Jump to content
Sign in to follow this  
Alberd

Rind ja triips koos

Recommended Posts

Miks mõned mehed soovitavad rinda ja triipsepsit ühes trennis treenida? Probleem on selles, et kui rind läbi töötada, saavad tugeva koormuse ka käed ja käte trenniks jääb jõudu väheks. Kui treenida neid eraldi trennis, saavad nad topelt koormatud - koos rinnaga ja käte triipsepsi trennis. Kuid käed on väiksed lihased, rind suur, siis tahavadki need vähem puhkust?

põhimõtteliselt teevad tric ja rinda koos rohkem edasijõudnumad mehed, sest kui nad tric eraldi päevale võtavad, siis ei tee nad seda päris läbi. Koos rinnaga treenides saab suurt koormust tri ja kui teha veel tric samal päeval on järgmine päev lihas rohkem läbi.

Kas ma sain õigesti aru: et suurendada lamades surumise tulemusi, sobib paremini kui triipsepsit ja rinda koos teha? Veel sooviks kommentaare selle kohta kui eralsi kätt ja rinda (samuti ka biitsepsit ja selga) treenida, saab käsi tihedamini treenitud..

alberd, mees, sa ajad siin üsna segast juttu ei saa isegi viimasest küssast aru....krt ja sellist lihast pole olemas nagu triipseps-vaid on triitseps... soovitan sul lugeda läbi eesti keelses ilmunud raamatu "kulturism kõigile" seal on palju infi

Guest bohemianrhapsody

Tõesti, segane küsimus..see selleks.

Lisaks leiad veel internetist väga palju infi, isegi liiga palju.

aa... sa mõtlesid vist seda, et kommenteeriksime et kui teha biitsepsit ja selga eraldi, et siis saab biitsepsit tihedamalt läbi võtta? Rinna ja triitsepsi puhul see üldiselt kehtib, kuid selja ja biitsepsi kohta mitte. Kui treenid selga, siis sa eriti ju biitsepsit ei koorma (v.a. althaardes lõuatõmbed).

Seda ma nimelt mõtlesingi, ja sain vastuse ka. Aitäh, kuid minu vahenditega (treenin kodus saunas kangi, hantlite ja ise tehtud plokiga) koormab seljatreening ka biitsepsit. Küsin siis oma küsimuse uuesti, kui see nii segane oli: kas väiksemaid lihaseid võib (poole) tihedamini treenida kui suuri? See koormus on muidugi osa sellest, mis tuleb käte trennis. Kas see vahepealne koormus hakkab taastumist segama? Sellised asjad jäid mul raamatutest ja foorumitest arusaamatuks. Sorry, "trükivea" pärast, seda juhtub ma arvan teistelgi. Mis veel infi puutub, on väga erinevaid arusaamasid ja soovitusi, nii ja naapidi.

kuule bohemian sa ikka proovi enne kui kommenteerima hakkad. selja trenn võtab ikka biitsu päris hästi läbi. tehes enne selja ja siis biitsu, langevad viimast treenides raskused ikka päris hästi. seda ma öelda ei oska kui palju kasu sellest on, seda võiks keegi targem kommenteerida, nt Arnold...

Guest bohemianrhapsody

"kuule bohemian sa ikka proovi enne kui kommenteerima hakkad. selja trenn võtab ikka biitsu päris hästi läbi. tehes enne selja ja siis biitsu, langevad viimast treenides raskused ikka päris hästi. seda ma öelda ei oska kui palju kasu sellest on, seda võiks keegi targem kommenteerida, nt Arnold..."

Kui nii, siis nii. Seljatrenn koormab jah paljusid lihaseid, kuid mina ei ole tähele pannud, et mul biitseps erilist koormust oleks saanud.

Väiksemaid lihaseid võib küll nii teha. Kuid siiski oleneb tasemest ja kas lihas on taastunud. Kui tunned, et võid teha nädalas neile "1,5" treeningut teha, siis lase käia.

Mida sa seljatrenni all silmas pead ? Keretõsteid ?

Kui sa teed _korralikult_ selga siis pärast on energiat vähem ning biitsa ei saa loomulikult nii kõvasti teha.

selja treenimisel osaleb biitseps ikka korralikult - kui kyynarnukk kõverdub siis töötab. Ja yhinen arvamusega et bohemia kommentaarid on suht mõtetud -iga jummala teemas on paar kommentaari " ma kyll täpselt ei tea aga tee nii ".

mina teen selga ja biitsepsit erineval päeval. Selge on see et selja päeval biitseps täit koormust ei saa aga kuna teen yhte lihasryhma 1* nädalas siis saab biitseps kerge vahekoormuse enne biitsepsi trenni.

Guest bohemianrhapsody

Minu komentaarides ei ole ühtegi vastuolu teie omadega, ehk lühidalt: üks ja sama jutt.

"iga jummala teemas on paar kommentaari " ma kyll täpselt ei tea aga tee nii ". "

See tähendab seda, et kõik on suhteline. Kui inimene pole öelnud, kas ta on algaja, jne, siis ei oska ju täpselt soovitada.

"Ja yhinen arvamusega et bohemia kommentaarid on suht mõtetud "

Mina üritan inimest aidata, sest Teie, asjatundjad, professionaalid jms teete oma suu siis lahti, kui keegi paneb puusse, või ütleb midagi, mis teile ei sobi.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.