Arx07 0 Report post Posted March 24, 2009 (edited) Günekomastia? Seda minagi..."Puberteediealiste poiste füsioloogiline günekomastia on üsna tavaline nähtus, mis mõne aja pärast taandub, kui ei ole tegemist just rasvumisega." Kuigi 20 peaks juba nagu puberteedi east välja sirutuma... Edited March 24, 2009 by Arx07 Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted March 24, 2009 Paljud on 20+ veel pikkust visanud, et siin pole midagi imestada. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted March 24, 2009 "Puberteediealiste poiste füsioloogiline günekomastia on üsna tavaline nähtus, mis mõne aja pärast taandub, kui ei ole tegemist just rasvumisega."Ei taandu ta alati midagi. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 10, 2009 mul on ka sama probleem juba ca 4 aastat , nippel on suurem ja mingeid tükke täis, teine on täiesti normaalne. Ma olen 18 ja väga lihastes ka pole ja kont pole ka eriti paks, pikkust ka pole. Oskate öelda mis selle põhjus võib olla v mida ma valesti olen teinud?Aromataasi liiga palju. Ega ise ei anna suurt midagi teha.Seda küll et kofeiin soodustab natuke günekomastiat. Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted August 10, 2009 nu mul on güno juba 7 a. arvasin ka ja lootsin et kaob ära aga ei.. tamixofen - EI ärge võtke seda see ei aita niikuinii. olen proovinud ka. ainult halvad kõrvalmõnud kaasnevad sellega. ainuke lahendus on siiski operatsioon Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 10, 2009 nu mul on güno juba 7 a. arvasin ka ja lootsin et kaob ära aga ei.. tamixofen - EI ärge võtke seda see ei aita niikuinii. olen proovinud ka. ainult halvad kõrvalmõnud kaasnevad sellega. ainuke lahendus on siiski operatsioonTamoksifeen võib aidata. Arimidex võib aidata. Andractimi geel võib aidata. Ei ole ainult operatsioon. Iseasi mida arst on nõus sulle andma. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Capo Report post Posted August 11, 2009 (edited) suht hull teema... kas näeb välja nagu päris naise tiss ? Edited August 11, 2009 by Capo Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted August 12, 2009 suht hull teema... kas näeb välja nagu päris naise tiss ? http://noorte.kliinik.ee/tunne/rinnanaare/ Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted August 12, 2009 Ärge võtke steroide. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 12, 2009 Ärge võtke steroide.See oled see soomlane siin anekdoodis.Soomlane, ameeriklane, jaapanlane Tallinna vanalinnas. Narkomaan kargab ligi, verd täis süstal käes: "Raha siia muidu süstin! Mul on aids!" "Võta kogu mu raha, ära ainult süsti," palub ameeriklane. "Võta mu käekell ka, lase ainult minna," räägib jaapanlane. "Süsti kui tahad, mina ei anna sulle midagi!" teatab soomlane. Narkomaan surubki soomlasele süstla käevarte. Mees, kas sa oled hull!" imestavad ülejäänud turistid. "Sa saad nüüd aidsi!" Mina aidsi ei karda,"ütleb soomlane, "ma kasutan alati kondoomi!" Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted August 13, 2009 See oled see soomlane siin anekdoodis.Soomlane, ameeriklane, jaapanlane Tallinna vanalinnas. Narkomaan kargab ligi, verd täis süstal käes: "Raha siia muidu süstin! Mul on aids!" "Võta kogu mu raha, ära ainult süsti," palub ameeriklane. "Võta mu käekell ka, lase ainult minna," räägib jaapanlane. "Süsti kui tahad, mina ei anna sulle midagi!" teatab soomlane. Narkomaan surubki soomlasele süstla käevarte. Mees, kas sa oled hull!" imestavad ülejäänud turistid. "Sa saad nüüd aidsi!" Mina aidsi ei karda,"ütleb soomlane, "ma kasutan alati kondoomi!"Tegelt oli soomlasel lahtine tuberkoloos, siberi katk jms. haigused, mis aidsi haige panid veel kiiremini ära surema. Share this post Link to post Share on other sites
krut949 0 Report post Posted August 13, 2009 Ärge võtke steroide.kas sa sellele ainult suudatki mõelda? kas sa ei arva, et teha haigusliku nähtuse kohta üldistus - tarbib steroide - on ülekohtu tegemine haiguse all kannatajatele? seega palun mõtle edaspidi, kas sa teiste inimeste tundeid ei riiva. Vaevalt steroiditarbija selle teema üldse algatanud oleks. Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted August 13, 2009 kas sa sellele ainult suudatki mõelda? kas sa ei arva, et teha haigusliku nähtuse kohta üldistus - tarbib steroide - on ülekohtu tegemine haiguse all kannatajatele? seega palun mõtle edaspidi, kas sa teiste inimeste tundeid ei riiva. Vaevalt steroiditarbija selle teema üldse algatanud oleks.Kui inimene on haige läheb ta arsti juurde, mitte ei hakka kulturistide foorumist abi otsima.PS. Ma olen halb ja tundetu inimene seega ei pane tähele kas ma riivan teiste tundeid või mitte. 1 Share this post Link to post Share on other sites
krut949 0 Report post Posted August 13, 2009 Kui inimene on haige läheb ta arsti juurde, mitte ei hakka kulturistide foorumist abi otsima.PS. Ma olen halb ja tundetu inimene seega ei pane tähele kas ma riivan teiste tundeid või mitte.paraku on näha, et ennemini küsitakse foorumist ja siis minnakse arsti juurde. seda nii liigesevaevuste kui ka muude probleemide korral,akne, naharebendid, lihasvalud... Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 13, 2009 Kui inimene on haige läheb ta arsti juurde, mitte ei hakka kulturistide foorumist abi otsima.Kulturistid teavad günekomastiast ja hormonaalsüsteemist palju rohkem kui arstid. Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted August 13, 2009 (edited) Tamoksifeen võib aidata. Arimidex võib aidata. Andractimi geel võib aidata. Ei ole ainult operatsioon. Iseasi mida arst on nõus sulle andma.tamoksifeen ei aidanudandractim gel ei aidanud.arimidexi ei ole proovinudusun et kõike eelpool nimetatud ravimid aitavad ainult roidide poolt tekkinud gyno ravimisel ! Edited August 13, 2009 by Madis232 Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 13, 2009 tamoksifeen ei aidanudandractim gel ei aidanud.arimidexi ei ole proovinudusun et kõike eelpool nimetatud ravimid aitavad ainult roidide poolt tekkinud gyno ravimisel !Su enda organism toodab ka roide. Palju sa Andractimi määrisid ? Seda tuleb suht kaua määrida. Ebasoodsas hormonaalses keskkonnas hakkavad hormoonsõltuvad koed vaikselt apoptoosi teel kahanema, aga sellega läheb aegaMis hormoonianalüüsid näitasid ? Günekomastias võvad rolli mängida nii progesteroon, prolaktiin kui ka östrogeen. IGF-1 ka tegelikult, aga seda pole mõistlik alandama hakata Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted August 13, 2009 (edited) andractimi olen 2x 80g tuubi ära määrinud (2,5 % toimeainega)mingi periood sai süstitud mingit testosterooni tõstvat lahust ka(ei mäleta mis selle nimi oli), see ka ei aidanud- testo külle ehk ajutiselt tõusis.üldiselt testid näitasid et madal testo tase organismis , rohkem ma teada ei saanud. Oleks see vaid tavaline rasvkude aga see on selline tükkis. minu ÕNNEKS pole see väga hull aga teadjamad saavad kohe aru et kerge güno on. Edited August 13, 2009 by Madis232 Share this post Link to post Share on other sites
Toivo295 0 Report post Posted August 13, 2009 andractimi olen 2x 80g tuubi ära määrinud (2,5 % toimeainega)mingi periood sai süstitud mingit testosterooni tõstvat lahust ka(ei mäleta mis selle nimi oli), see ka ei aidanud- testo külle ehk ajutiselt tõusis.üldiselt testid näitasid et madal testo tase organismis , rohkem ma teada ei saanud. Oleks see vaid tavaline rasvkude aga see on selline tükkis. minu ÕNNEKS pole see väga hull aga teadjamad saavad kohe aru et kerge güno on.HCG oli ilmselt see lahus? Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 13, 2009 üldiselt testid näitasid et madal testo tase organismisSee põhjustab gynot kyll jah. Testo-östrogeeni suhe on üks oluline näitaja.Madalat testot võivad põhjustada nt kõrge östrogeen või progesteroon, nii et neid oleks ka hea teada. Ja LH-d ja FSH-d. Ja kortisooli.Ole hea vasta pm-ile ka. Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted August 27, 2009 Kulturistid teavad günekomastiast ja hormonaalsüsteemist palju rohkem kui arstid.No see vend on jutu järgi süstinud ja söönud rohkem keemiat kui enamus Eesti kulturiste kokku Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 28, 2009 ~kahekuuline kerge steroidikuur, lühike HCG-kuur ja lühike tamoksifeenikuur pole nüüd küll mingi kõva sõna kulturismimaailmas. Need Andractimi-annused on hormoonasendusravi tasemel. Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted September 1, 2009 ~kahekuuline kerge steroidikuur, lühike HCG-kuur ja lühike tamoksifeenikuur pole nüüd küll mingi kõva sõna kulturismimaailmas. Need Andractimi-annused on hormoonasendusravi tasemel.Jutte ei olnud maailmast vaid Eestist.Kas sa tahad öelda, et enamus kohalikke kulturistide jaoks pole see ka midagi? Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted September 1, 2009 Jutte ei olnud maailmast vaid Eestist.Kas sa tahad öelda, et enamus kohalikke kulturistide jaoks pole see ka midagi?Hormoonasendusravi annused on kulturismi seisukohast üsna mõttetud, kohalik or no kohalik. Share this post Link to post Share on other sites
L-Boy 0 Report post Posted November 25, 2009 Kuidas teemaalgajatel läinud on, viimasest postitusest kaua möödas?Kas aitab mind selle asjaga perearst või on kellegil soovitada mingit eraarsti tallinnas või kuskil? Share this post Link to post Share on other sites