sdmartin 0 Report post Posted March 9, 2007 (edited) kui sa treenid jõudu.just jalgadel kas sa siis hüppad kõrgemale ka.loll küsimus kül aga.... Edited March 9, 2007 by sdmartin Share this post Link to post Share on other sites
greenu 0 Report post Posted March 9, 2007 olen täitsa kindel et jalgade treenimine aitab hüppevõimele kaasa ... mina 1.79 m suudan hüpata võrkpallis blokki nii et küünarnukid on üle võrgu piiri .... ise olen 97 kilo ... Share this post Link to post Share on other sites
yamikazi 0 Report post Posted March 9, 2007 Ma usun et kindlasti aitab kuigi mingil määral. Ma olen 171cm pikk ja kui ma mitu aastat jalgu treenin ega siis veel 3m korvilt pealt suru Share this post Link to post Share on other sites
madis220 0 Report post Posted March 9, 2007 (edited) See teeb rohkem jõudu jalgatesse aga ,kui tahad kõgele hüpata siis käi jooksmas ja hüpa nööriga siis tuleb kiirust ka Edited March 9, 2007 by madis220 Share this post Link to post Share on other sites
mr815 8 Report post Posted March 9, 2007 Minu puhul aitas jõusaalis rassimine küll. Nimelt juhtus korvpallis vigastus hüppeliigesega ning mõne kuu olin spordist eemal. Peale paranemist oli hüppevõime umbes 5-10 cm kehvemaks jäänud. Nüüdseks olen pool aastat jõusaalis treeninud, ning olen vanale tasemele tagasi jõudnud..vb isegi natuke edasi arenenud hüppevõime poolest. Share this post Link to post Share on other sites