intsu007 0 Report post Posted May 17, 2007 Olen õpilane, kuid praegult käin ühes elektrifirmas tööl Lennujaama raja ääres Share this post Link to post Share on other sites
katsi 0 Report post Posted May 17, 2007 Töötan ühes maskuliinses "lasteaias" Share this post Link to post Share on other sites
triinum 0 Report post Posted May 17, 2007 Ujulas valvetreener. Kusjuures, Zerocool, kuskohas sa rannavalvur oled, kas Tallinnas? Ise olin eelmine aasta Pirital ja Pikakaril... Share this post Link to post Share on other sites
zerocool 0 Report post Posted May 18, 2007 Ujulas valvetreener. Kusjuures, Zerocool, kuskohas sa rannavalvur oled, kas Tallinnas? Ise olin eelmine aasta Pirital ja Pikakaril...Tere-tereVõru rannas Share this post Link to post Share on other sites
Vette 0 Report post Posted May 18, 2007 riigiametnik-õigusloome Share this post Link to post Share on other sites
-vectra- 0 Report post Posted May 18, 2007 Õpilane ja tallinki laoskahjuks jõusaal on kaugel ja ajad üldse ei sobi ning kool ja töö võtavad kogu aja Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 18, 2007 Talunik. Pean kitsefarmi ning kasvatan suhkrupeeti. Uue lauda ehitus veel pooleli, aga loodetavasti selle aasta juuli alguseks saame juba loomad sisse viia ning plaanis ka Hollandist uued tuttkõrv pikakarvalised keerdsarvsokud tõuarenduseks sisse tuua. Järgmisena plaan vana silomasin uue vastu vahetada ja hakata laiendama kitsepiima projekti, kus uuest õppeaastast saaksid kõik Põlvamaa lapsed lõunaks klaasi tasuta kitsepiima. Samuti plaan tootma hakata ka rasvata kitsepiimajogurtit kulturistidele, aga turu-uuringud selles suhtes veel käivad. Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted May 18, 2007 Talunik. Pean kitsefarmi ning kasvatan suhkrupeeti. Uue lauda ehitus veel pooleli, aga loodetavasti selle aasta juuli alguseks saame juba loomad sisse viia ning plaanis ka Hollandist uued tuttkõrv pikakarvalised keerdsarvsokud tõuarenduseks sisse tuua. Järgmisena plaan vana silomasin uue vastu vahetada ja hakata laiendama kitsepiima projekti, kus uuest õppeaastast saaksid kõik Põlvamaa lapsed lõunaks klaasi tasuta kitsepiima. Samuti plaan tootma hakata ka rasvata kitsepiimajogurtit kulturistidele, aga turu-uuringud selles suhtes veel käivad.Kui aus olla siis ma ei saanudki aru kas rääkisid tõsiselt või ajasid pada Et siis nagu ? Kitsed ja peet ikkag? Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted May 18, 2007 minul kitsepiima ja liha avstu küll miskit halba öelda,kuigi spetsiifiline maitse on.mina sööks ükskoik mis liha Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted May 18, 2007 Kui aus olla siis ma ei saanudki aru kas rääkisid tõsiselt või ajasid pada Et siis nagu ? Kitsed ja peet ikkag? Kui see nali ei olnud, siis meie oleksime ka kitsepiima huvilised. Share this post Link to post Share on other sites
mike 0 Report post Posted May 18, 2007 Talunik. Pean kitsefarmi ning kasvatan suhkrupeeti. Uue lauda ehitus veel pooleli, aga loodetavasti selle aasta juuli alguseks saame juba loomad sisse viia ning plaanis ka Hollandist uued tuttkõrv pikakarvalised keerdsarvsokud tõuarenduseks sisse tuua. Järgmisena plaan vana silomasin uue vastu vahetada ja hakata laiendama kitsepiima projekti, kus uuest õppeaastast saaksid kõik Põlvamaa lapsed lõunaks klaasi tasuta kitsepiima. Samuti plaan tootma hakata ka rasvata kitsepiimajogurtit kulturistidele, aga turu-uuringud selles suhtes veel käivad.Mis sa siin ikka uurid, tee valmis ja müüki. Võib olla kasulik lugemine, eriti pane tähele lõpus 2. punkti. http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=...bb-966dfcc01407 Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted May 18, 2007 õpilane veel Share this post Link to post Share on other sites
aries 0 Report post Posted May 18, 2007 õpilane, kooli kõrvalt töötan aeg-ajalt Mayeri keemia tehases. Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted May 27, 2007 Mul hoopis seesugune küsimus, et ega keegi ise või lähem tuttav auto keretöödega ei tegele? Oleks vaja paar väikest mõlgikest likvideerida ning tiba värvida. Asi võiks olla loomulikult nii mõistliku hinnaga, kui võimalik:)Tore, kui leidub keegi seesugune inimene, kes saaks abistava käe ulatada.Kes saab aidata, saatku vastus palun postkasti.Tänud. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted May 27, 2007 Isotex siseviimistlus plaadivabrikus. Share this post Link to post Share on other sites
-Rookie- 0 Report post Posted May 29, 2007 Kokatöö Kalev SPA-s Share this post Link to post Share on other sites
Smiler 0 Report post Posted May 29, 2007 (edited) EMT tehnokeskuses Edited May 29, 2007 by Smiler Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted June 15, 2007 Kool > Õpilane . Share this post Link to post Share on other sites
Guest trehvi Report post Posted June 15, 2007 Üliõpilane Hollandis.. viimane aasta algamas, eks siis vast mingi ameti peale..Kui Vend Vähk tõsiselt kitsepiima ja jogurtit teeb siis arvan, et mu paar peakokast sõpra tahaksid tutvust teha Share this post Link to post Share on other sites
wilson 0 Report post Posted June 15, 2007 kui tallina linna või koge eesti peal märkad E-Lux kodutehnika bussi siis see olen enamjaolt mina Share this post Link to post Share on other sites
kent 0 Report post Posted June 15, 2007 (edited) Olen hetkel haljastaja kuhu on töölisi juurde vaja Edited June 15, 2007 by kent Share this post Link to post Share on other sites
triinum 0 Report post Posted June 15, 2007 kent kle, ma heameelega tuleks haljastustööliseks. Ma just viimasel ajal olen otsinud selliseid pakkumisi, nii, et väga täppi läks su postitus. Tugev, ilus ja tore olen. kirjuta mulle triinum@hotmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted June 19, 2007 Nissani laos nüüd suvel. Share this post Link to post Share on other sites
merx84 0 Report post Posted July 27, 2007 kuulus pehmemööblifirma Antsla Inno AS, mille all töötan õmblejana. Share this post Link to post Share on other sites