Risto Uuk 5 Teavita postitusest Postitas Oktoober 1, 2010 Asja pärast tehti ju... sul on mingi isiklik suhe maapähklitega ?Selles mõttes on, et nad on odavamad kui teised pähklid ja kui sul on piiratud eelarve, siis ma arvan, et on parem süüa maapähkleid, kui mitte üldse pähkleid... Ma ei püüagi vastu vaielda, et maapähklid on paremad kui teised, aga maapähklid on ka tegelikult täitsa hea rasvaallikas. Asja pärast tehti ju... sul on mingi isiklik suhe maapähklitega ?Kusjuures, ma tuleks tegelikult hea meelega uuesti selle postituse juurde ja ütleks, et pole absoluutselt ikka nõus sellega. Maapähkleid maha teha pole minu arvates väga mõttekas, sest lühidalt öeldes on nad tervisele ju väga head. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristy 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 1, 2010 Kõige maitsvamad on Pekaanipähklid Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas Oktoober 1, 2010 tervisele ju väga head.Paremad kui sai. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas Oktoober 1, 2010 Somebody is missing the point here Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MõmmiLiis 1 Teavita postitusest Postitas Oktoober 1, 2010 Kõige maitsvamad on Pekaanipähklid On jah head. Sarnased kreeka pähklile, ent maitselt kuidagi magusamad ja mahedamad. Kuidas aga suhtuda pähklite-seemnete röstimisse? Maitseomadusi see sageli parandab ja aitab ka kahtlasi pisikuid hävitada, a kas kuumus võiks samas koostist ka kuidagi kahjustada? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vs 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 2, 2010 On jah head. Sarnased kreeka pähklile, ent maitselt kuidagi magusamad ja mahedamad. Kuidas aga suhtuda pähklite-seemnete röstimisse? Maitseomadusi see sageli parandab ja aitab ka kahtlasi pisikuid hävitada, a kas kuumus võiks samas koostist ka kuidagi kahjustada?Kas igasugu röstimised mitte ei tee vähki tekitavaid asju?Kõige parem on ikka minna ise pähklipuu alla, ja ise oma näppudega pähkel koore seest välja võtta ja siis põske pista Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas Oktoober 3, 2010 Kuidas aga suhtuda pähklite-seemnete röstimisse? Maitseomadusi see sageli parandab ja aitab ka kahtlasi pisikuid hävitada, a kas kuumus võiks samas koostist ka kuidagi kahjustada?Mida küllastatum rasv seda ohutum. "Pisikute" hävitamisega oled pähklite sinuni jõudmisel lootusetult hiljaks jäänud, põhiprobleem ei ole nad ise vaid ühe hallitusseene toodetavad ülitugevad kantserogeenid aflatoksiinid, kõige tugevamad looduslikud kantserogeenid. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vend vähk 659 Teavita postitusest Postitas Oktoober 3, 2010 Kusjuures veel paar nädalat tagasi proovisin erinevaid pähkleid ja mandlit meeglasuuriga. Ostsin neid Tartust, Lõunakeskusest mingisugusest loodusandide poest ja selle õrgutise kilohind oli 350 krooni! Ütlen ausalt, et ma ei ole mingi pähklisõber, aga kui neid meepähkleid proovisin, siis uskusin, et olin eelmises elus oravapoiss Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
haubits 14 Teavita postitusest Postitas Oktoober 3, 2010 Pähklid on head, mul on hetkel sahtlis sarapuu pähklid, mandlid ja päevalilleseemneid. Mandel on hea ja praktiline minu jaoks, kreeka (ja mõned muud) pole kord head, kord pole saada jne, kapriissed. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
maru 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 4, 2010 Mandlitel on kindel koht minu igapäevamenüüs.. ning nüüdsest ka kookospähklil, iseasi, kas seda selle teema alla liigitada saab. Kreeka pähklid on küll kasulikud, kuid mulle kunagi jäi silma, et vaid värskest peast, mis tähendab, et need pakitud variandid ei ole just kõige parem valik. Lisaks pole nad kauaseisnuna enam eriti maitsvad ka. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides