MargoL 1 Report post Posted June 13, 2007 Õnnesoovid Otile ja Nataliale tütre sünni puhul. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 13, 2007 (edited) Palju-palju õnne ja päikest ka minu poolt!! Edited June 13, 2007 by matti Share this post Link to post Share on other sites
argold 0 Report post Posted June 13, 2007 Tervitused uuele ilmakodanikule, õnne-rõõmu isale- emale! Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 13, 2007 Lapsele juba nimi on ka välja mõeldud? Share this post Link to post Share on other sites
trennineiu 0 Report post Posted June 13, 2007 Palju palju õnneeee!!! Share this post Link to post Share on other sites
matu124 0 Report post Posted June 13, 2007 palju õnne! Share this post Link to post Share on other sites
painkiller 0 Report post Posted June 13, 2007 Palju õnne ja jaksu! Share this post Link to post Share on other sites
kakur007 0 Report post Posted June 13, 2007 Suured õnnesoovid ka minu poolt. Edu ja jaksu edaspidiseks. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted June 13, 2007 Tänan ka siin kõiki issi,emme ja tütre nimel. Nimi on olemas Emilia Share this post Link to post Share on other sites
Jess13A 0 Report post Posted June 13, 2007 (edited) Tüdrukud hoiavad isasid! Kuigi suuremat vaeva nägi ema! Iga laps on teemant, mis vanemate hoolitusel lööb särama briljandina- nii ,et see perel on potensiaali nüüd saada väga rikkaks Edited June 13, 2007 by Jess13A Share this post Link to post Share on other sites
keiko 0 Report post Posted June 13, 2007 Palju õnne!!! Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted June 13, 2007 Ilus nimi Share this post Link to post Share on other sites
Aiky 0 Report post Posted June 13, 2007 Palju õnne tütre sünni puhul ka minu poolt. Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted June 13, 2007 ooooo Emilia ,palju önne uue FITNESS meistri puhul!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
susim 2 Report post Posted June 13, 2007 saadame ka oma perepoolt palju onne ja jaksu Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted June 13, 2007 Õnne Õnne ja veel kord Õnne ka minu poolt ! Share this post Link to post Share on other sites