Jump to content
kuuliks

veresuhkur

Recommended Posts

Tere Oldman!

Soovin teada, mis võis tõsta mul veresuhkru taset?

Nimelt oli asja arstile ja ta võttis vaevaks kohe kontrollida ka veresuhkru taset. Minu üllatuseks oli see minu 20. eluaasta kohta 7,4? Kahjuks tuleb välja, et see on minu puhul liiga palju.

Magusat ma ei söö. Põhiliselt on mul ainult rukkileib, mõni lahjem supp, juurikad, jogurt ja muu selline.

Kas võis veresuhkur tõusta ehk peale märtsis olnud põlveoperatsiooni.( Paraku enne pole mul kunagi mõõdetud, seega ei tea, mis oli tulemus enne)

Arst küll sõnas, et tegemist on diabeediga, kuid teistelt kuuldu järgi, see nr siiski diabeeti veel ei tähenda, kuigi suu kipub küll tihti kuivama, kuid ilma januta.

Tänades

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui tõesti on diabeet, siis ürita kindlasti igal võimalikul juhul leida abi alternatiivmeditsiinilt, sest kui saa alguses tablette sööma ja hiljem süstima insuliini hakkad, siis võib tervis väga ruttu käest minna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Enamasti mõõdetakse glükoosinäit pärast öist söömata olemist. Kui paastunäit on 7,0 mmol/l või suurem, on tegemist diabeediga. Sõrmeotsaverest suhkurtõbe siiski ei diagnoosita.

Tavaliselt määrab perearst kordusanalüüsi. Kui ka see on suure näiduga, siis tuleb ravima hakata. Juhul kui on tegemist II tüüpi diabeediga, siis õige toitumisega ja füüsilise koormusega on võimalik veresuhkru tase hoida normi piires ilma tablettide ja süstideta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×