Annika Pärtel 84 Report post Posted July 5, 2007 Täna 05.07.07 Suvereporteris K2 21:00 Eesti ex-esikulturist Irene Mikk. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted July 5, 2007 Heh, teda ma tean. Kui käisin veel Tennisehallis, siis käis seal trennis. Veel oli ta mu sõbra töökaaslane Pärnu Vanglas. Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted July 5, 2007 Kas tema ja Gerbel Mikk on sugulased? Gerbelit mäletan sellest ajast kui sõjaväes olin, Irenest kahjuks pole varem kuulnud. Share this post Link to post Share on other sites
maza 0 Report post Posted July 5, 2007 (edited) Karmi olemusega tädi:DOn mullegi koolis tundi andnud. Edited July 5, 2007 by maza Share this post Link to post Share on other sites
tann15 0 Report post Posted July 6, 2007 ...Irene Mikk on kõva mutt Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted July 6, 2007 Tehnilises mõttes ei olnud sealt trennist muidugi midagi õppida - ma ei saa aru ,miks on vaja kuhjata peale hunnik kettaid, kui sellega 5cm liigutust teha jõutakse. Maailma 6 naiskulturist? Jah selles uduliigas - kus 6 võistlejat oligi kategoorias. Inna Uit (varasemast ajast Merike Madar) on ainus naiskulturist, kelle tulemused maailmamastaabis olid imetlusväärsed. Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted July 6, 2007 Tehnilises mõttes ei olnud sealt trennist muidugi midagi õppida - ma ei saa aru ,miks on vaja kuhjata peale hunnik kettaid, kui sellega 5cm liigutust teha jõutakse. Maailma 6 naiskulturist? Jah selles uduliigas - kus 6 võistlejat oligi kategoorias. Inna Uit (varasemast ajast Merike Madar) on ainus naiskulturist, kelle tulemused maailmamastaabis olid imetlusväärsed.Täiesti nõus sinuga! Share this post Link to post Share on other sites
triplekix 0 Report post Posted July 6, 2007 Kas tõesti oli tegu naisega????brrrr........ Share this post Link to post Share on other sites
matu124 0 Report post Posted July 6, 2007 jah need jalapressi harjutused olid jah ikka täiesti mötetud! liialdatud temaga kah seal päris kövasti ikka Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted July 6, 2007 Tehnilises mõttes ei olnud sealt trennist muidugi midagi õppida - ma ei saa aru ,miks on vaja kuhjata peale hunnik kettaid, kui sellega 5cm liigutust teha jõutakse. Maailma 6 naiskulturist? Jah selles uduliigas - kus 6 võistlejat oligi kategoorias. Inna Uit (varasemast ajast Merike Madar) on ainus naiskulturist, kelle tulemused maailmamastaabis olid imetlusväärsed.Ma ei v6rdleks Merike Madarit Inna Uidiga. Vanusevahe ei ole ka nii yyratu. Merike Madar tuli minu teada paaris v6isteldes k6rgele kohale? V6i ei ole ma tema saavutustega lihtsalt kursis... Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted July 6, 2007 NSVL meister minuteada kas mitte 3 korda - see ütleb nii mõndagi, kes liidus võitis on üldjuhul ka siiamaani tegija nii MM kui EM. Aeg oli teine ja ma kahtlen kas Merike välisvõistlustele üldse pääseski, sest nii kulturism, kui eriti naistekulturism ei olnud soositud alade seas. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted July 8, 2007 NSVL meister minuteada kas mitte 3 korda - see ütleb nii mõndagi, kes liidus võitis on üldjuhul ka siiamaani tegija nii MM kui EM. Aeg oli teine ja ma kahtlen kas Merike välisvõistlustele üldse pääseski, sest nii kulturism, kui eriti naistekulturism ei olnud soositud alade seas.T2nud info eest.Mis aga puudutab Irenet... See v6ib olla ka n8 telefomim2ngu efekt. Infot tehakse alati myydavamaks ja lugu oli vaja teha. Tuli kuuendaks...ju siis on kuues ja kui ta tahab ise olla kuues, It is OK too (teen enemyt ). Kui mina ei tunne ennast loksutatud olevat siis, miks peaks sina? Olen hetkel Nepalis ja naudin NAERATAVAID inimesi Share this post Link to post Share on other sites
raptor 0 Report post Posted July 14, 2007 hehe ta oli mu geograafia õpetaja kunagi:D eluks ajaks jääb meelde, teist nii karmi käega õpetajat ei tea"istute ja siis otsite" nendele kes teavad;) Share this post Link to post Share on other sites
gangel 0 Report post Posted July 15, 2007 Gerbel Mikk ja Irene Mikk sugulased ei ole .. infoks Share this post Link to post Share on other sites