Jump to content
Aken

Kreatiin

Recommended Posts

Olen 17a ja kaalun 54kg ning soovitati kreatiini võtma hakata. Trenni teen korralikult 3x nädalas kolmandat kuud. Küsiks et kas kreatiini võtmine on ohutu?

Ma sinu asemel sööks parem veel kõvasti. :blink:

Sealiha, pelmeenid + kõike muud mis massi kasvatab. A seda ka, et kes see oli kes siis soovitas võtma hakata? :rolleyes:

pole mötet vötta väga minu arust, söö kövasti lihtsalt ja tee trenni, see kreatiin ei tee ka mingit imet nii ,et jah....

Küsin kuna http://www.actionlove.com/cases/case11342.htm artikkel pani mõtlema. Samas mul suht madal kaal ja ma peaksin võtma iga päev sama palju kreatiini kui võtavad raskemad mehed. Kas see kuidagi organismile ei mõju?

Chronic use of a high dose Creatine... :blink:

Kui võtad u. 5 g (teelusika täis) päevas, nagu soovitatud, siis võid küll olla üsna kindel, et sellist kõrvalmõju ei tule.

Mispärast pole mõtet võtta? Treener muidu ütles et proteiini asemel võiksin kreatiini osta. Proteiini pulbri asemel siis rohkem valku toiduna sööma.

Kreatiin ikka reeglina annab veidi jõudu juurde küll, miks mitte võtta. Muidugi oleks hea ka kohe peale trenni proteiin+süsivesikud, sest vaevalt et sul kiirelt imenduvat valku ja süsivesikuid sisaldav toit kaasas on ja lihased vajavad seda kohe peale trenni.

Mispärast pole mõtet võtta? Treener muidu ütles et proteiini asemel võiksin kreatiini osta. Proteiini pulbri asemel siis rohkem valku toiduna sööma.

Kui sul on valida, kas kreatiin või süsivesiku-valgu taastusjook, siis soovitaks ikka taastusjooki. Ja söö tavatoitu. Kui tarbida kretiini juhiste järgi on kõik ok. Usun, et su trennid on efektiivsemad, kui vaatad üle oma menüü ja tarbid taastusjooki peale trenni. Kui tahad tõesti kretiini proovida, siis võiks võtta valmistoote, mis sisaldab valku, süsivesikuid ja ka kreatiini. Üks hea näide on HTR. Eriti mõnus on kohvimaitseline.

Jõudu!

Võtad Dekstroosi juurde, 70 kr maksab: http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=308

Peale trenni paned 30 g proteiini ja 50 g dekstroosi. Proteiini jätkub 30-ks trenniks. Kui 3 x nädalas käid, siis saad 2,5 kuud läbi. Proteiin+süsivesikud lähevad seega ühe trenni kohta maksma 15 kr. On muidugi ka veidi odavamaid proteiine olemas ja ka suuremaid pakendeid (tuleb kokkuvõttes odavam) ning veebipoest ka 3 ja üle selle ostes saad odavamalt.

Edited by Capricorn

Kuidas Hera80 ja Dextro kokku sobiksid peale trenni. Segaks neid umbes suhtega 1:1. Millest sõltub Hera 80 ja Whey 3 hinnavahe?

Mulle täna räägiti nii, et paneksin 50g proteiini, 50g viinamarjasuhkurt ja siis üks teelusikatäis kreatiini kokku. Mingi 500.- eest saan kogu kama kätte ja jagub päris pikaks ajaks. Niiet ei tule üldsegi kulukas ju!?

Edited by Kreks

Kui siis osta kreatiini asemel tavaline puhas proteiin, siis mismoodi ma sinna juurde süsivesikuid saan? Kui kauaks neid 400 krooniseid proteiine jätkub? Näiteks http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=317 Suht kulukaks muutuks kui iga kuu peaks 350 paneba proteiinile.

ma ei saa aru. sa tahad lihast kasvatada aga ei taha raha raisata? mul läheb iga kord poes 350.-

Mida sa sellega mõtled? Peaks siis kallimaid valke vaatama? Lihast tahan kasvatada ja kui on vaja rohkem raha välja käia siis ka käin.

Mida sa sellega mõtled? Peaks siis kallimaid valke vaatama? Lihast tahan kasvatada ja kui on vaja rohkem raha välja käia siis ka käin.

mitte kallimaid valke vaid kvaliteetsemaid ja õigemaid sööke... sa ei saa kõike ainult pulbri kujul ka süüa