smack 2 Report post Posted March 31, 2010 (edited) Pool tundi enne trenni söömist ei tee küll kellegile kahju, õigemini tulekski süüa, kes vähegi tahavad lihast kasvatada. Täpsustamiseks: 30 min enne trenni minekut sööd, 30 min lonkad trenni ja ongi tund möödunud.Vee joomine trenni ajal ei ole kuidagi kuratlik tegu, see on samaväärne hingamisele. Kui on janu, siis joo, aga ei pea meeletult ennast täis pumpama. Vanakool soosib jah trenni ajal mitte joomist ja eliitspordis mingi teema. Ju siis tahetakse kehal harjutada vee hoidmist.Isiklikult ei kujutaks ettegi, et kui teen A1 harjutuse ja 1,5min pärast A2 harjutuse ja ei joo vett. Ma koolen enne teist harjutuse paari ära. Sh mainides, et jutt käib veel ülekeha harjutustest.Üldiselt ma ikka piiran vee joomist. Soojenduse ajal ei joo ja joon tavaliselt pärast harjutuse paari seeria lõppemist.Nüüd meenus midagi. Eliitspordis nad ei saa ju enda tuju peale vett juua. Poksis ntx peab ootama roundi lõppu. Aga jõutõstja võib juua millal iganes tahab ju. Edited March 31, 2010 by smack Share this post Link to post Share on other sites
rolex 0 Report post Posted April 2, 2010 Usun, et ei saa olla süütumat tegevust, kui võtta vajadusel väike lonks vett trenni ajal. Share this post Link to post Share on other sites
sirp 0 Report post Posted April 5, 2010 Sooviks teada mida ja kuna peaks sööma peale trenni?1) Kui trenn lõppeb 18.30-19.002) Kui trenn lõppeb 21.00Kõht suhteliselt tühi siis, kuna enne ei söö midagi.Tänan! Share this post Link to post Share on other sites
Amor 0 Report post Posted April 5, 2010 Mina söön peale trenni 5-10min paki kohupiima(200g) ja banaansiis tunnipärast söön soojasöögi , kartul , riis , praad , liha jne Share this post Link to post Share on other sites
Erkko 22 Report post Posted April 5, 2010 Kohe kui trenn läbi, siis mina sööks ühe kohupiima (kui valgushake ei tarbi). Koju jõudes natukene tegutseda ja vaikselt sööki valmistama - siis juba mõni liha/kala sisaldav praad. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted April 5, 2010 Mul lõpeb trenn peale üheksat ja põhimõtteliselt on varsti peale seda ka uneaeg, niiet, pistan ühe lahja Farmi kohupiima jogurtiga nahka, piima peale. Kui trenn lõpeb varem, siis kanafilee, kartul, salat ja midagi joodavat peale, nt õunamahl. Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted April 5, 2010 Sõltumata trenni ajast on minu treeningjärgne eine päeva kogukaim. Kõigepealt šeik ning siis mõnda aega hiljem praad ohtra lihaga ning kõrvale kas kohupiim või pählivõi võileib. Share this post Link to post Share on other sites
Kert- 0 Report post Posted April 5, 2010 Aga miks sa ennem ei söö? Share this post Link to post Share on other sites
sirp 0 Report post Posted April 5, 2010 Ei meeldi täiskõhuga trenni teha...umbes 2h või nii söön enam vähem enne. Eesmärgiks on kaalu langetada muidu. Share this post Link to post Share on other sites
Kert- 0 Report post Posted April 5, 2010 Tühja kõhuga trenn langetab sul kaalu lihaste arvelt. Kõht ei pea ju täis olema ,aga ka mitte tühi. Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted April 5, 2010 30min enne trenni 20g vadakuvalku + 1 õun/banaan , peale trenni 30-40g vadakut + 40-60g dexstoosi Share this post Link to post Share on other sites
Bodybumpa1 0 Report post Posted April 6, 2010 Ning ära karda rasvu, häid rasvu on ka olemas ning rasv kaitseb meid ka külma eest. Share this post Link to post Share on other sites
kristosepp 0 Report post Posted April 8, 2010 5 toorest muna mikserisse,siis mingi 2 tassi pima ja 3 banaani,kas hea ja kui mitte piisavalt,mida veel lisada? Share this post Link to post Share on other sites
Arnie 0 Report post Posted April 8, 2010 Mille jaoks hea? Maitselt hea? Share this post Link to post Share on other sites
P-A-U-L 6 Report post Posted April 8, 2010 pane soola ka paar lusikat Share this post Link to post Share on other sites
Eluminal 0 Report post Posted April 8, 2010 pane siis juba muna koored ka Share this post Link to post Share on other sites
cubs224 0 Report post Posted April 10, 2010 pane siis juba muna koored kapäris hea soovitus võib päris hea olla Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 10, 2010 päris hea soovitus võib päris hea olla jajah, head krõbistamist. Share this post Link to post Share on other sites
Tannuu 2 Report post Posted April 10, 2010 Munadest ja piimast saad valku, banaanidest lihtsüsikaid ja munakoortest kreatiini Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 10, 2010 Munadest ja piimast saad valku, banaanidest lihtsüsikaid ja munakoortest kreatiini kreatiini ?Kaltsiumit ehk? Share this post Link to post Share on other sites
Tannuu 2 Report post Posted April 10, 2010 (edited) Jah, tegin nalja pigem. Kaltsiumit siiski Inspiratsiooni sain siit http://forums.fitness.ee/index.php?showtop...p;mode=threaded Edited April 10, 2010 by Tannuu Share this post Link to post Share on other sites
kristosepp 0 Report post Posted April 11, 2010 Jah, tegin nalja pigem. Kaltsiumit siiski Inspiratsiooni sain siit http://forums.fitness.ee/index.php?showtop...p;mode=threadedMilleks kaltsium vajalik ja kas tglt ka pean koori s88ma? Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted April 11, 2010 (edited) mina paneks jogurtit ka natukene , aga see rohkem maitse asi Edited April 11, 2010 by LaurL Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted April 11, 2010 http://www.tere.eu/heateada/funktsionaalsus/ca Share this post Link to post Share on other sites
Eluminal 0 Report post Posted April 11, 2010 Milleks kaltsium vajalik ja kas tglt ka pean koori s88ma?haha ei pea, ära üldse toorest muna söö. Share this post Link to post Share on other sites