SHOXi 0 Report post Posted October 28, 2006 jep, endal hakkab ka whey lemon super natuke tükki jääma Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted March 19, 2007 Mul selline rumal juhtum, et ostsin poes Whey 3. Hiljem kodus hakkasin vaatama, pakendil kirjas: PARASTA ENNEN 28.01.07.Ühesõnaga, et siis parim enne läbi nagu aru saan. Küsimus selles, et kas võib seda toodet edasi tarbida?Mis on tarbimise tagajärjed?Ei taha head kraami kuidagi raisku lasta. No kui ei kõlba süüa, siis peab uue ostma, mis seal ikka. Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted March 19, 2007 Mul selline rumal juhtum, et ostsin poes Whey 3. Hiljem kodus hakkasin vaatama, pakendil kirjas: PARASTA ENNEN 28.01.07.Ühesõnaga, et siis parim enne läbi nagu aru saan. Küsimus selles, et kas võib seda toodet edasi tarbida?Mis on tarbimise tagajärjed?Ei taha head kraami kuidagi raisku lasta. No kui ei kõlba süüa, siis peab uue ostma, mis seal ikka.Too toode poodi, vahetame välja.Põhimõtteliselt ei ole sellest midagi kui toode aegunud on. Kahjulik ja halvaks läinud ta pole. Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted March 19, 2007 (edited) Too toode poodi, vahetame välja.Põhimõtteliselt ei ole sellest midagi kui toode aegunud on. Kahjulik ja halvaks läinud ta pole.asi selles ongi, et ostsin selle sadama lähedal asuvast poest "100% sport". ei mõtle seda halva reklaamina.põhimõtteliselt siis võib süüa jah?! Edited March 19, 2007 by Bulletproof Share this post Link to post Share on other sites
54321 0 Report post Posted March 19, 2007 Sellepärast pannaksegi kaupadele kahesugust Infot... parim enne-.... Lõppedes kaotab 100% väärtuse kõlblik kuni-....Lõppedes ei tasu seda enam enamasti käppida Aga tahaks teada sellest, kas ja kui palju jäetakse seda "varu ruumi"-Khm.. Näiteks Piimal ? Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted March 20, 2007 Piimal mul oli ükskord selline lugu, et parim enne oli läbi, kohe algul ma seda ei teadnud (oli 4 pakki). Kolmapäeval sai läbi parim enne ja jõin esimese paki, siis neljapäev jõin teise paki ja reede jõin veel ühe, kõik korras maitsega, kuid laupäeval viimane pakk enam ei kõlvanud. Share this post Link to post Share on other sites
-aron- 0 Report post Posted March 20, 2007 See parim enne peax olema see,et poes ei tohi enam müüa,kui toode ise kõlbab jh veel päev-paar(näitex piim jne.). Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted March 20, 2007 kuidas selle valguga lõppude lõpuks on siis?Rosin ütles, et võib kasutada. on sellega teised päri?ma olen seda nüüd paar päeva kasutanud. Share this post Link to post Share on other sites
-aron- 0 Report post Posted March 20, 2007 kuidas selle valguga lõppude lõpuks on siis?Rosin ütles, et võib kasutada. on sellega teised päri?ma olen seda nüüd paar päeva kasutanud.Mina isiklikult kasutaxin ka ära. Share this post Link to post Share on other sites
LeBon 0 Report post Posted March 20, 2007 Loomulikul kasuta ära. need parim enne ajad on alati ju varuga pandud. Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted March 20, 2007 Valgupulber kuivaine ka ju nii, et ega ta väga kähku halvaks lähe! Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted March 20, 2007 kuidas selle valguga lõppude lõpuks on siis?Rosin ütles, et võib kasutada. on sellega teised päri?ma olen seda nüüd paar päeva kasutanud.Midagi ei juhtu sinuga, mitu korda ära proovitud. Osade naistega on muide samamoodi, et parim enne ammu möödas aga ikka töötab ja ei aja iiveldama. Ei pea alati ümber vahetama : ) Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted March 20, 2007 Midagi ei juhtu sinuga, mitu korda ära proovitud. Osade naistega on muide samamoodi, et parim enne ammu möödas aga ikka töötab ja ei aja iiveldama. Ei pea alati ümber vahetama : )Naistel pole parim enne,vaid kõlblik kuni Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted March 20, 2007 Ma leidsin ema juures nõukaaegse pooliku kamapaki, sõin ära ja elan siiani. See oli juba paar kuud tagasi, nii, et enam ei tohiks midagi juhtuda Share this post Link to post Share on other sites
-Rookie- 0 Report post Posted March 20, 2007 Ma leidsin ema juures nõukaaegse pooliku kamapaki, sõin ära ja elan siiani. See oli juba paar kuud tagasi, nii, et enam ei tohiks midagi juhtuda Hilisemad tüsistused.. mine tea, mis see NSVL aegne kama sisaldada võis. Share this post Link to post Share on other sites
marko69 0 Report post Posted September 10, 2008 Heipa! Selline asi, et ma sain sõbra käest mass 2. Ta ise lõpetas jõusaali tegemise kubemelihase pidevate vigastuste pärast. Mass 2 on mingi 4 kuud tal kapis lahtisena seisnud. Kas võiks hakata seda kasutama või peaks ennem veidi kontrollima? Pakendil on kirjas et parim enne nov.2009a. Share this post Link to post Share on other sites
Totenkopf 0 Report post Posted September 10, 2008 Heipa! Selline asi, et ma sain sõbra käest mass 2. Ta ise lõpetas jõusaali tegemise kubemelihase pidevate vigastuste pärast. Mass 2 on mingi 4 kuud tal kapis lahtisena seisnud. Kas võiks hakata seda kasutama või peaks ennem veidi kontrollima? Pakendil on kirjas et parim enne nov.2009a.Kui ta suletuna seal kapis seisis, siis pole sellega küll midagi juhtunud. Share this post Link to post Share on other sites
Void 0 Report post Posted September 10, 2008 Heipa! Selline asi, et ma sain sõbra käest mass 2. Ta ise lõpetas jõusaali tegemise kubemelihase pidevate vigastuste pärast. Mass 2 on mingi 4 kuud tal kapis lahtisena seisnud. Kas võiks hakata seda kasutama või peaks ennem veidi kontrollima? Pakendil on kirjas et parim enne nov.2009a.Ei usu , et midagi nüüd pulbriga juhtunud on ikka võib kasutada. Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 0 Report post Posted September 10, 2008 (edited) Nuusuta kas on halba lõhna tunda v mitte; tee üks sheik ja proovi. Ei usu eriti, et halvaks võis minna, aga proovi järgi, ära ei tapa vb lööb põhja alt ära ainult Edited September 10, 2008 by Hellboy Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted September 11, 2008 Mul on mõni valgupulber kindlasti kauem kui pool aastat lahti olnud ja pole midagi juhtunud. Share this post Link to post Share on other sites
marko69 0 Report post Posted September 11, 2008 Nuusuta kas on halba lõhna tunda v mitte; tee üks sheik ja proovi. Ei usu eriti, et halvaks võis minna, aga proovi järgi, ära ei tapa vb lööb põhja alt ära ainult proovisin, lõi põhja alt Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted September 11, 2008 Kui sa pole varem valgukokse tarbinud, siis võib uus asi kehas vastureaktsiooni tekitada ja põhja alt ära lüüa küll. Kui aga oled valku varem ka sellisel kujul tarbinud, siis on kahtlane. Share this post Link to post Share on other sites
Void 0 Report post Posted September 11, 2008 Kui sa pole varem valgukokse tarbinud, siis võib uus asi kehas vastureaktsiooni tekitada ja põhja alt ära lüüa küll. Kui aga oled valku varem ka sellisel kujul tarbinud, siis on kahtlane.Kui ma esimest korda proovisin mõjus küll väga hästi mingeid kõrvalmõjusi ei esinenud. Share this post Link to post Share on other sites
Totenkopf 0 Report post Posted September 11, 2008 Kui ma esimest korda proovisin mõjus küll väga hästi mingeid kõrvalmõjusi ei esinenud.Vägivaldur:Kui sa pole varem valgukokse tarbinud, siis võib uus asi kehas vastureaktsiooni tekitada ja põhja alt ära lüüa küll. Kui aga oled valku varem ka sellisel kujul tarbinud, siis on kahtlane. Share this post Link to post Share on other sites
taktak 0 Report post Posted October 20, 2009 Niisiis proteiini pulber on aegunud, 1-2 nädalat nüüd, kas tasub juua või pole kasu kui on aegunud ? Share this post Link to post Share on other sites