Priit 0 Report post Posted March 9, 2003 tahaksin teada kas selline treeningkava rinnalihastele on normaalne (õige).. mida soovitate teisiti teha? kava järgmine (1 kord nädalas): 3 (seeriat) * surumine horisontaalpingil, 4* surumine rööbaspuudel, 2* lennutamine neg kaldel, 2* lennutamine pos kaldel, 2* lennutamine horisontaalpingil, 4* pullover. Olen ettepanekutele avatud Share this post Link to post Share on other sites
Alar 0 Report post Posted March 10, 2003 Kui kaua oled trenni teinud? Kuidas sa end järgmisel päeval tunned? Share this post Link to post Share on other sites
J.L 0 Report post Posted March 10, 2003 mul oli umbkaudu sama rinnakava, kuid viimased harjtused jäid mul kehvapoolseks st ei olnud enam energiat, rind oli täitsa läbi. Nüüd hakkasin tegema superseeriai(vist): kaldpingil rind-jõutõmme-neg pingil- kummardamine kang seljal- poom- õlatagune-rinna keskmine ja kõik. Palju parem on teha ja rinnal on rohkem jõudu kohe igal harjutusel ja taastumine on ka norm. Share this post Link to post Share on other sites
Guest bohemianrhapsody Report post Posted March 10, 2003 Ma arvan et see on liiga palju ühe trenni jaoks.Mina teeks nii:hor. pingil kangi surumine(pos) kaldpingil lendamine(neg) kaldpingil suruminerööbaspuudel ettekallutatult surumine Share this post Link to post Share on other sites
madis_r 0 Report post Posted March 10, 2003 Vahel on abiks vaheldada suruvaid/venitavaid harjutusi. Õlgade säästmiseks soovitan järgmist kombinatsiooni:1) ületõmme hantliga v. kõvera kangiga2) rinnalt surumine3) venitusTöötab väga hästi. Share this post Link to post Share on other sites