MEE 0 Report post Posted May 4, 2007 Olen ka popp ja teen teema, kes kus töötab Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted May 4, 2007 Esialgu olen õpilane. Share this post Link to post Share on other sites
greenu 0 Report post Posted May 4, 2007 pangas ja progen Share this post Link to post Share on other sites
yamikazi 0 Report post Posted May 4, 2007 Ka õpin veel ja veel........ Share this post Link to post Share on other sites
trennineiu 0 Report post Posted May 4, 2007 Üliõpilane, aga suveks lähen Parex panka juristi praktikandiks:) Share this post Link to post Share on other sites
rantel 0 Report post Posted May 4, 2007 Elion, äriteenindus. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted May 4, 2007 õpin, ja TÜ laborant Share this post Link to post Share on other sites
kentaur 0 Report post Posted May 4, 2007 väljastame ehitusalast kirjandust (raamatud) ,"EHITAME" Kirjastus. Share this post Link to post Share on other sites
Heix89 0 Report post Posted May 4, 2007 Praegu veel rist ja viletsus koolis... kunagi olen kas inglise filoloog või kehakultuuri alal. Share this post Link to post Share on other sites
popwar 0 Report post Posted May 4, 2007 Kool, vabakutseline fotograaf, vaene muusik! Share this post Link to post Share on other sites
marko233 0 Report post Posted May 4, 2007 olemees.ee tootearendaja Share this post Link to post Share on other sites
Celone 0 Report post Posted May 4, 2007 päeval üliõpilane ja öösel ööklubis turva.. Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted May 4, 2007 olemees.ee tootearendajaTootearendaja, mis mõttes? Share this post Link to post Share on other sites
marko233 0 Report post Posted May 4, 2007 Tootearendaja, mis mõttes?Et muuta leht võimalikult huvitavaks lugejale on ju vaja välja mõelda ja ellu viia igasugu üritusi, projekte jms. Usu mind, tööd on palju ja samas ka väga huvitav P.S väike offtopic ka siis. Nimelt koostöös ajakirjaga JUST teeme galerii kulturistidest, mis ilmub nii olemees.ee lehel kui ka JUSTis. 12 tk vaja, ma vist 10-le juba maili saatnud, 2 on veel puudu. Kes leiab et soovib ka projektis osaleda, andku teada Kui aga leiate et selline üleskutse siia lehele otseselt ei sobi, siis andke teada ja kustutan. Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted May 4, 2007 Club Hollywood'is turvamees.Fitnessi foorumi külastajatest peaks vist paar tükki veel minu töökaaslased olema. Share this post Link to post Share on other sites
UmbIsik 0 Report post Posted May 4, 2007 Mina progen, aga mitte pangas. Share this post Link to post Share on other sites
nurmsalu 0 Report post Posted May 4, 2007 (edited) Club Hollywood-is turvamees... Edited May 4, 2007 by nurmsalu Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted May 4, 2007 (edited) Vend Vähi talus sulase ja traktoristina.Vajadusel teen ka keevitus ja luksepa töid.See nädal üritame uude lauta elektri sisse vedada, pärast vaja veel ära varjestada ja maandada ohutuse mõttes. Edited May 18, 2007 by TANK Share this post Link to post Share on other sites
MargoL 1 Report post Posted May 4, 2007 Ehitusfirmas projektijuhina töötan. Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted May 4, 2007 Tartu Arctic Sport Club, treener.Eks näis mis tulevikus Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted May 4, 2007 kuulge mehed a turvana nagu enesekaitset oskama ei pea või? Nagu jama kah kui ainult lihamägi v kuidas... Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted May 4, 2007 Viru tänaval. Share this post Link to post Share on other sites
nurmsalu 0 Report post Posted May 4, 2007 Tänu suurele vigastuste lainele pole suurest lihasmassist suurt midagi alles..mis puutub enesekaitsesse siis nii palju kui vaja oskab ja saabhakkama.. Share this post Link to post Share on other sites
alr89 0 Report post Posted May 4, 2007 Ma olen club Angeli turvamees. Share this post Link to post Share on other sites
ebyem 0 Report post Posted May 5, 2007 (edited) Ettevõtja/Marketingi juht - Kaks rauda tules Edited May 27, 2007 by ebyem Share this post Link to post Share on other sites