Jump to content
Liinu

treenitud reied

Recommended Posts

Ei tähelda nagu ületreenitud reisi ühegi pildi pealt, milles probleem on? Kui mees viriseb, võta uus ja parem.

Edited by jorsik

jube jämedad jalad ikka, nii reied kui sääred. põlveosast paistab et ka kondipoolest jalad jämedad ja lyhikesed

Palun ela enda anoreksiafetišit kuskil mujal välja...

Ei tähelda nagu ületreenitud reisi ühegi pildi pealt, milles probleem on? Kui mees viriseb, võta uus ja parem.

Me saame ju aru,et viinamarjad on hapud, ;)

Ainult keha järgi naist võtta....... nujah:P ;)

(kuigi usun, et tegu toreda tüdrukuga)

Keha peegeldab ka iseloomu.

Aga mina arvan et tegu on palju enam kui toreda neiuga.

Ma samas tean ka inimesi,kes on vägagi hoolitsemata oma keha poolest.Nojah,ka mina vaatan meeste puhul keha ja silmi ja mida kõike veel,kuid ka paksud ja hoolitsemata on toredad isiksused.

Mul on kahju teie 6rnu hingekesi haavata, kuid hetkel k2imasolev arutlus meenutab mulle yhte ammust "nalja" teemal, millised on tuleviku naised... Jalad ulatuvat neil tagumiste purihammasteni ja pea olevat kuubiku kujuline. Miks? Sest nii on hea 6llekannu asetada.

Olen viibinud US is 28ndast alates. Teil, kullakesed, ei ole aimu, kui ebafunktsionaalsed v6ivad olla inimesed. Ma ei saa aru, kuidas nad ikka veel lapsi teha j6uavad.

Leenule aga... Naine PEAB ennast tundma imetletud oma elukaaslase poolt. Rumal mees... V6ibolla saab ykskord targemaks.

Palun ela enda anoreksiafetišit kuskil mujal välja...

ma ei ytlend ju et need jämmed jalad koledad on!. ilusad muidugi tegelt. aga jämedad ikka, näiteks minu naisel paistavad poole pikemad ja kolm korda peenemad.

ma ei ytlend ju et need jämmed jalad koledad on!. ilusad muidugi tegelt. aga jämedad ikka, näiteks minu naisel paistavad poole pikemad ja kolm korda peenemad.

3 korda peenemad = oled kurega suhtes või ? (ära solvu kuid pingutasid kordajatega üle ... )

Ei.....Eesti keskmine ilustüdruk. Pole viga midagi, päris hea....seksuaalne, aga ma ei saa aru, kust need reied sul nii treenitud siis on? Kuigi ma arvan, et sa tead ise väga hästi milline sa välja näed ja siit nii tähelepanu otsida on ka mõttetu.

meeldivad naised, kellel on reied treenitud. See on super lihcalt. Vaata et muud keha ka treenid.

3 korda peenemad = oled kurega suhtes või ? (ära solvu kuid pingutasid kordajatega üle ... )

Tuleb üks lugu meelde, kus isa üritab pojale seletada, et perre on tulemas laps:

Isa: Tead poja, varsti toob kurg meile uue tita.

Poeg: Kuule isa, mis sul viga on, linn on ilusaid naisi täis aga sina käid kurge panemas?