Jump to content
Sign in to follow this  
Annika Pärtel

Täna Reporteris Irene Mikk

Recommended Posts

Heh, teda ma tean. Kui käisin veel Tennisehallis, siis käis seal trennis. Veel oli ta mu sõbra töökaaslane Pärnu Vanglas.

Karmi olemusega tädi:D

On mullegi koolis tundi andnud.

Edited by maza

Tehnilises mõttes ei olnud sealt trennist muidugi midagi õppida - ma ei saa aru ,miks on vaja kuhjata peale hunnik kettaid, kui sellega 5cm liigutust teha jõutakse. Maailma 6 naiskulturist? Jah selles uduliigas - kus 6 võistlejat oligi kategoorias. Inna Uit (varasemast ajast Merike Madar) on ainus naiskulturist, kelle tulemused maailmamastaabis olid imetlusväärsed.

Tehnilises mõttes ei olnud sealt trennist muidugi midagi õppida - ma ei saa aru ,miks on vaja kuhjata peale hunnik kettaid, kui sellega 5cm liigutust teha jõutakse. Maailma 6 naiskulturist? Jah selles uduliigas - kus 6 võistlejat oligi kategoorias. Inna Uit (varasemast ajast Merike Madar) on ainus naiskulturist, kelle tulemused maailmamastaabis olid imetlusväärsed.

Täiesti nõus sinuga!

jah need jalapressi harjutused olid jah ikka täiesti mötetud! liialdatud temaga kah seal päris kövasti ikka

Ma ei v6rdleks Merike Madarit Inna Uidiga. Vanusevahe ei ole ka nii yyratu. Merike Madar tuli minu teada paaris v6isteldes k6rgele kohale? V6i ei ole ma tema saavutustega lihtsalt kursis...

NSVL meister minuteada kas mitte 3 korda - see ütleb nii mõndagi, kes liidus võitis on üldjuhul ka siiamaani tegija nii MM kui EM. Aeg oli teine ja ma kahtlen kas Merike välisvõistlustele üldse pääseski, sest nii kulturism, kui eriti naistekulturism ei olnud soositud alade seas.

NSVL meister minuteada kas mitte 3 korda - see ütleb nii mõndagi, kes liidus võitis on üldjuhul ka siiamaani tegija nii MM kui EM. Aeg oli teine ja ma kahtlen kas Merike välisvõistlustele üldse pääseski, sest nii kulturism, kui eriti naistekulturism ei olnud soositud alade seas.

T2nud info eest.

Mis aga puudutab Irenet... See v6ib olla ka n8 telefomim2ngu efekt. Infot tehakse alati myydavamaks ja lugu oli vaja teha. Tuli kuuendaks...ju siis on kuues ja kui ta tahab ise olla kuues, It is OK too (teen enemyt :)). Kui mina ei tunne ennast loksutatud olevat siis, miks peaks sina?

Olen hetkel Nepalis ja naudin NAERATAVAID inimesi :D

hehe ta oli mu geograafia õpetaja kunagi:D eluks ajaks jääb meelde, teist nii karmi käega õpetajat ei tea

"istute ja siis otsite" :) nendele kes teavad;)