ristokru 0 Report post Posted August 18, 2007 Tere,Olen nüüd teinud trenni 1a. 7 kuud aga erengut nagu pole olnud eriti Kirjutan ka mõned andmed et keegi oskaks aidata, nt. käsi(biits.+triits.) algul 33,5 hetkel 36cm, hetkel teisi mõõte käe pärast pole aga nt. kaal oli algul 73kg, hetkel 78kg. Rasva sisaldus oli algul u. 14 ja on sama ka veel praegugi.Kavasi olen vahetanud iga 1,5 kuu tagant! Söön 7 korda päevas! Magan u.6-7 tundi!Vanuseks 23a. ja super kiire ainevahetusega Äkki keegi oskab õelda midagi arengu kohta, oleks super tänulik!!! Share this post Link to post Share on other sites
tarvi 0 Report post Posted August 18, 2007 Tere,Olen nüüd teinud trenni 1a. 7 kuud aga erengut nagu pole olnud eriti Kirjutan ka mõned andmed et keegi oskaks aidata, nt. käsi(biits.+triits.) algul 33,5 hetkel 36cm, hetkel teisi mõõte käe pärast pole aga nt. kaal oli algul 73kg, hetkel 78kg. Rasva sisaldus oli algul u. 14 ja on sama ka veel praegugi.Kavasi olen vahetanud iga 1,5 kuu tagant! Söön 7 korda päevas! Magan u.6-7 tundi!Vanuseks 23a. ja super kiire ainevahetusega Äkki keegi oskab õelda midagi arengu kohta, oleks super tänulik!!!6-7 tundi magada pole just kõige rohkem(lihas kasvab magades!).Seal võib olla väga palju asju...ega see käsi ei saagi palju rohkem tulla kui sul see on tulnud kõik võtab aega ja kannatust Share this post Link to post Share on other sites
Existence 0 Report post Posted August 18, 2007 Kui tihedalt sa treenid ? Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted August 18, 2007 No see ei ole ju halb tulemus, eriti arvestades seda, et sul on kiire ainevahetus, nagu sa väidad. Share this post Link to post Share on other sites
ristokru 0 Report post Posted August 19, 2007 Kui tihedalt sa treenid ?Kuidas kunagi, olenevalt kavast Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted August 19, 2007 Kuidas kunagi, olenevalt kavastMõni näide äkki!? Või siis keskmiselt ikka tead ju palju 3-5 jne. Share this post Link to post Share on other sites
ristokru 0 Report post Posted August 19, 2007 Mõni näide äkki!? Või siis keskmiselt ikka tead ju palju 3-5 jne.Keskmiselt jah 3-5 Share this post Link to post Share on other sites
ristokru 0 Report post Posted August 21, 2007 Oskab keegi veel midagi rääkida? Share this post Link to post Share on other sites
Annez 0 Report post Posted August 21, 2007 endal ka megakiire ainevahetus ,s6in ka mingi 6 -7 korda päevas.nuud söön 4 korda päevas ja korra öösel..tulemused on paremad ja k6ht ei lähe enam nii kiirelt tuhjaks..muidugi need päevased portsjonid on päris suured Share this post Link to post Share on other sites
tiiger112 0 Report post Posted August 21, 2007 Kui juba arengu peale läks jutt, siis ma olen treeninud ennast jõusaalis 4kuud umbes ja jõudu on tulnud juurde palju, aga lihast ei tule üldse eriti Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 0 Report post Posted August 21, 2007 Kui juba arengu peale läks jutt, siis ma olen treeninud ennast jõusaalis 4kuud umbes ja jõudu on tulnud juurde palju, aga lihast ei tule üldse eriti Lootsid, et saad 4 kuuga kilodega lihast , kahjuks ei käi see nii kähku. Kuid sellinne jutt tähendab ainult seda, et läksime jõusaali, aga lihase kasvamisest, trennist, toitumisest , jne., jne. ei tea mitte midagi. Soovitan varuda aega ja kannatust ja treenida ka aju! Share this post Link to post Share on other sites
tiiger112 0 Report post Posted August 22, 2007 Lootsid, et saad 4 kuuga kilodega lihast , kahjuks ei käi see nii kähku. Kuid sellinne jutt tähendab ainult seda, et läksime jõusaali, aga lihase kasvamisest, trennist, toitumisest , jne., jne. ei tea mitte midagi. Soovitan varuda aega ja kannatust ja treenida ka aju!Lihtsalt paljud, kes on käinud umbes sama aeg, on tekkinud rohkem lihast ja toitumisega on mul kõik korras, see on väga hea vaatluse all. Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted August 22, 2007 Lihtsalt paljud, kes on käinud umbes sama aeg, on tekkinud rohkem lihast ja toitumisega on mul kõik korras, see on väga hea vaatluse all.Ektomorf? Share this post Link to post Share on other sites
4Qlimax 0 Report post Posted August 24, 2007 Kiire ainevahetus ja 6-7 tundi und ainult, paremat ei saagi loota ju. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted August 24, 2007 Lootsid, et saad 4 kuuga kilodega lihast , kahjuks ei käi see nii kähku. Kuid sellinne jutt tähendab ainult seda, et läksime jõusaali, aga lihase kasvamisest, trennist, toitumisest , jne., jne. ei tea mitte midagi. Soovitan varuda aega ja kannatust ja treenida ka aju!Selle aju värgi kohta võin niipalju öelda , et mida vähem tead seda parem vähemalt mul oli nii Share this post Link to post Share on other sites
ristokru 0 Report post Posted August 25, 2007 Kiire ainevahetus ja 6-7 tundi und ainult, paremat ei saagi loota ju. Töö on mul ka füüsiline, 8 tundi päevas ,pool tundi sellest saab ainult istuda ja puhata See mõjub vist ka arengule kuidagi?? Share this post Link to post Share on other sites
dirty scorpion 0 Report post Posted August 25, 2007 Töö on mul ka füüsiline, 8 tundi päevas ,pool tundi sellest saab ainult istuda ja puhata See mõjub vist ka arengule kuidagi??siis vaata et üle ei treeni end aga ürita siiski 8 tundi magada et organism saaks puhata ja kasvada. Share this post Link to post Share on other sites