starter 0 Report post Posted May 24, 2007 Tere Oldman Kuna töö on selline suht kiire siis olen sunnitud toituma nii7.30 hommikusöök 3 keedumuna või härjasilmad, 1 viil Jassi seemneleiba või ja singi(juustu) ning tomatika, 2 klaasi rasvast keefiri või piima, 1 supilusikatäis kalamaksaõli.13.00 lõunaliha , riis , salat , piim , leib 18.30 oode enne trenni200g 4% kodujuustu, suur peotäis metsa- või kreeka pähkleid.20.30 shake40g proteiini ja 40g dekstroosi22.00 õhtusöökliha 200g veidi salatit ja puuviljuvõi kohupiim kiselli ja puuviljadegaküsimus selline kas see viimane eine kell 22.00 on vajalik ja kasulik kui eesmärgiks on reljeef? või tuleb sellega kaalu juurde ? mida peaksin muutma? olen endomorfi kehatüübiga ja saalis käin 4 korda nädalas , pärast trenni teen aeroobse.Aitäh Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 25, 2007 Tere Oldman Kuna töö on selline suht kiire siis olen sunnitud toituma nii7.30 hommikusöök 3 keedumuna või härjasilmad, 1 viil Jassi seemneleiba või ja singi(juustu) ning tomatika, 2 klaasi rasvast keefiri või piima, 1 supilusikatäis kalamaksaõli.13.00 lõunaliha , riis , salat , piim , leib 18.30 oode enne trenni200g 4% kodujuustu, suur peotäis metsa- või kreeka pähkleid.20.30 shake40g proteiini ja 40g dekstroosi22.00 õhtusöökliha 200g veidi salatit ja puuviljuvõi kohupiim kiselli ja puuviljadegaküsimus selline kas see viimane eine kell 22.00 on vajalik ja kasulik kui eesmärgiks on reljeef? või tuleb sellega kaalu juurde ? mida peaksin muutma? olen endomorfi kehatüübiga ja saalis käin 4 korda nädalas , pärast trenni teen aeroobse.AitähPeale trenni on süsivesikud vajalikud taastumiseks. Õhtusöögiks 22.00 ei ole lihatoidud kõige parem valik, kuna liha seedub kaua ja öösel on ainevahetus niigi aeglustunud, kohupiim on parem. Kas sellega tuleb kaalu juurde? - kõik sõltub saadud ja kulutatud kalorite suhtest. Share this post Link to post Share on other sites
starter 0 Report post Posted May 27, 2007 Peale trenni on süsivesikud vajalikud taastumiseks. Õhtusöögiks 22.00 ei ole lihatoidud kõige parem valik, kuna liha seedub kaua ja öösel on ainevahetus niigi aeglustunud, kohupiim on parem. Kas sellega tuleb kaalu juurde? - kõik sõltub saadud ja kulutatud kalorite suhtest.mu kaal seisab kohapeal ilma muutusteta. sellepärast küsisingi mis mul õhtul parem süüa oleks ? äkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem? Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted May 27, 2007 äkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?Peale trenni tuleb süüa. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 28, 2007 mu kaal seisab kohapeal ilma muutusteta. sellepärast küsisingi mis mul õhtul parem süüa oleks ? äkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?Muutused toitumises ei anna püsivat tulemust kehakaalule üleöö. Jäta õhtul menüüst lihatoidud ära, söö kohupiima ja puuvilju. Share this post Link to post Share on other sites
starter 0 Report post Posted May 28, 2007 aitäh, võtan soovitusi kuulda Share this post Link to post Share on other sites