei võistelnud?

Kas ükskord võiks olla õhtujuht kes jagab midagi poksist ja ei tee vigu , ei aja nimesi segi jne?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Miks Jorgen ise ei võistle?

Sest Jorgenil on (päeva)töö ja kui sellele lisada see, et (teistele) trennide andmisele keskendudes kannatab enda treenimise kvaliteet, siis kokku saame selle et vorm pole piisavalt hea.

Ja meie tiimis on väga tugev põhimõte, et keegi ei lähe profireeglitega võistlusele nn. "mütsiga lööma" või "vaatama mis saab". Hoolimata sellest, kes vastased on, tahame teha alati võimalikult hea ettevalmistuse.

Samuti see, et hea on kui keegi "nurgas" on, kes on konkreetselt treeninud võistlejaid. S.t. et mitte kõik tiimiliikmed ei võistle vaid üks võtab enne konkreetset võistlust treeneri rolli.

Võibolla lähen järgmisel nädalavahetusel Soome ja madistan natuke amatöörireeglite järgi. Niiviisi on lihtsam "niisama" minna:)

Dane oli jah käsi kipsis (küll enne võistlust sai maha selle juba) ja lisaks sellele veel tugevalt haige. Ausalt öeldes ei oleks ka ette kujutanud, kuidas ta võistlenud, treeninud ja korraldanud korraga oleks...

Muudetud kasutaja jrx poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tänud kõigile kes toetasid ning minu tegemistele kaasa elasid. loodan, et õige pea on avalikkusele kätte saadavad ka fightide videod ning mahukam pildimaterjal.

enda tegemistest nii palju, et... esialgseks plaaniks oli minna vastasega püsti löögimängu edendama. aga juhtus nii, et kohe kui ta oma löökidega minu suunas hooga liikuma hakkas nägin paremat võimalust jalgadesse minna. kuna kiire analüüs andis jalgadesse minekule rohkem eeliseid, siis seda ka tegin (mulle tundus, et ta tuli kerge hüppega v mingi tõukega nii, et ta raskuskese natuke loomulikust kõrgemale tõusis - lisaks TUNDUS ka, et mõlemad löögid olid vähemal v rohkemal määral haagi trajektooriga - seega keskliin jäi kõik vabaks. see giljotiin mis ta samal ajal üritas mulle peale panna oli väga mööda ning pudenes seega ilusti maha. seejärel tahtsin püsti tõusta ning samal ajal guardist lööke jagama hakata, kuid lätlane sidus overhoogiga alguses ühe ning hiljem mu enda lohakuse tõttu ka teise käe ära. millalgi seal vahepeal oli ka paar slammi - oleks tahtnud teda kõrgemalt vastu maad virutada, aga tõstmise ajal hakkas ta minust jalgadega lahti laskma ning liiga kõrgele tõstes oleksin ta lihtsalt jalgadele püsti tagasi aidanud. samal ajal seletas jorgen mulle nurgast kõige muu hulgas kuidas peaksin vastase jalgadest mööduma :) momendil kui õnnestus ühest jalast üle saada otsustas lätlane mul peast kinni võtta ja üle vedada (mida muud ta sellega teha ikka tahtis) - see oli halb otsus kuna pea tuli kergelt välja ning seljas tal olingi. esialgu tahtsin ta lamedaks suruda ning ära taguda - kuna aga kiirelt sattus löökide ette tema kukal (mille eest sain ka ühe hoiatuse), siis tuli asi kägistusega lõpetada. esialgu oli tal lõug vahel.. aga siis.. eikusagilt.. otsustas ta ise oma pead natuke kergitada (vbolla tahtis silda lükata) ning puhas kägistus kätte anda. üllatavalt kaua läks enne kui patsutas. lõpp hea - kõik hea.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võistluse galerii ilmub homme ja Oti tegemised Fitness Tv-sse täna/homme, sõltuvalt sellest kuidas webmasterid jõuavad.

Videopealt siis näha mida mees arvas ise enne võistlust, jrx räägib kuidas võistluseks valmistuti, kuidas sweals võitleb ja emotsioonid lava tagant peale matši ... mis muud kui püsige Fitness.ee lehel kel huvi perra kaeda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kuhu on jäänud pildid ja videod?

Nagu ikka ... tehniliste probleemide teha. Pildid ja video muidu täisesti valmis. Webmasterid tegelevad asjaga higimull otsaees, ühel vaesekesel isegi läpakas lendas õhku ja nädalavahetusel sp midagi teha ei saanud :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

nii.. tänu fitness.ee häkkeritele B) on nüüd video ka fitness.tv`s ilusti olemas :rolleyes: tasub vaadata :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×