Jump to content
Sign in to follow this  
hardstyler

Rasvapõletamine

Recommended Posts

Tahaks küsida nõu et olen ülekaaluline ja sooviks võtta alla kõvasti.

Olen käinud nüüd 2 nädalat jooksmas ja tsipake olen alla võtnud.

Aga oleks abi vaja energia poole pealt et ma ei jõua eriti joosta,jooksen pea 1.5km maha ja siis on hing kinni

Ja kuidas oleks rasvapõletajatega algul,et kas on kasulik algul võtta või mitte.

Olen 17.a ja kaalun pea 125 kilo ning soovin et keegi aitaks mulle selgitada kuidas efektiivselt kaalu langetada...

Tänud :P

Põlvedele oleks kergem vast käimine.

(väidetavalt langeb joostes mitmekordne keharaskus põlvedele mis ülekaalu juures ei ole hea)

Parimaks kaalulangetamsieks on aga trenn ja toitumine koos!

Tehes trenni aga samas süües kõike mis ette juhtub ei ole just parim lahendus kuna ikkagi on energia ülejääk :P

Selle kaalu juures suht mõrvad enda põlvi. Katsu leida võimalus trenniks, mis ei põruta (sõudmisergomeeter, ujumine, ratas).

Ära jumala eest jookse. Soovitan tellida siinsetelt spetsialistidelt toitumiskava ja soovitan aeroobset jalgrattal teha.

Asi ei ole ültse keeruline. Mina alandasin kaalu näiteks lugedes vastavat infot ja selle järgi toimides. Minu soovitus on võta pealehe menüüst artiklid ja loe eriti toitumise osa ja treeningu osa, aga treeningust soovitan preagu teha jalgrattaga sõitu. Põhimõtteliselt, kui tahad kaalu langetada pead muutma oma toitumis harjumusi ja lisama treeningut ja veel peab olema endal tahtmist ka palju, sest sa pead ikka ise seda tegema ja vahest ei lange kaal nagu soovid ja arvad, et sa ei suuda seda teha, kuid otsi erinevaid võimalusi ja tulemus tuleb peab lihtsalt edasi rühkima! Siin üks kiire sissejuhatus teemasse http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=3762 Ütlen veel, et oled päris õigesse kohta abi otsima tulnud, saad kindlasti palju infot siit teemadest ja ei soovita neid ime või äärmuslikke dieete mingitest umbes ajakirjadest vms. Varu aega ja kannatust, algul on raske, hiljem on kergem! Normaalseks kaalu langetamiseks peaks kuluma paar kuud kindlasti, oleneb, kui palju pead maha võtma, et saavutada oma pikkuse juures normaal kaalu.

Rasvapõletamisest on niiiii palju juttu olnud siin foorumis , et jube.

Kui otsimisega hakkama ei saa , siis räägi treeneritega nad teevad mõõduka raha eest sulle toitumiskava valmis ja kui trenni teha viitsid teevad selle ka.