Janar Rückenberg 172 Report post Posted May 16, 2007 Et kes veel näinud ei ole, siis siin on Ronnie "Relentless" treeningvideost palju pikki klippe:http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted May 16, 2007 tema videotes pole kunagi midagi õpetlikku, sest ta ei seleta kunagi miks ja kuidas ta mingit harjutust teeb Share this post Link to post Share on other sites
siimi1 0 Report post Posted May 16, 2007 light weight baby,light weight baby:) Share this post Link to post Share on other sites
martinkallas 0 Report post Posted May 17, 2007 terve dvdhttp://www.sportlab.ee/forum/index.php?showtopic=1064 Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted May 17, 2007 see pakkus nalja kui abimees hantleid tagasi restile ei saanud aga ja üleeelmine postitus: arvata jah see rohkem ju dokfilm. ja eks nemadki ju rohkem erinevaid treeningmeetoteid proovinud.ja coleman mingi koolitaja staatuses kah vist pole,tal niigu palju aega läheb pättide ohjamisele Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted May 17, 2007 tema videotes pole kunagi midagi õpetlikku, sest ta ei seleta kunagi miks ja kuidas ta mingit harjutust teebSee miks tema nii teeb ei puutugi sinusse üldse. Sinu ja tema taseme vahe on miljon valgusaastat.Õppida võid seda videot vaadates seda, et katsu olla sama pühendunud ja järjepidev. Siis ehk liigud arengus mõne valgusaastakese talle lähemale. Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted May 17, 2007 tema videotes pole kunagi midagi õpetlikku, sest ta ei seleta kunagi miks ja kuidas ta mingit harjutust teebMiks? see peaks ju slege olema ja KUIDAS? no seda näed ju ise. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted May 17, 2007 See miks tema nii teeb ei puutugi sinusse üldse. Sinu ja tema taseme vahe on miljon valgusaastat.Õppida võid seda videot vaadates seda, et katsu olla sama pühendunud ja järjepidev. Siis ehk liigud arengus mõne valgusaastakese talle lähemale.bonsuna, ma ei väidagi, et meie vahe miljon valgusaastat ei ole, sama ka tangile, aga ma lihtsalt tahtsin seda öelda, et vaadates näiteks flexi v cutleri dvd-d, saan ma tunduvalt targemaksno offence, mulle coleman siiski meeldib Share this post Link to post Share on other sites
Asjalik 0 Report post Posted May 17, 2007 (edited) Ärge hakake jälle vaidlema.Oleme ikka sõbrad edasi.Päris muljetavaldav autode kollektioon on Colemanile tekkinud...Dodge ViperDodge ChargerBentley Continental GTHummer H1Cadillac Escalade Edited May 17, 2007 by Asjalik Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted May 17, 2007 krt ma teen samu harjutusi mis ronnigi, aga miks ma pole sama suur? noo ei saa aru, lihtsalt ei saa, mis ma valesti teen? Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted May 17, 2007 krt ma teen samu harjutusi mis ronnigi, aga miks ma pole sama suur? noo ei saa aru, lihtsalt ei saa, mis ma valesti teen?Aga vb sa ei söö nii palju vitamine nagu Ronnie, tal ju oli kohe terve karp neid ees! Share this post Link to post Share on other sites
r2iner 0 Report post Posted May 17, 2007 Päris muljetavaldav autode kollektioon on Colemanile tekkinud...Dodge ViperDodge ChargerBentley Continental GTHummer H1Cadillac Escalade Tekib küsimus, miks ta üldse politseis töötab? Palga pärast ta seal vaevalt on Share this post Link to post Share on other sites
Asjalik 0 Report post Posted May 17, 2007 Tekib küsimus, miks ta üldse politseis töötab? Palga pärast ta seal vaevalt on Viimaste andmete kohaselt ta enam ei tööta.Aga muidu oli ta politseis tööl juba enne seda kui kultursmiga tegelema hakkas.Juu siis meeldib talle see töö. Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted May 17, 2007 Tekib küsimus, miks ta üldse politseis töötab? Palga pärast ta seal vaevalt on Politseis ta töötab ( või siis töötas ) sellepärast, et talle meeldib see . Mitte raha pärast. Seda ta ütles ühes videos. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted May 17, 2007 Olgu kuidas on ,aga Coleman on siiski minu absoluutne lemmik.Minu arust on tema kehaehitus perfektne. Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted May 18, 2007 krt ma teen samu harjutusi mis ronnigi, aga miks ma pole sama suur? noo ei saa aru, lihtsalt ei saa, mis ma valesti teen?Kah lihtne - Sa ei kasuta sama suuri raskuseid. Share this post Link to post Share on other sites
mike 0 Report post Posted May 18, 2007 krt ma teen samu harjutusi mis ronnigi, aga miks ma pole sama suur? noo ei saa aru, lihtsalt ei saa, mis ma valesti teen?Lasse Viren vastas küsimusele, et mis tema edu saladus järgmiselt : "Jookske sama palju aastaid ja läbige sama palju kilomeetreid kui minagi. Ilmselt ei võida te küll kunagi olümpiakulda aga saladuse saate teada." Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted May 18, 2007 Kah lihtne - Sa ei kasuta sama suuri raskuseid.Aaa .. selles võib point küll olla. Edaspidi kasutan samu raskusi ka, eks siis vaatab kas saab sama suureks. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted May 18, 2007 Täitsa normaalsed raskused jah. Ise on kah normaalne putukas..pirakas putukas. Share this post Link to post Share on other sites
shreku 3 Report post Posted May 18, 2007 Paar aastat kõvasti süüa ja treenida, siis saab 1/4 Colemanist kätte. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted May 18, 2007 Aaa .. selles võib point küll olla. Edaspidi kasutan samu raskusi ka, eks siis vaatab kas saab sama suureks. Muidugi, vaata tegelasi, kes esimesi kordi jõusaali satuvad.Kas nad kasutavad oma jõule vastavaid raskuseid? Ei. Nad kasutavad palju suuremaid raskuseid ja teevad seega harjutusi mustalt, aga põhjus on neil selge ja eesmärk olemas. Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted May 19, 2007 ronnie on ikka paras elukas. kõige seffim oli trapetsitrenn, kus ta 250 poundsiga lõdva randmega 15 kordust tegi, see vist 113 kg minu arvestuste järgi. hea oli vaadata kui teised sellid need raskused tagasi üritasid panna. tükk aega jäurasid seal, aga ronniel oli kergelt savi Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted May 19, 2007 ronnie on ikka paras elukas. kõige seffim oli trapetsitrenn, kus ta 250 poundsiga lõdva randmega 15 kordust tegi, see vist 113 kg minu arvestuste järgi. hea oli vaadata kui teised sellid need raskused tagasi üritasid panna. tükk aega jäurasid seal, aga ronniel oli kergelt savi Ma pole küll videot vaadanud, kuid 113 kg on ju vähe? Vähemalt tema kohta. Fitness.ee blogideski näha, kuidas tavaline eesti jõmm teeb 145 kg trapetsit. Ta ei teinud vist küll 15 kordust, kuid kui 113 panna, siis ei tohiks 20 kordust ka probleem olla. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted May 19, 2007 See tavaline jõmm tegi kangiga. Hantlitega on ju raskem. 2x113 = 226kg. Kuigi jah, väga müstiline see raskus ei ole. Share this post Link to post Share on other sites