Jump to content
Liinu

jõusaal Pärnus???

Recommended Posts

Sooviksin infot Pärnu jõusaalide kohta. Milline Pärnu jõusaal on parim??

Oluline on ka ruumikus... Mulle ei meeldi jõusaalid, kus masinad on üksteise otsa surutud :rolleyes:

Jackie blogis on ka natuke selle kohta juttu olnud, aga muidu Tervisex ja Kimber on suured. Ise käin Tervise Paradiisis, seal on vähe kitsam (ausalt öeldes ei oska ruumi suurust hinnata, sest pole teistes kohtades veel käinud :rolleyes: ), aga ega nii kitsas ka pole, et midagi tegemata seal jääks.'

Oleneb ka kus kandis elad ja millise transpordiga liigud. Jalgsi või bussiga ühest linna otsast teise pole vast mõtet minna suurt jõusaali külastama, kui oma kodu lähedal ka olemas, aga natuke väiksem. :D

Edited by Capricorn

Jackie blogis on ka natuke selle kohta juttu olnud, aga muidu Tervisex ja Kimber on suured. Ise käin Tervise Paradiisis, seal on vähe kitsam (ausalt öeldes ei oska ruumi suurust hinnata, sest pole teistes kohtades veel käinud :D ), aga ega nii kitsas ka pole, et midagi tegemata seal jääks.'

Oleneb ka kus kandis elad ja millise transpordiga liigud. Jalgsi või bussiga ühest linna otsast teise pole vast mõtet minna suurt jõusaali külastama, kui oma kodu lähedal ka olemas, aga natuke väiksem. :D

No tule siis ükskord vaatama siia Aida tänavale :rolleyes:

ise soovitaksin Tennisehalli...uued masinad ja on õhku mida hingata!

Pakun, et kõige uuemad on ikka Tervisexis ja õhku on raudselt rohkem (kliimaseade ja korralik ventilatsioon). :rolleyes:

Usun et Tervisex on ruumikuselt ja kliima poolest ehk kõige parem. Ise muidu käind Maispordis ja ei ütleks et ruumi pole seal. Kliima samuti sees, kuigi temperatuur vähe kõrgel (24 kraadi).

Pakun, et kõige uuemad on ikka Tervisexis ja õhku on raudselt rohkem (kliimaseade ja korralik ventilatsioon). :rolleyes:

Kui ka mina oleksin Tervisexi juhataja, siis teeksin ka reklaami oma saalile :D

Minu kogemused Tervisexiga on valdavalt negatiivsed. Puudu on minu arvates elementaarsed masinad( blok-süsteemid, jala masinad). Oleneb muidugi millist saali eelistad, st kas teed rohkem aeroobset või jõutrenni. Aeroobset saab seal tõesti teha mitmes variatsioonis.

Minul on positiivsed kogemused Tervise Paradiisiga( uued masinad, väga hea ventilatsioon, ruumi võib tõesti tipptunnil natuke väheks jääda); Tennisehalliga( samad masinad, mis Tervise Paradiisis e. Gym80 masinad, palju õhku, suhtleliselt suur saal, masinaid ka korralikult, ainult hantlite valik on piiratud) ning Kimberi Klubiga(suur saal, masinad on vist natuke vanad, ainuke probleem minu jaoks oli see, et suvel olid aknad lahti ja tuuletõmbus oli päris suur).

Ise külastan Tervise Paradiisi.

Kus Pärnus kõige paremad vabad raskused on? Korralik kükipuur, mingi koht kuhu kangi vajatuse korral väikese mürtsuga maha visata saaks, kummikettad, sangpommid, palju hantleid?

Kui ka mina oleksin Tervisexi juhataja, siis teeksin ka reklaami oma saalile :rolleyes:

Minu kogemused Tervisexiga on valdavalt negatiivsed. Puudu on minu arvates elementaarsed masinad( blok-süsteemid, jala masinad). Oleneb muidugi millist saali eelistad, st kas teed rohkem aeroobset või jõutrenni. Aeroobset saab seal tõesti teha mitmes variatsioonis.

Minul on positiivsed kogemused Tervise Paradiisiga( uued masinad, väga hea ventilatsioon, ruumi võib tõesti tipptunnil natuke väheks jääda); Tennisehalliga( samad masinad, mis Tervise Paradiisis e. Gym80 masinad, palju õhku, suhtleliselt suur saal, masinaid ka korralikult, ainult hantlite valik on piiratud) ning Kimberi Klubiga(suur saal, masinad on vist natuke vanad, ainuke probleem minu jaoks oli see, et suvel olid aknad lahti ja tuuletõmbus oli päris suur).

Ise külastan Tervise Paradiisi.

Võin sulle öelda, et plokkseadmete puudumine ei ole meie tegematajätmine, vaid on kinni hankijas. Kõik meetmed on selleks rakendatud, et puuduolevad seadmed jõuaksid kohale ja saaksid paika. Võin aga öelda, et kellel tahtmist on, saab ka vabade raskustega ja hetkel olemasolevate seadmetega trenni tehtud. Seda näitab päevast päeva kasvav külastajate hulk.

Kus Pärnus kõige paremad vabad raskused on? Korralik kükipuur, mingi koht kuhu kangi vajatuse korral väikese mürtsuga maha visata saaks, kummikettad, sangpommid, palju hantleid?

Kimberis kahtlemata! Seal ka tõstepõrand, soovitan! :rolleyes:

Kimberis on kükipuur? See on siis järelikult viimase nelja kuu jooksul muretsetud, mis ma seal käinud pole. Sest veebruaris ei olnud veel mingit puuri...

Ise olen nii Kimberis kui ka Tervisexis käinud, kunagi ammu ka Maispordis.

Tervisex on rohkem selline "naistekas", sest kõik on ilus ja uus ja läikiv. Kimber jätab aga robustse mulje ja on seega selline "tõsiste meeste" saal. Mõlemas saalis saab kõik lihasgrupid läbi treenida, kui endal vaid nutti ja tahtmist on. Mõlemas saalis on olemas treenerid, kes vajadusel aitavad, kui küsima julged minna. Hinna poolest on Kimber soodsam, kuid Tervisexis on saun näiteks, mis on peale trenni ülimalt hea lõõgastumiseks. Ja nagu enne mainiti, on Tervisexis rohkem kardioseadmeid. Kimberis olid viimati, kui mina seal käisin, kardioseadmetest ainult rattad, kuid seal on see-eest tõstepõrand ja surumispink, millega kõrvalist abi vaja ei lähe. Hantlid on mõlemas saalis olemas, Kimberis ka sangpommid... Eks mõlemal saalil on omad plussid ja miinused... Igaüks peab ikka ise saalid kõik läbi käima ja endale meelepärase leidama.

Sry, väljendasin end ehk veidi valesti - Kimberis pole ka minu teada kükipuuri :rolleyes:

Lille tn. ääres jäi silma maja, millele oli kirjutatud vist "Pärnu raskejõustiku maja". Mitte et ma sinna minna plaaniks, aga huvi pärast küsin, mida seal õieti tehakse, mis varustus seal on...?

Edited by Capricorn

Sooviksin infot Pärnu jõusaalide kohta. Milline Pärnu jõusaal on parim??

Oluline on ka ruumikus... Mulle ei meeldi jõusaalid, kus masinad on üksteise otsa surutud :rolleyes:

Milline on Pärnu parim jõusaal? Igaüks nimetab parimaks seda, kus ta ise treenib. Ja ilmselt ta ei eksi, kui ta ise oma valikuga rahul on. Ise olen Pärnus treeninud kahes jõusaalis, Tennisehallis ja praegu siis klubis Tervisex. Tennisehalli saal on hea, aga Tervisex veel parem. Ruumi ja õhku on palju, ning samuti on olemas kõik vajalikud masinad, kangid, pingid ja hantlid(kuni 50 kg), masinatele on lähiajal veel lisa tulemas, nii et järjekorras eriti seisma ei pea. Arvan, et kui mina seal oma trennid edukalt tehtud saan, peaks seda teisedki saama. Aeroobseks treeninguks on ka palju erinevaid vahendeid. Samuti on saalil avar riietusruum (40 kappi), duširuum ja saun. Töötab solaarium ja massaaži kabinet. Olen rahul, aga eks igaüks teeb oma valikud ise!

Kui ka mina oleksin Tervisexi juhataja, siis teeksin ka reklaami oma saalile :D

Plokk- süsteem on juba täitsa olemas, saab teha nii ülalt tõmmet seljale, kui ka horisontaalplokiga. Peale saab panna kuni 120 kg. Sama plokiga saab edukalt teha ka triitsepsi harjutusi. Varsti on lisandumas veel plokke! Jalale saab teha jalapressi, Hack-kükke, on olemas Smith`pink ja kükipuur. Tulekul on sirutaja- ja painutajamassinad. Nii et asi areneb :rolleyes:

Plokk- süsteem on juba täitsa olemas, saab teha nii ülalt tõmmet seljale, kui ka horisontaalplokiga. Peale saab panna kuni 120 kg. Sama plokiga saab edukalt teha ka triitsepsi harjutusi. Varsti on lisandumas veel plokke! Jalale saab teha jalapressi, Hack-kükke, on olemas Smith`pink ja kükipuur. Tulekul on sirutaja- ja painutajamassinad. Nii et asi areneb :rolleyes:

Kui asi areneb on tore ning ma loodan varsti näha täisvarustuses saali :D

Kui asi areneb on tore ning ma loodan varsti näha täisvarustuses saali :D

No seda minagi sulle ju selgitasin, miks on nii ja millal võiks asi muutuda. Kuid väita, et ei saa trenni teha ... Nagu juba Argogi siin enne mainis, et isegi tema saab kõik tehtud ning raskustest piisab, ammu siis teisedki!

Aga teretulemast külastama ja proovima! :rolleyes: