taliindrek 2 Report post Posted May 15, 2009 Tõsi jah?! Kas sellest vähe pole, liiga vähe energiat? Share this post Link to post Share on other sites
Beljo 0 Report post Posted May 15, 2009 Tõsi jah?! Kas sellest vähe pole, liiga vähe energiat?üks doos kreatiini enne trenni Mina ei jõua küll täiskõhuga trenni teha. No söö mingi 1,5 tundi enne trenni. Ega see toit sulle siis kümneid kilosid juurde ei anna, kui enne trenni sööd. Ma arvan, et just täiskõhuga sa ei jõua midagi teha -.- Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted May 15, 2009 Oleneb mida süüa. Mina söön näiteks tund aega enne trenni ja tunnen ennast trennis hästi ja jõudu on ka piisavalt palju. Snickersid ja Lionid pole lahendus, neid ära sööma küll hakka. Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted May 15, 2009 Ise söön 2 tundi enne trenni mõõnusalt kõhu täis liha ja salat jne.Ei kurda et energiast puudu peaks jääma. Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted May 15, 2009 Ma usun ka, et need tavalised batoonid ei anna ehk küll mingit powerit rohkem sisse.. See rohkem söögiisu tekitaja. Aga prae jms.. tavatoit oleks siis hea, nt 45 min. enne trenni? Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 16, 2009 Tere. Oskab keegi öelda, mis toit oleks parim manustada enne treeningut, et saada piisavalt energiat ja oleks samas ka hea lihastele? + veel ained ?!http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=2417 Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted May 16, 2009 Liha, nagu keegi mainis ja shokolaadi enne trenni süüa on rumalus. Valida tuleks kas omlett, või süsivesikuteta kohupiim, kodujuust, ka juust sobib enne trenni + näiteks natuke süsivesikuid kas lihtsalt sepikust, teraleivast, või väheke riisi. 1 söögikord enne trenni pole kindlasti koht kus hakata ennast süsivesikutega laadima, eriti veel magusaga. Samuti võtab liha seedimine liialt palju aega. Äärmisel juhul mingi kala variant. Ärge unustage kohvi juua. Kes kohvi ei tarvita siis roheline tee. Kui toitumine on ilusti paika pandud siis ennetrenni söök võiks olla üsna väike, 20g valke ja 50g süsivesikuid (kindlasti mitte magusast saadud), sellest on maajameri. Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted May 16, 2009 Kohvi vist kiirendas seda seedimist vms? Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted May 16, 2009 Liha, nagu keegi mainis ja shokolaadi enne trenni süüa on rumalus. Valida tuleks kas omlett, või süsivesikuteta kohupiim, kodujuust, ka juust sobib enne trenni + näiteks natuke süsivesikuid kas lihtsalt sepikust, teraleivast, või väheke riisi. 1 söögikord enne trenni pole kindlasti koht kus hakata ennast süsivesikutega laadima, eriti veel magusaga. Samuti võtab liha seedimine liialt palju aega. Äärmisel juhul mingi kala variant. Ärge unustage kohvi juua. Kes kohvi ei tarvita siis roheline tee. Kui toitumine on ilusti paika pandud siis ennetrenni söök võiks olla üsna väike, 20g valke ja 50g süsivesikuid (kindlasti mitte magusast saadud), sellest on maajameri.Teemale on selle kohapealt nüüd punkt pandud. Ise olen samuti enne trenni kala söönud - vähesoolane heeringafilee, hapukoor ja kodujuust, veidi piima allaloputuseks. Tehke mis tahate, aga ilma piimata mina läbi ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
daman 0 Report post Posted May 16, 2009 (edited) Käisin tegin 3h rattaga trenni ja umbes tund enne tarbisin - 3 muna, tomat, paprika, sibul omletiks kokku. Lisaks teraleiba singiga. klaas piima juurde. Üks õun peale. Üles tulema ei hakanud, sees ei loksunud, toitis kuni 2h ilusti ära, siis oli süüa juurde vaja.Kohvi koha pealt olen tähendanud, et parandab sooritust omajagu, mis efekt täpsemalt mõjub, oskab mõni targem inimene ilmselt seletada. Edited May 16, 2009 by daman Share this post Link to post Share on other sites
andres781 0 Report post Posted May 19, 2009 Tere. Oskab keegi öelda, mis toit oleks parim manustada enne treeningut, et saada piisavalt energiat ja oleks samas ka hea lihastele? + veel ained ?!Väga häid tulemusi annab GR2. GR2 kasutavad ka paljud tippsportlased(Argo Ader, Aleksander Tammert jpt.) Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted May 20, 2009 Ja kust ma saaksin selle kohta infot, on ka seda fitnessis või mujal müüa? Share this post Link to post Share on other sites
KennyLumiste 0 Report post Posted May 21, 2009 Väga häid tulemusi annab GR2. GR2 kasutavad ka paljud tippsportlased(Argo Ader, Aleksander Tammert jpt.)Kas mina olen ainukene kellele tundub, et siin kisub jälle GNLD toodete reklaamiks? Või see on puht "juhuslik" kokkusattumus, et ainult üks kasutaja sellest imetootest räägib? Share this post Link to post Share on other sites
Beljo 0 Report post Posted May 21, 2009 http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=2417Palju targemaks sain aga sai -.- Kas jõumehed söövad saia ka siis v ? Share this post Link to post Share on other sites
FFF 0 Report post Posted May 23, 2009 Arvan, et söögi valimine enne trenni oleneb kindlasti trennist, sest suurem eine natuke enne rattasõitu ei anna nii hullult trenni ajal tunda kui nt. enne kergejõustikut, jooksu. Jõusaali kohta ma ei oska öelda, kuid söök enne trenni tuleks valida ikkagi vastvalt füüsilisele pingutusele. Kindlasti tuleks enne igasugust trenni süüa midagi kerget ja minimaalselt juua, kuid pärast mitte trenni ajal, juua palju! Minu arvamus;) Share this post Link to post Share on other sites
MWEchamp 0 Report post Posted May 23, 2009 Söögi portsjoni suurus sõltub ka väga palju inimesest, Mina olen nt väga kiire ainevahetusega ja mul läheb kõht väga kiiresti tühjaks. Mõni ei taha aga peale sööki enam 4-5 tundi süüa näha. Kõik sõltub inimesest ju ka! Share this post Link to post Share on other sites
FFF 0 Report post Posted May 23, 2009 Jah, ka see on õige! Share this post Link to post Share on other sites
jaanussoome 0 Report post Posted October 28, 2009 Tere kiire küsimus ,et mis oleks parimad toidud just enne rasket jõu trenni süüa?aitäh Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted October 28, 2009 Tere kiire küsimus ,et mis oleks parimad toidud just enne rasket jõu trenni süüa?aitähMääratle kõigepealt ajamäärsõna "enne" - kas 1/2 tundi, 1 tund, 2 tundi, 4 tundi, ööpäev. Vastavalt sellele on ka erinevad toidud. Share this post Link to post Share on other sites
R.Thompson 0 Report post Posted October 28, 2009 Tere kiire küsimus ,et mis oleks parimad toidud just enne rasket jõu trenni süüa?aitähhttp://www.amazon.ee/main.php?main=artikke...amp;textID=2417 Share this post Link to post Share on other sites
KrisP 0 Report post Posted November 16, 2009 Teema on siis selline ,et olen mingi 4 kuud massi taga ajanud ja päris korraliku kaloraazi sisse ajanud igapäev samuti oma 6-7 kg juurde võtnud ,nüüd oleks aeg rasva maha võtta.Probleem seisneb selles et ma jõuan trennist koju tavaliselt 21.30-22.00 ja enne tõmbasin pärast trenni sisse 1kg jogusrti koos 30g vadakuga nii ~1000kcal ,nüüd aga ei oska midagi pärast trenni nii hilja kella aja peale sättida kui eesmärgiks on kaalust alla võtta.Kas lihtsalt valgusheigist ei piisa või sellest jääb väheks ,et lihaseid säilitada? Share this post Link to post Share on other sites
Beljo 0 Report post Posted November 17, 2009 No ma arvan, et ~pakk rasvavaba kohupiima+ banaan vms. oleks päris hea Klaasi piima võiks ka ära juua, kui kohupiim paljalt väga alla ei lähe. Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted November 17, 2009 Ikka peaks piisama valgusheigist. Piimaga siis oleks hea kuna kell juba hiline Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted November 17, 2009 Täiesti piisab valgusheigist nii hilja! Muidugi paar õuna või mingit puuvilja lisaks ma arvan et halba ei tee! Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted November 17, 2009 Kas lihtsalt valgusheigist ei piisa või sellest jääb väheks ,et lihaseid säilitada?Kui hilja trenni teed, siis valgusheik ja normaalsel ajal magama- sellest lihaste säilitamiseks piisab. Share this post Link to post Share on other sites