Jump to content
rainisk

Erinevaid küsimusi.

Recommended Posts

Jällegi on tekkinud seoses trenni / toitumisega mõned küsimused.

1) Kuidas ja millal soovitad kasutada külmpressitud linaseemne õli ?

2) Viimasel ajal on olnud imelik valu vasakul pool lõualuus. Kuskil seal, kus lõualuu kinnitub kolba külge, seal välimises osas. Valu pole pidev, aga käib vahest läbi süües, rääkides või trenni tehes. Eriti hästi oli seda tunda täna seljatrennis, kangi surumisel kukla tagant. Siis kui pead ettepoole kallutasin, siis tundsin valu. Milles võib viga olla ? Valu pole väga tugev, aga siiski.

3) Kaldpingil surumisel kummitab juba pikemat aega selline probleem, et eriti viimastes seeriates on viimaseid kordusi raske teha. Aga imelik on see, et lihas ei tundu väsinudki olema ja tundub nagu jaksaks veel, aga kang lihtsalt ei liigu. Lihas läheb vist verd liiga täis ja lihtsalt ei saa enam suruda, kuigi rind pole veel piisavalt koormust saanud. See on ainult selle harjutusega nii. Kuidas seda leevendada saaks ? Peab tegema üliväikse raskusega ülipikki seeriaid ?

Tänud juba ette asjalike vastuste eest <_< .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võib-olla tuleks paigutada kaldpingiharjutus harjutuste järjekorras ümber, tõsta kas esimeseks, või viia tahapoole. Sest äkki eelneb kalpingi harjutusele midagi just ebasobivat, mis sinu kirjeldatud efekti tekitab.

Muidu raske on ette kujutada, millest sa räägid ikkagi. Raskus ei liigu siiski siis, kui pole jõudu enam, mitte muudel põhjustel. Kui on lihaskramp, siis ka raskus ei liiguks ilmselt, kuna siis oleks valus või võimatu lihast liigutada üldse, et ta mingit raskust kuhugile tõstaks. Kui raskus ei liigu, siis ikka sellepärast, et lihas koormatud, lihtsalt pole võib-olla endal adekvaatset tunnetus-võimet, et kas see on väsinud või mitte, sarnaselt nagu selja treenimiselgi ju, et on raske tunnetada, kas selg on nüüd väsinud või mitte. Ma arvan, et viimastel kordustel ongi lihas väsinud lihtsalt, ei kujutaks ette miks muul põhjusel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ma arvan et sul on vaim väsind:P et tahtejõud on otsas. mul oli alustades nii, et piiriks oli füüsiline piir, peale seda läks juba tahtejõu peale.

kangi surumine kukla tagant pole küll seljaharjutus, aga paljud on selle harjutuse ohtlikuks nimetanud. kui sulle mingi konkreetne harjutus valu teeb siis kindlasti jäta see oma kavast välja. ilmselt surub su pea asend mingid kaelanärvid kuskile vahele ja sellest ka valu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×