Jump to content
MuskulaarKobras

Paistes käsivarred

Recommended Posts

Tervist.

Mul sõbral, kes sõidab krossi, on selline probleem, et tal lähevad käsivarred kõvasti paiste. Sõidab umbes 10 minutit ära ja käsivarred on nii paistes, et vahepeal ei saa isegi käsi enam liigutada. Siis ta puhkab nii kaua, kuni paistetus alaneb ning saab jälle natukene sõita.

Ta on käinud spordiarsti juures ja läheb nüüd millalgi jälle, kuid huvitav oleks siit kuulata, mis tasuks teha, et paistetust ei tekiks vms.

Varasemast ajast öeldi talle, et (ei oska täpselt öelda) on vaja millegi taset tal alandada ja nädal enne võistlusi ei tohiks ta liha süüa vms ning vahetult enne sõitu mingi pikem jooks teha, kuid siis väsitab ta ennast juba enne võistlust ära ja sellest pole kasu, kui ta sõida ei jõua.

Mis teie arvate, et milles probleem olla võiks ja kuidas seda parandada?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

siin võib palju varjante olla. võimalik et mõne lihaslõdvestuse eest vastutava mineraali puudus, mina iskiklikult prooviks magneesiumi lisaks süüa.

Muidugi abi oleks ka sellest, kui juhtrauda hoida erinevat pingetega, st. et töö oleks pulseerviv ja vehlduv. See on täitsa loogiline, et ühtlase staatilise pinge korral käsivarre lihastes need kisuvad krampi ja lähvad paiste:P

peab õppima töö tegemise ajal lõdvestuma :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×